自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

謝老四咪又係,搵個女友仲細個自己個女!

劉巒雄咪又係,不過佢就大把錢駛唔晒,d女友一個跟一個!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

無身材的新老婆.

大宅

原帖由 MANFUN2010 於 09-6-15 13:55 發表
睇真啲, 佢老婆平胸!

我地既"蕉"點都一樣

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

大宅

感覺上佢LV袋仲大過佢個人, 好唔BALANCE...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

:;pppp: :;pppp:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

又話大陸女仔純真D ,無港女咁貪慕虛榮GE.........點解又識揹 LV ?

大宅

原帖由 ernestchow 於 09-6-15 13:24 發表
但佢太太個LV幾靚

A貨
大陸人like:;pppp:

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

邊個話香港女仔貪慕虛榮d架 ?唔係卦?香港既女仔自己都買得起lv啦,大陸果d真係完全靠黐先有得買咋喎
!!!
原帖由 鵝老太 於 09-6-15 14:22 發表
又話大陸女仔純真D ,無港女咁貪慕虛榮GE.........點解又識揹 LV ?

大宅

點解呀?我覺得郭政鴻幾筍喎!
原帖由 我想生三個 於 09-6-15 14:25 發表
是但啦,好過結咗婚先出去滾,早D分手,大家從過新生活。
不過騰麗名伊加果件我覺得都唔係好...

別墅

我朋友個呀媽話:[做女人, 千祈要有私己錢而唔可以比男朋友/老公知, 仲唔好放100%感情落去, 因為D男人冇錢又C, 有錢就梗加C, 信男人100%就C得仲更加快. ]
[size=small]Cammy

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

蕂麗明正好多, 佢老婆咁平嘅

子爵府

負心人

侯爵府

我都覺得佢同滕麗名襯d

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得佢老婆,雖然用LV,但打扮好娘,唔係d人話現在d大陸女人打扮in這HK女人咩

複式洋房

佢鍾意脆卜卜痳

侯爵府

哈哈...d大陸妹只係識LV先叫名牌貴野,
除左呢個牌子唔會識第2 D...
louis vuitton點串都未攪得清

首頁
12345...7

尾頁

跳至