自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

FiFiMa 發表於 23-12-5 16:58
回覆 kit2004 的帖子

N年前有個親戚喺機場撞到鄭嘉穎,於是問佢可唔可以一齊影張相,鄭生話:「你比$500我 ...

我都喺牛頭角飯店撞過佢同黃智賢,講真佢真係唔係我杯茶所以唔會叫佢影相

珍珠宮

Abull 發表於 23-12-5 10:04
係詩曼,呢單野男的好黑人憎

原來係蛇,趕得女人落車都唔係男人黎,又要驚又要識食,當女人係咩

複式洋房

大宅

FionaWong0118 發表於 23-12-5 07:27
鄭嘉穎人品好唔好,我唔知都冇興趣。但成日都睇到,某人同某人分手,而家有幸福家庭,就一定係ex走寶
...

意見最中肯,思維最正路就係你呢啲!

大宅

goodsnooky 發表於 23-12-5 15:50
三歲定八十,我仲記得嗰陣佢六年級做風紀好惡死。

佢在邊讀小學?外國嗎?

大宅

回覆樓主:

我記得鄭嘉穎後來同一個model在村屋拍拖定同居,跟住畀記者跟拍佢哋同屋,佢見記者無走竟然趕個女仔出門

伯爵府

FiFiMa 發表於 23-12-5 16:58
回覆 kit2004 的帖子

N年前有個親戚喺機場撞到鄭嘉穎,於是問佢可唔可以一齊影張相,鄭生話:「你比$500我 ...

如果係真的話,咁佢真係好寸兼唔自量N年前佢仲發緊毛可以夠膽同人講要$500先影相

侯爵府

6299 發表於 23-12-5 00:59
係喎,唔講唔記得呢單
不過被叫落車女主角,唔記得係蛇定周麗其
...

阿佘呀

大宅

回覆 FionaWong0118 的帖子

Agree

子爵府

回覆樓主:

老表:
attach0/tmp/phpPgRgoU

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

sinchui 發表於 23-12-5 23:43
老表:

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

記得佢未結婚之前見過一次佢拍緊戲之後上返架保母車之類,咁梗係有人望吓佢,佢個表情真係衰到冇人有,又真係已經唔好樣,加上個格,真係見過最衰

珍珠宮

orezo 發表於 23-12-5 18:07
佢在邊讀小學?外國嗎?

自己尋找答案啦!

公爵府

差不多一面倒批評佢人格,睇嚟佢真係唔係一個好人,佢能夠娶到一個條件咁好嫰妻又同佢生三個仔,真係好命。

水晶宮

michelin888 發表於 23-12-5 11:37
當年佢係背住周麗淇再去搭蛇,所以咪攪到樣衰衰去偷情咁囉

點解啲人又唔話佘做人第三者
又點解唔係話佘自己落車而係被趕落車? 得佢兩個,邊個講出嚟

子爵府

FionaWong0118 發表於 23-12-5 07:27
鄭嘉穎人品好唔好,我唔知都冇興趣。但成日都睇到,某人同某人分手,而家有幸福家庭,就一定係ex走寶
...

講得好

伯爵府

Cheddar85ang 發表於 23-12-6 06:28
...

根本2個都係玩家,娛樂圈啲男女關係爛無可爛

翡翠宮

畀面勳章

Cheddar85ang 發表於 23-12-6 06:28
...

被娛記影到
日日是好日

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

michelin888 發表於 23-12-5 19:54
如果係真的話,咁佢真係好寸兼唔自量N年前佢仲發緊毛可以夠膽同人講要$500先影相
...
呢單真係珍珠都冇咁真,係當事人親口同我哋講,其實藝人都有權可以拒絕合照,但鄭嘉穎用咁嘅藉口拒絕影相棧影衰佢自己

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Carmen8080 發表於 23-12-5 06:22
成日係維園 北角麥記見到佢兩公婆 佢老婆都無乜嘢 無扮大明星 反而佢老公去到邊都戴住副死人黑超 扮大明星 ...

有次去食飯,見到鄭同幾個朋友開餐,個樣係殘同有d老

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊