自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

noodle_noodle 發表於 23-12-5 13:20
佢專搭有錢家底嘅女人做女朋友,王羽緊係知佢(emoji)住自己副家產,先唔俾佢得請
...

薑越老越辣,王羽一早睇穿呢個小家種嫁唔過

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

老婆可能冇睇娛樂新聞
今勻做就經典金句:浪費時間

其實鄭可以大體D回應:有左小朋友家庭,少出席活動未算!又回甘回應!

男爵府

我係餓底 發表於 23-12-5 13:29
薑越老越辣,王羽一早睇穿呢個小家種嫁唔過

排骨精個老豆仲以為自己個女執到寶,好彩當年王羽阻止,嫁鄭一定無好收場

男爵府

虎到金來勳章

noodle_noodle 發表於 23-12-5 13:07
鄭為左食軟飯,第時分到外父嘅身家,老婆話一佢唔敢話二,老婆叫佢坐唔敢企,感覺陳係完全食住鄭
...

同意

男爵府

我係餓底 發表於 23-12-5 13:27
呢個女人都唔係好,分分鐘係佢叫個老公唔好群班friend浪費時間

十成十喇,驚老公群豬朋狗友,控制住個老公,個老公又因為外父d家產份上,無出息(哎!我又講左當年王羽講果句添,王羽當年高調話鄭無出息)王羽大哥真係見慣世面,一開始已經睇透呢個人嘅為人

水晶宮

SheShehaha 發表於 23-12-5 13:05
「點解老公冇得出去?老婆就可以放低啲仔出去?」 又講得幾岩喎

...
網民好野

水晶宮

Cathy1121 發表於 23-12-5 13:30
老婆可能冇睇娛樂新聞
成世都要認叻, 抵比人捉佢

男爵府

我係餓底 發表於 23-12-5 13:27
呢個女人都唔係好,分分鐘係佢叫個老公唔好群班friend浪費時間

同意!
初初陳選港姐時,幾鍾意佢,以為佢幾正氣咁!
真係日久見人心,見佢成日勁hyper,扮到好開心咁拍片,明明冇身材但又著得超性感⋯⋯先發現佢其實非常做作,好勝,我諗佢2公婆,女係要做支配者,話事人!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

鄭無份去, 在家做了賓佬!

男爵府

SOHOT 發表於 23-12-5 13:36
同意!
初初陳選港姐時,幾鍾意佢,以為佢幾正氣咁!
真係日久見人心,見佢成日勁hyper,扮到好開心咁拍片 ...

直頭肉鬼酸,又無品,同鄭天生一對,物以類聚

男爵府

noodle_noodle 發表於 23-12-5 13:30
排骨精個老豆仲以為自己個女執到寶,好彩當年王羽阻止,嫁鄭一定無好收場
...

年代唔同,個女都愛到上曬腦,陳爸爸只能開明d接受

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

網民問得好呀

子爵府

noodle_noodle 發表於 23-12-5 13:07
鄭為左食軟飯,第時分到外父嘅身家,老婆話一佢唔敢話二,老婆叫佢坐唔敢企,感覺陳係完全食住鄭
...

都未必,人哋外父令外有幾個仔女,唔鍾意鄭咪唔分俾佢果房攞

男爵府

Fatima_melanie 發表於 23-12-5 13:40
年代唔同,個女都愛到上曬腦,陳爸爸只能開明d接受

有句說話叫前車可鑑,王羽當年咁講係好高調,2012年果時王羽都有重提呢件事,鄭當年反駁話“我阿媽覺得我有出息咪夠囉”,陳爸爸90年代可能仲好後生,唔知道,2012年時見到咁都知個男人唔方好,人地先唔嫁個女俾佢,個女話要嫁應該加以阻止,害死個女,佢生完3個個樣殘仲好多,公平d唔同王羽個女未生過嘅比,我都生3個都無佢咁殘

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

Astra00 發表於 23-12-5 13:11
多謝馬明回應。

馬明堅誠實,鄭畀老婆食住,真係要留家負責睇仔

珍珠宮

ddjonas 發表於 23-12-5 12:54
鄭嘉穎馬國明疑似不和,連帶陳凱琳都無辜中槍受影響。陳凱琳近日到非洲旅行,曬出一段旅行片段,片中陳凱琳 ...

其實吾明佢點解選鄭做老公

水晶宮

Cathy1121 發表於 23-12-5 13:30
老婆可能冇睇娛樂新聞

咁樣唔夠出位,讀者過目即忘
依家炒起咗

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

noodle_noodle 發表於 23-12-5 13:46
有句說話叫前車可鑑,王羽當年咁講係好高調,2012年果時王羽都有重提呢件事,鄭當年反駁話“我阿媽覺得我 ...

好彩Linda肯聽爸爸話,真係執返身彩

男爵府

咁既身形,何來性感

男爵府

我係餓底 發表於 23-12-5 13:55
好彩Linda肯聽爸爸話,真係執返身彩

係,可能佢自己慢慢成熟,日子耐左都覺得鄭人品有問題,加上佢自己都提過離開寶麗金嘅幾年,事業到左樽頸,返內地拍過劇(喺北京拍央視劇,最辛苦嘅係冬天無熱水沖涼,我記得佢講過),又喺台灣出唱片,都想轉換人生嘅新階段,咁岩佢屋企介紹個男仔俾佢識,咁就拍拖一年後結婚,婚後重心放喺家庭,佢自己當年想結婚,鄭又未有條件俾到佢囉
佢近年嘅訪問都係講呢d內容

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊