自由講場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

nobodyfool 發表於 24-2-23 01:43
打key word見到

search咩字?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

嘩? 個女仔, 今屆港姐郭珮文都唔夠佢來。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

chemlo0920 發表於 24-2-23 02:05
search咩字?
籃球郭sir同女學生

民房

bobocheung65 發表於 24-2-23 00:09
講到自己光宗耀祖 幫香港爭光咁 好多女仔都覺得av 無問題 搞fans 聚會添 低能
...

我都覺得,唔知係我保守定點啦,得罪講句,其實我覺得拍AV某程度上同做雞無咩分別,都係靠做果味野搵錢,只不過係將個過程拍攝埋。

大宅

回覆樓主:

個男好核突

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

16歲喺學校應該留唔到落去,轉校係人都知佢係邊個,睇嚟佢都會輟學,又或者屋企如果有能力就送佢出國!
可能本身已經冇心讀書,但掛名做學生妹始終都馨香啲

伯爵府

2024年龍年勳章

pochario 發表於 24-2-23 01:10
真係好好,要胸有胸要腰有腰要pat有pat

個教練真係識食,揀個身材咁好既同學

子爵府

lily-of-valley 發表於 24-2-23 02:16
籃球郭sir同女學生

係咪呢個?
attach0/tmp/phpug00GR

象牙宮

lcn2009 發表於 24-2-23 06:26
係咪呢個?
係呀, 另外有女仔著比基尼, 身裁勁過今屆港姐。
做乜咁呢? 好威咩? 讀好D書選港姐, 就算無三甲都一定tvb要。

大宅

Anpanmama 發表於 24-2-23 05:28
16歲喺學校應該留唔到落去,轉校係人都知佢係邊個,睇嚟佢都會輟學,又或者屋企如果有能力就送佢出國!
可 ...

如果中六已經開始放假備考DSE,啲相係咪綠帽男放出來呢?

伯爵府

2024年龍年勳章

lily-of-valley 發表於 24-2-23 06:33
係呀, 另外有女仔著比基尼, 身裁勁過今屆港姐。
做乜咁呢? 好威咩? 讀好D書選港姐, 就算無三甲都一定 ...

有傳佢做ptgf,想搵快錢,就算選到港姐都無乜錢落袋,又有藝人包袱
講到尾都係唔識自愛

珍珠宮

減齡達人勳章

唔係細路 發表於 24-2-23 01:07
個女仔自拍揸機的,好姣但幾靚女,露左半粒點但冇露下面,pat pat 成個body比人睇晒啦。個男既都唔係咩正經 ...

我無睇過。

不過照大家形容,d相係佢自己自願自拍,仲好自豪咁擺上網比人睇。大家唔駛為佢擔心,佢應該好開心成為熱話添

子爵府

wln 發表於 24-2-23 01:58
其實咩年代都有,只係當時冇互聯網。
我當年中學都有類似師生關係、好似仲大埋肚……
...

畢業完就同阿Sir正式一齊,阿Sir仲要原本有老婆。

其實呢單野無自拍相就唔會通天

伯爵府

ricky22 發表於 24-2-23 00:18
d女仔念乜,之前週街著突哂個型既俞加褲,宜家就著屁股兩舊睇到既真理褲,益晒d麻甩佬,cheap到極,靚吾等於 ...

佢地會答你「我自己的身體我有權選擇著乜」
已經冇乜廉恥,而家做第三者,拍AV, 援交,搵sugar daddy包飬仲可以名正言順,學外國自由開放,笑貧不笑娼喎
我哋只可以教好自己仔女,其他人冇眼睇

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

JChan 發表於 24-2-22 23:54
Band 3

呢間 另一邊好多家長推呢間比band 3 生, 話校風好好
人生就是要去面對各種遺憾

男爵府

月光夢魔兔 發表於 24-2-23 08:01
呢間 另一邊好多家長推呢間比band 3 生, 話校風好好

係比以前好咗,但這件事一出,學校的努力白費了

珍珠宮

中學拍拖,吾潔身自愛,可以好恐怖
依家應該唔少女仔震緊,擔心哋相流出或俾人分享

子爵府

vivibabyvivi 發表於 24-2-22 23:37
余振強第二紀念中學

band 3 學校?

子爵府

所以學校請男老師一般唔會請靚仔, 太後生. 通常一係請中年或基基地的男老師.

別墅

回覆 nobodyfool 的帖子

有相?有 link 嗎?

首頁
23456...13

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊