潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

九龍邊度有得賣日本3.1焗油呀?

Dear All:

九龍邊度有得賣日本3.1焗油呀?

Thank you very much!!

大宅

Re: 九龍邊度有得賣日本3.1焗油呀?

3.1自己搞唔掂的,好嘛煩架,我老公係sale呢隻野比salon都唔肯同我做,佢話呢d真係功夫錢,所以成日聽佢話幾正我都無做過 :-x

別墅

咁你老公sale呢隻野幾多錢呀?

我剛剛電比個髮型師電衰左我把頭髮呀!
電左唔夠一個星期,依家直返晒,仲要成提掃把咁呀!
打電話同佢講左,佢依又話要預約(之前唔洗架),要到星期五先得閒喎!幫我整番喎! :evil:
依家都唔知點算!乜野自信心都無晒! :cry:

大宅

哇,咁慘!咁你快d去整番好個頭喇,嗰隻野救頭髮好掂。佢話SALON囉大約$100

別墅

咁你老公有無sale比觀塘d髮形屋呀?九龍邊度可以買到呀?
可唔可以直接同你買呀?

個髮形師真係好唔掂呀!
我過幾日去,一定會問佢拎咭片.....然後post出黎,等各位姊妹唔洗受害!

大宅

我老公話麗港城有間叫唔知乜野詩有得做喎,
其他佢而家唔係好記得,
因為佢做HK客多d。

別墅

日本3.1焗油,全名叫咩啊?

洋房

I had it at Salon for several months ago, costed me HK$400. I finally got it at a beauty shop mainly selling hair care products which located at 1/F, Phase II,Metropolitan Centre, Tseung Kwan O charged me HK$190. I had the treatment by myself. It is quite easy and convenient, the result is quite good. If you need the info of the shop i can pm to you tmr.

子爵府

Duck:
我都係觀塘整頭髮架, 你係邊間呀? 等我提高警覺呀嘛~

我前年試過比朋友介紹去左荃灣間salon電頭髮, 又係比佢整衰左, 把頭髮足足一年先養番好, 我憎到個髮型師死呀~~

Christymummy:
Metropolitan Centre即係將軍澳邊度呀??

別墅

yoyobb:
咁岩既!你又係住觀塘架!
我係朋友介紹去係<尖沙咀>整架!
本來今日去整架但我臨時去唔到,一改就要到星期三先有得整,都唔知係咪真係咁full,整衰左我把頭髮仲要我就佢時間,我依家都憎到個髮型師死呀~~

我星期三,一定一定......會拎佢張咭片post出黎架!

你又係住觀塘咁你有無做開facil架?觀塘有冇好介紹呀?

別墅

Christymummy:
Metropolitan Centre即係將軍澳邊度呀??
咁佢有冇得賣架,我想自己整呀!因為之前見有媽咪話馬

子爵府

Duck:

我唸唸下Christymummy講將軍澳Metropolitan Centre Phase II, 即係Metro City Phase II; 可能佢譯錯左過英文名, 即係新都城二期呀(寶琳站), 因為我個時係住呢個屋苑, 係二樓係有間買髮型用品既鋪頭架~

不過我而家搬左去美孚個頭, 但我做facial及整頭髮都係番觀塘區, 無計啦由細住到大呢區, 真係有感情~~

我之前係"美容扮靚"都介紹左好幾個bk媽咪去做facial, 個間美容院雖然唔係咩華麗裝修, 但勝在老字號, 個個美容師都唔係新手; 又唔會次次上去由瞓係床到走個刻, 都屈緊你開course和買野; 仲有係, 佢地其實都幾平, d美容機好新, 所以幾good架; 我上年幫襯佢地做機減肥, $2000任做, 你話抵唔抵?? 不過佢間美容院都幾多人架, 如果你有興趣, 我比個電話地址你自己打去問下呀~~

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

hi, 我覺得3.1焗油效果唔錯ok啦, 自己做平好多, 不過我覺得佢只護髮素更正, 用完d頭髮明顯有光澤d, 同滑d, 我用個只係隨焗油送的, 個sales都叫我用完可以試下佢地既洗頭水同護髮素; to me, 我覺得用完護髮素效果仲好過做完只焗油, 各位姊妹, 不妨一試o

民房

多利是
咁靜買佢一支護髮素幾錢?
:wave:

大宅

miss_sixty 寫道:
多利是

AROUND$120

別墅

hoeve 寫道:
[quote]
miss_sixty 寫道:
多利是

AROUND$120[/quote]

$120, 有幾大支?

子爵府

多利是:
咁請問你個隻日本3.1護髮素係邊買架?

別墅

I bought 3.1 treament $120 and hair conditioner $85(orange colour) at Woman Street.

Pls kindly confirm the steps for the treatment.

1. wash hair and then dry up
2. use no. 1 and then wash after 5 mins
3. use no. 2 wait for 3 mins
4. add no. 3 and then wash after 5 mins.
5. use hair conditioner and then wash

Thanks a lot.
彤彤个人網頁[img align=left]http://image.go2hk.com/image/27/74/71/bb2.jpg[/img]

複式洋房

3.1 係未好好架? 

小彤彤BB ::
係女人街邊間舖有得賣啊? 
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid61/p093b2f8d9a326f07fec7160770ffeec4/fc28be39.jpg.thumb[/img]

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

我唔知護髮素幾$$, 我用個只係sample, 不過有媽咪post左賣$120-

3.1焗油我係馬安山買$168-/set.

首頁
12345...6

尾頁

跳至