夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

老公個契妹日日打幾次電話俾佢.

我老公個所謂o既契妹真係當我死o既, 唔知做咩鬼日 日係咁打幾次俾我老公, 我真係好唔老黎 :evil: :evil:

佢契妹之前鐘意我老公, 佢契妹個阿媽唔知我老公已經結左婚, 仲想拉埋佢地, 之後我老公個同事話佢知我老公已有老婆, 但係佢契妹仲成日打俾我老公

好嬲...好嬲...

我老公一味話無野, 話佢契妹打俾佢係叫佢抱我個女出去俾佢見下, 我點都唔信. 嘩, 十幾日, 日日打俾人地叫人抱個女出黎, 仲要一日打幾次???? 我信我老公冇野, 但係我好唔 like 有個女人日日係咁打俾我老公.

有冇人可以過幾招黎呢?
枯藤老樹昏鴉, 小橋流水人家, 夕陽西下, 斷腸人在天涯.

伯爵府

Re: 老公個契妹日日打幾次電話俾佢.

佢話想見你個女啫...你同老公講到明話唔鐘意比佢見囉 , 個女你有份就有權唔鐘意, 咁無女睇...咪又睇下佢搵咩藉口囉, 咁鐘意睇就上黎屋企門口睇, 睇完好走喇 ! 咁你老公有無真係抱個女出去呢 ? 除左電話佢地有無其他來往架 !

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你老公話個契妹只係想見個女,好呀叫佢約時間一齊去.睇吓點

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

一係你跟埋出去, 一係改電話 no.

複式洋房

作為一個女人要胸襟廣闊,佢咁愛妳老公佢一定係個好人
黎架,所以妳都要一樣學佢做番個好人,首先:日日打電話
比佢,問佢今日做過D咩,剛剛又做過D咩,其實妳有咩唔開心積管攞出黎講,當然同我老公講都係好事,因為佢係妳契哥,話哂我都係妳契嫂呀,妳都可以同我傾架,妳記然咁想見我老公同埋我個囡,不如咁喇,我地一家人一次個出哂黎比妳咁味可以同妳傾餐胞羅,有時D野同女人啱傾過同男人傾架,妳話係唔係,次終女人都係方便D既.

得唔得呀,死味... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

可可2003,
我同你個case好似,果條女之前都係like我老公,之前成日打比我老公仲成日send message比我老公。簡直當我冇到咁,仲成日話想去我home睇我個仔,我話唔比,我老公話我小器。我老公佢隻腳斷左骨,我去e院探佢佢反而唔係好like。果條女一去佢就好鬼開心,我老公話佢係佢既知己好朋友,條女做社工尊係幫人家庭決烈果d,我話佢冇資格做咩社工,佢用佢所謂既尊業分析…分析我老公點解對我冷淡,但原來係佢係度教梳我老公同我分開。自己又一腳踏2船
(佢果2船唔係我老公)…人做社工佢做社工,人地社工係幫人挽留,佢就教人分開!真係7不知所謂!講起都好嬲呀
《樂樂BB天地》全新童裝及女裝 《我係2004年5月12日,7:57pm係屯門醫院出世》

伯爵府

高招 ! 高招!

happy_k 寫道:
比佢,問佢今日做過D咩,剛剛又做過D咩,其實妳有咩唔開心積管攞出黎講,當然同我老公講都係好事,因為佢係妳契哥,話哂我都係妳契嫂呀,妳都可以同我傾架,妳記然咁想見我老公同埋我個囡,不如咁喇,我地一家人一次個出哂黎比妳咁味可以同妳傾餐胞羅,有時D野同女人啱傾過同男人傾架,妳話係唔係,次終女人都係方便D既.

得唔得呀,死味... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

禁止訪問

男爵府

一家大細一齊出去比佢見晒囉!!!(仲要鬼死咁恩愛)

別墅

可可
你要小心呀, 我以前個男朋友又係成日比個契妹煩住, 有時我同佢講, 我唔鍾意, 我以前男朋友就話我地冇野架...之後, 亨!!!咪契埋上床囉...而家做左佢條女喇.好彩當時係我飛佢再先咋, 唔係呀, 我條氣頂到上心口呀 :evil:

別墅

mameme 寫道:

佢話想見你個女啫...你同老公講到明話唔鐘意比佢見囉 , 個女你有份就有權唔鐘意, 咁無女睇...咪又睇下佢搵咩藉口囉, 咁鐘意睇就上黎屋企門口睇, 睇完好走喇 ! 咁你老公有無真係抱個女出去呢 ? 除左電話佢地有無其他來往架 !

呢一句好串
大家好!~~~我是阿包子~~~ 阿包子個阿~~~ 阿包子個包~~~ 阿包子個子~~~ 謝謝~~~ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

別墅

anyway ,你老公幾歲呀?仲玩埋d 契哥契妹遊戲咁低b!
大家好!~~~我是阿包子~~~ 阿包子個阿~~~ 阿包子個包~~~ 阿包子個子~~~ 謝謝~~~ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

大宅

阿包子 寫道:
anyway ,你老公幾歲呀?仲玩埋d 契哥契妹遊戲咁低b!

agree

子爵府

好媽媽勳章

我都唔鍾意我老公同佢細佬以前條女傾電話架...我老公以前係同佢細佬同埋個條女一齊住既...後尾條女同佢細佬散左...搬走左...但係有時會打比我老公...佢話當我老公係阿哥喎...我未同我老公結婚過陣時打比佢...佢成日好想收線咁...唔想傾電話...但係個條女打比佢...就傾好耐...我梗係唔鍾意啦...咪同我老公講...佢就唔出聲...我咪嬲到話佢地都唔知係咪有路...佢話唔係...條女重夠膽叫我老公叫我落左個仔...唔好要個bb...聽到勁嬲...佢都唔知自己係咩新鮮蘿蔔皮...所以我勁唔鍾意佢...好彩佢而家冇搵我老公...唔係既話我一定發瘋 :evil:

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

我都覺得happy_k 的方法幾好, 可可~ 你可以試下喎!

我覺得你要同老公坦白咁講下,你既心情同擔心,聽下佢點'解釋'?
如果個'契妹'再打黎,你不妨搵個機會同佢傾下 (你之前有冇見過佢架? 識得嗎?) 你話:[我聽老公講,妳好想見下我地囡囡喎!不如你上黎食飯吖?或者我地全家人一齊去同妳'玩'囉!....妳平時係咪好悶呢?成日打電話黎俾我老公既?....我聽老公講妳同佢好好傾架喎!我都好nice架!不如我地做個朋友吖?...之後再同佢傾一大堆你同老公D野] 我諗嚇都嚇死佢囉!佢會唔好意思打咁多次黎卦!

happy_k 寫道:

PingYu~ & onon~

你老公個'妹'都幾過份喎! :evil:

希望各位的老公,都唔會俾'契妹'煩住喇! 記住有時唔好淨係諗點'應付'D 女人呀!(因為唔知有幾多個?) 其實"管/理"掂自己老公,好好'教導'佢先係最重要,只要佢"堅定不移,一心一意"咁就冇有怕喇!

別墅

我老公都差唔多三十歲啦, 好彩佢仲當我係老婆, 我一發爛咋佢就知衰. 但係佢個死鬼契妹又成日打俾佢, 男人通常會覺得 "又唔係我做主動, 佢要打黎我都冇法", 我已經決定左, 如果佢契妹再係咁日日打俾佢, 我要即刻搶電話先得.

家下 d 女仔真係唔掂, 就算真係冇野, 洗唔洗日日打電話俾人地個老公呀, 真係離晒譜.
枯藤老樹昏鴉, 小橋流水人家, 夕陽西下, 斷腸人在天涯.

複式洋房

我記得結婚無耐,我每日都係7:30a.m就要出門口返工,
因我返8:30a.m,我老公返9:00a.m,所以我會比他早出,
有一段時間我遲左出門,特然間電話响喎咁好自然會去聽,點知係把女聲搵我老公,我等佢收線我問佢邊個,佢話係同事約埋一齊坐巴士返工,我話點解佢會特登過黎一齊返工吖,佢好似好近MTR站架喎,我老公就同我講坐巴士可以瞓
覺ma,跟住我同佢講你以後唔好同佢一齊返工,我老公白痴到一返工就立刻同個同事講,妳以後唔洗打電話惚我,我老婆會同我一齊返工,其中同事都笑果個女仔,人地老婆唔鍾意妳打比人,咁人就唔好打啦.

咁就比我攪"點"左,不過我見過個女仔好醜樣架,我知我老公唔好簡佢,所以我唔驚.

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

andreaaaa782004,

如果個女仔係又靚又正,妳估佢會唔會拒絕吖那.

andreaaaa782004 寫道:
happy_k:
你老公做得好好,起碼佢會當面拒絕人地,等人地唔會以為有機會.

首頁

尾頁

跳至