自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

oyi 發表於 23-6-9 23:17
您就好啦!我都想做佢鄰居

我都好想見下佢真人
我都想佢紅出!最近睇緊王晶套劇,好中意唐配陳法蓉,但戲份太少喇,唔夠喉,希望有機會睇佢地出多套劇擔正!

大宅

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

以前睇十月初五的月光覺得佢做得好好,又有型,以為佢會有一番作為,但之後個廿幾年,幾乎消失係螢光幕前咁,而家佢已經五十幾,我覺得已錯過咗最黃金嘅歲月,比較難大紅,不過都希望佢多d幕前演出

珍珠宮

我覺得佢幾型,有冇50歲

侯爵府

我後生嗰陣時真係覺得佢好靚仔架

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

iamiam 發表於 23-6-10 01:14
我覺得佢幾型,有冇50歲

唐53歲,陳56歲。

大宅

回覆樓主:

我見過佢 我老公話佢比普通人靚仔 但做明星就普通咗啲

珊瑚宮

個樣OK 真係幾有型,但做戲真係唔多掂 如果唔係 真係一早紅咗

珊瑚宮

clavel 發表於 23-6-10 01:03
以前睇十月初五的月光覺得佢做得好好,又有型,以為佢會有一番作為,但之後個廿幾年,幾乎消失係螢光幕前咁 ...

呢套佢做得好

珊瑚宮

Jumboli 發表於 23-6-10 00:33
郭晉安年紀係咪大過佢塊面咁硬膠

郭60了

大宅

chekchek 發表於 23-6-9 23:16
我其實十幾年前做過佢鄰居,應該佢拍完十月初五的月光個時.
佢當時真人好靚仔好好人。坐lift 撞到佢,佢次 ...

樓主你係00後?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

但係呢套劇佢又唔算好突出
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

唐文龍健身外還懂得洪拳、詠春、泰拳、滾軸溜冰等的技能,是位武林高手,所以年過五十仍然keep得好好。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

唐文龍真係好有禮貌,之前做野見左佢過好幾次,佢會主動打招呼,合照都唔會拒絕,very nice

大宅

熊妹妹 發表於 23-6-9 23:41
睇得多馬德鐘,郭晉安,馬明等等,都想換下人,就算唔大紅,都可以多些演出機會
...

係呀……咁多藝人,拍嚟拍去都係嗰幾個……經常有受捧演員爆紅之後,8點半又有佢,9點半又有佢,甚至10點半節目嘉賓又有佢,假日綜藝又有佢……直接睇到觀眾厭惡為止!

以事論事,我個人覺得唐文龍都好過你以上提及嗰三位……

水晶宮

佢做金勝時好靚仔

複式洋房

回覆樓主:

唐文龍條眉是畫的還是真的紋成這樣?有點搞笑。

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

後生都上唔到一線,又一段長時間少露面,依加佢踏入初老年紀向橫伸展顯得佢矮小,可以做返啱年紀有個性的戲份。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

依家佢條眉,唔好睇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

polliebb 發表於 23-6-10 00:23
套套都馬明,唔想再睇佢

我都係

大宅

ChelseaFan 發表於 23-6-10 08:22
唐文龍真係好有禮貌,之前做野見左佢過好幾次,佢會主動打招呼,合照都唔會拒絕,very nice :g ...

佢以前住係我屋企附近(而家唔知仲係唔係),偶爾都會見到佢,真係好有禮貌,又唔扮野

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊