自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

RAY媽 發表於 23-9-30 12:57
無嚟,都有其他家人無嚟(一早覆我的)。

Oh!

水晶宮

katherine.k 發表於 23-9-27 08:40
咁你老公都唔識做啫唔識推佢咩

係,呢樣野話左佢好多年。其實會心淡。所以我花很多心血在小朋友身上,我不會對佢再有咁多感情。

一個人比佢家庭洗腦/道德綁架咁多年,很難會改到的了。

水晶宮

bongbongpatty 發表於 23-9-30 15:31
係你老公問題
唔識拒絕?

絕對係。一提呢樣又吵架。下下話佢係我妹,唔通不幫手?咁我話佢有佢男朋友(而家的老公),我話佢不好學人拍拖啦,佢識條友咁廢。
搬枱都沒力呀?沒力的話,比幾百元叫其他人搬不得呀?我已經罵到沒氣。

珍珠宮

tinlong22 發表於 23-9-25 13:20
1. 大表妹個老公去左邊?
2. 頭六日都唔出聲, 第七日先講?
3. 睇錄影睇左幾耐? 講真, 真係要做都可以成個cam ...

點解唔係湊去睇醫生先,才去睇錄影?睇錄影唔可以遲些睇?

珍珠宮

siumachu 發表於 23-9-25 13:38
關鍵人物係表弟,對腳係佢度,唔好去睇cam去同女睇醫生啦,表妹都可以去玩唔返去點解佢要返?表嫂唔怪自己 ...

老公最大問題,老婆太弱,可能2公婆感情麻麻,唔理老婆感受,其實個囡睇醫生咁大件事,一早應該同老公商量好。

不過一單還一單,中秋節食飯有長輩,唔去…….

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊