自由講場

跳至

首頁
23456...20

尾頁

子爵府

回覆樓主:

嘩, 使唔使著成咁呀

大宅

回覆樓主:

陳慧嫻好唔掂喎,第一個就比燈,跟住個兩個唱得好反而唔比燈

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

何里玉 發表於 23-9-17 21:22
我都想話,同到學友比唔洗上中年好聲音啦我紅左啦

肥媽聽到都覺得攪笑

子爵府

回覆樓主:

我都估到張老師第一個亮燈比珍珍

水晶宮

藍唱得好

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

baby0525 發表於 23-9-17 21:23
陳慧嫻好唔掂喎,第一個就比燈,跟住個兩個唱得好反而唔比燈

估唔到佢做評判咁差

男爵府

2023勳章 牛年勳章

HeiB0724 發表於 23-9-17 21:22
陳慧嫻同肥媽講米羔把聲無張學友咁厚

佢真係唔適宜做評判,竟然咁樣比較!

自己之前又話唔會當自己係評判,諗住係同班參賽者一齊行呢一條路,點知原來最手緊嗰個係佢。

子爵府

我c6拋左句:可能英文譯番黎
忽然覺得佢真相左

michael唔係應該米高咩?

寶石宮

2023年兔年勳章 2023勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

陳慧嫻超唔掂
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

2023勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

meowmeow34 發表於 23-9-17 21:16
講真我覺得佢亂撳燈, 有乜理由第一個佢畀燈但第二個佢會唔畀呀
...

我都覺得佢唔識評,40歲男士同米羔都值得比燈,但佢偏唔比,好似專登做到自己與另外四個評判與別不同,但佢既評語根本唔構成唔比燈理由。

子爵府

陳慧嫻係亂嚟嘅,話因為同學友比較差啲低音所以無按燈,大佬呀 唔通人哋要同學友一模一樣咩

子爵府

Png 發表於 23-9-17 21:24

佢鍾意姣㗎嘛

珍珠宮

呢個真珍,,覺得佢似唱K。聽上去幾普通。

侯爵府

2023勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

Png 發表於 23-9-17 21:24

因為想睇女

寶石宮

2023年兔年勳章 2023勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

LekGirl 發表於 23-9-17 21:21
陳慧嫻竟然張顏米羔同學友比較…冇學友把聲咁厚…唔怪之得咁難得到佢盞燈
...
佢根本都唔識得做評判
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

何里玉 發表於 23-9-17 21:19
馬來西亞真係有可能

我就係見到佢係喺馬來西亞嚟先咁講咋

別墅

呢個劉可唱得好有感情

寶石宮

我都想話,同到學友比唔洗上中年好聲音啦我紅左啦
咪係囉

子爵府

2023年兔年勳章 2023勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

LekGirl 發表於 23-9-17 21:21
陳慧嫻竟然張顏米羔同學友比較…冇學友把聲咁厚…唔怪之得咁難得到佢盞燈
...

佢係咪搞錯咗張學友模仿比賽,9588

大宅

卡芙蓮 發表於 23-9-17 21:26
呢個劉可唱得好有感情

岩岩片頭好掂,但岩岩開聲差少少

首頁
23456...20

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊