時事熱話

跳至

首頁

尾頁

男爵府

呀女k3畢業果年經歷左沙 士~依家p.6畢業又有pig流感~
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

大宅

醒目開學勳章

我個大女同你個女一樣呀~K3遇上沙士,還好仲可以如期舉行k3畢業禮,但今次p.6畢業禮我都有d擔心,下星期一至三六年級畢業宿營以經取消希望畢業禮可如期舉行la,我個女上星期四放學返到屋企仲同我講,今日係學校最後的午膳 我聽了後很大感祝,希望可以如期26/6復課就好lu,如果再停課直到暑假,咁六年校園生活就咁樣,我都希望想個 女有個回憶la
原帖由 DEVILY 於 09-6-15 16:08 發表
呀女k3畢業果年經歷左沙 士~依家p.6畢業又有pig流感~

男爵府

回覆 2# yinyin.mami 的文章

我都好似妳咁諗~希望26會復課啦~小學呢6年ga回憶真係好多~因為小朋友仲細~d感情係最真~
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

別墅

大家都是97的兒女,K3經歷完沙士,P6就H1N1,touch wood 第日S6唔知又會有mud.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我個女又係97,本來23/6行畢業禮,而家無左,老師話可能會係自己學校補做,但係月尾係畢業營睇怕都無行,估唔到就咁完左小學生活.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我個大囝都係97.唔好再停課:;pppp:
7月行畢業禮.我好想睇呀

大宅

醒目開學勳章

我都係想睇個女畢業禮呀!,六年前k3畢業禮個女有份做司儀,今次六年級咁啱又有份做畢業禮司儀,我好想見證全六年級行畢業禮呀
原帖由 melodylaw 於 09-6-15 23:06 發表
我個大囝都係97.唔好再停課:;pppp:
7月行畢業禮.我好想睇呀

男爵府

my daughter also, school already cancel the 謝師宴, but exam will continue after school, hope can return school, otherwise may be 畢業典禮 will cancel.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

亞仔嘅考試, 畢業營, 畢業禮同謝師宴就延期, 不過睇嚟都凍過水喇!

首頁

尾頁

跳至