自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

畀面勳章

滕麗明靚好多

男爵府

原帖由 jm1874 於 09-6-15 14:29 發表
邊個話香港女仔貪慕虛榮d架 ?唔係卦?香港既女仔自己都買得起lv啦,大陸果d真係完全靠黐先有得買咋喎
!!!
某d 港男囉~佢地話送隻A貨俾北妹,已經當你皇帝咁侍侯,但送個LV俾港女就連摸下咀下都未必得,好唔抵喎~

男爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

滕麗明

人地老婆

人地老公 :;pppp: :;pppp: :;pppp:

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

係咪以前傳過阿滕俾魏生打過?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係, 所以我都唔多 like 呢個 cheap 精

原帖由 sallytamsh 於 09-6-15 15:20 發表
係咪以前傳過阿滕俾魏生打過?

侯爵府

醒目開學勳章

結左婚呀mouth:

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章

因為只有大陸妹先肯廿零歲嫁個成4張野嘅港佬囉

原帖由 echoo 於 09-6-15 14:09 發表
唉, 點解咁多港男吼大陸妹, 佢地有咩好, 大家環境背景語言都唔同, 滕滕有咩唔好, 唉!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 BonnieKam 於 09-6-15 15:42 發表

但係魏俊傑係有$仔,屋企有d$

侯爵府

好媽媽勳章

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 BonnieKam 於 09-6-15 15:42 發表

十幾歲都肯嫁6,70歲個d 阿伯!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

禁止訪問

大宅

我覺得物先腐然後蟲生, 感情的事, 為何分手他們一定有自己的原因, 但不少香港男子喜歡娶國內(尤其比自己年輕一倍)女子為妻是大錯特錯! 首先他們只是一時好奇新鮮, 不同環境成長不止是一時錯誤選擇, 不同語言, 不同生活背景, 久而久之, 一定有分歧, 何況還年輕一半, 不出幾年, 一定有事

珍珠宮

畀面勳章

雖然唔知真正分手原因, 但總相信魏俊傑負了滕麗明!! 印象中, 當兩人仍在拍拖時, 好似男方的家人(唔知父 OR 母)過身, 滕麗明同魏俊傑雖然無結婚, 但女方就以媳婦的身份幫手處理葬事!!

珍珠宮

係喎,我不朽都唔好名牌,但呢款手袋又幾靚喎
原帖由 ernestchow 於 09-6-15 13:24 發表
騰麗明比佢太太靚d,但佢太太個LV幾靚

大宅

原帖由 Pleasure 於 09-6-15 19:12 發表
雖然唔知真正分手原因, 但總相信魏俊傑負了滕麗明!! 印象中, 當兩人仍在拍拖時, 好似男方的家人(唔知父 OR 母)過身, 滕麗明同魏俊傑雖然無結婚, 但女方就以媳婦的身份幫手處理葬事!! ...

過身嗰個係魏既父親,我仲記得雜誌話滕送個花籃係寫門媳(即係未過門既媳婦),另外最近係雜誌訪問滕,滕話魏唔止一次偷食:tongue:

大宅

好耐冇見佢拍個劇..有冇人知佢去左邊
BB保你大  皇帝仔BB

禁止訪問

大宅

我之前係尖沙咀做自助餐果陣,魏俊傑上嚟拍嘢,,之後滕麗明上嚟等佢一齊走,,佢地兩個都好Nice,,仲同我地有講有笑,之後佢地拖住手一齊走,,真係好鬼襯,,,而家喱個簡直差好遠,,,,:;pppp:

首頁
12345...7

尾頁

跳至