自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

happymama11 發表於 23-12-4 16:24
仲出乜鬼嘢IG post啊?即刻返外家,即刻單方面提出申請離婚啦,仲有咩好講啫?
未見過啲男人做埋晒啲咁小學 ...

男嘅可能暗地裏盤算搵老婆分擔經濟!

侯爵府

加菲貓3 發表於 23-12-4 14:20
如果係我個女,係咁比人話,我令願佢未嫁,成世跟住父母。。。個男係唔係好有錢?個樣咁,都有女跟。有時唔 ...

層樓要供,唔荒有錢得去邊卦

侯爵府

環保接龍勳章

淨係改大門密碼唔同佢講,己經不能接受啦.
仲有其他野...男方真係孤寒種喎.
早走早著啦.

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

咁不停出 IG post,唔知慌張西望今晚會唔會報?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

係米岀少陣ig 會死,快點同男人講數啦。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

之前拍左拖幾耐?冇理由唔知個男人係咩人架?比我就以其人之道還自其人之身,趁佢返工就改密碼鎖,掉番佢d衫出門口,等佢知道咩滋味!跟手申請離婚,呢d男人唔要都罷

珍珠宮

c27cheun 發表於 23-12-4 14:08
呢D問題我相信會係不少家庭出現,不過唔會婚後4個月羅,如果婚後4個月就現形,咁應該好快離婚! ...

婚後十幾二十年演變成咁都唔出奇,4個月就真係太離譜!唔係男嘅人品太渣,就應該係女嘅太蠢,嫁個咁嘅人!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢同李旻芳好似樣!

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

男人老狗衰到咁,即刻執嘢走人再離婚啦!再繼續一齊,都唔知佢仲會發咩顛!

其實結婚無幾耐已經衰到咁,應該結婚前都唔方好得去邊,點解仲要嫁比佢?(以前喺度見親有人回覆d婚姻唔好嘅jm時問:當初點解仲要嫁比佢?我都覺得咁問好多餘,因為人會變㗎嘛,如果當初都係咁,就唔會結婚啦!但apply落呢個case度,實在令人忍唔住要問,因為實在變得太快了!)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

其實咩人黎
個男人咁做已經唔會再返去, 都唔係屋企黎
即刻搬走申請離婚算吧啦
唔會過到人世

侯爵府

cy101 發表於 23-12-4 16:28

又有新update
attach0/tmp/phpnoQfcG

Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

大宅

貪個男人咩呀?
attach1/tmp/php4dcgS5

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

相處得咁唔開心,早走早著啦!

琥珀宮

Huuu 發表於 23-12-4 16:47
又有新update

又發癲!

子爵府

佢結婚都好突然,仲以為佢搵到個有錢人做少奶奶

侯爵府

esther_fong 發表於 23-12-4 16:28
層樓要供,唔荒有錢得去邊卦

應該層樓冇寫女方名
但又要女方俾錢 供係冇問題……

分分鍾,寫埋男家99名其實係租/借黎住,將來萬一離婚都要女方淨身出戶

呢個年代做女人都係要醒目啲,嫁著啲甘嘅男人……
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

Huuu 發表於 23-12-4 16:47
又有新update

咁樣真係好過份

珍珠宮

cy101 發表於 23-12-4 16:28

香港地公一份婆一份好常見,兩人分擔經濟開支唔緊要,問題係大家有冇得北對方愛護同尊重,呢個好重要!

侯爵府

藍眼 發表於 23-12-4 14:02
如果係講緊同老公嘅事,就真係嫁錯郎,只4個月就咁,離婚不遠矣

侯爵府

變成一首歌 發表於 23-12-4 16:50
貪個男人咩呀?

應該係有d家底
女方以為自己嫁“上”做少奶奶

其實攬咗件空心+失匙嘅媽寶,家族有錢都唔落到她享受

差個嫁俾一個打工仔,公一份 婆一份 一齊捱個類男人

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊