自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

https://youtu.be/UL_t6zLj77w

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咁賤格

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

https://www.facebook.com/groups/75130008031/permalink/10162824047548032/?mibextid=S66gvF

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2024年龍年勳章

子爵府

回覆樓主:

拉左,抵死

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

咩事?

大宅

牛年勳章

上水17歲色狼趁11歲女童揀零食 施「鹹豬手」反手摸臀當場斷正|天眼直擊
上水色魔出沒注意,對象更是小朋友,家長一定要加倍留意子女安全。警方表示,周四(8日)下午5時許接獲報案,指一名11歲女童於上水新康街67號一間店內被一名男子摸臀部非禮。警方接報到場調查,當場拘捕一名17歲非華裔男子,涉嫌非禮,案件現交由大埔警區刑事調查隊跟進。

珍珠宮

2023年兔年勳章

hasting 發表於 23-6-9 16:30
拉左,抵死

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

akachanman 發表於 23-6-9 16:27
https://www.facebook.com/groups/75130008031/permalink/10162824047548032/?mibextid=S66gvF

好嘢!咁快拉左佢!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

抵死
拉得好
最好快啲送返佢鄉下
死咸蟲

goldpiglet    發表於 23-6-9 17:36

水晶宮

ourrr 發表於 23-6-9 16:56
上水17歲色狼趁11歲女童揀零食 施「鹹豬手」反手摸臀當場斷正|天眼直擊
上水色魔出沒注意,對象更是小朋友 ...

可唔可以重判呀!唔好又感化佢
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

侯爵府

kcpak 發表於 23-6-9 17:01
可唔可以重判呀!唔好又感化佢

17歲, 初犯可能判好輕. 睇佢可能仲要俾法援佢.

珍珠宮

回覆樓主:

又係南亞.....

男爵府

akachanman 發表於 23-6-9 16:23

專恰小朋友或學生

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

人渣、垃圾、社會渣滓,祝佢不得好死,死快d!!

侯爵府

akachanman 發表於 23-6-9 16:23

我11歲那年都有差不多嘅不愉快經歷, 就算幾小心, 都唔可能100%避開... 只可惜當年無同大人講,無報警, 收埋自己嬲咗自己一、兩星期.

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

17歲就咁賤格,再大D點算,好彩今次斷正拉到咋

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊