自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

我始終覺得飛機設計有問題,挨後都唔應該咁低,啲位又窄

子爵府

mandy952 發表於 24-5-23 07:31
如果係夜晚訓覺嗰轉,個個都挨低,或者見佢已經挨低左,咁我都會挨低返張椅
...

如果前面挨抵咗,我都會挨抵,不是惡意為之,坦然

珍珠宮

ccaa 發表於 24-5-23 06:58
昨天剛從外地回來,從出發地上機我前面那位女士便將椅背蹆至最後,我老公出聲叫她可否蹆前她才蹆前少少,10 ...

她行使她退椅權利,你行使打機的權利,兩個也沒錯,哪個先鬧人哪個就錯。。。

男爵府

回覆樓主:

挨後少少冇問題,挨到最盡就唔好。後面嗰個真係會好迫的。

子爵府

畀面勳章

EQGO 發表於 24-5-23 08:20
挨後少少冇問題,挨到最盡就唔好。後面嗰個真係會好迫的。

係。。其實我唔多鍾意呢個設計。。如果前面嗰個set到最後。後面嗰個真係好慘架。。冇晒位。連企起身行出去都辛苦

piklam1    發表於 24-5-23 21:55

珍珠宮

就咁睇兩邊都係辛苦

張椅i 後咗,後面果個事實係好辛苦,請問坐最尾果個位是否有得i後?

珍珠宮

人挨低你就算都挨低,但腳都一樣少左空間

水晶宮

昨天剛從外地回來,從出發地上機我前面那位女士便將椅背蹆至最後,我老公出聲叫她可否蹆前她才蹆前少少,10 ...

你1早篤麻!駛乜忍10個鐘

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccaa 發表於 24-5-23 08:05
我有講佢大大聲鬧人?第一次我老公叫佢蹆後張椅,係叫睇到未,第二次前面位女士喝我唔好篤個mon,我老公才 ...

我話你老公唔係你,宜家又聲大夾惡問返人
都話你唔係省油的燈啦
估計,唔只你老公出聲話佢,同你老公2個一齊鬧爆佢,果個乘客遇到你真係唔好彩
attach0/tmp/phpa5DSsW

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

whyyou 發表於 24-5-23 08:04
通常上嚟圍爐嘅都只會講其他人唔啱

男爵府

ccaa 發表於 24-5-23 07:41
睇你咁講原來係我唔啱10幾分鐘咁樣影響人,10幾個鐘就唔會影響人,我見識到
...

我坐過好少次六個鐘以上,十個鐘以上仲少,全部都係經濟倉,最bad experience 只係我唔肯讓自己換到的特選位俾一個陌生人而俾佢鬧,我有當面鬧返佢,非親非故點解要豪俾佢委屈自己

複式洋房

mandy952 發表於 24-5-23 07:02
我係你就狂督個mon
ME 2...

大宅

回覆樓主:

如果前要挨低,我都會挨低,因為實在坐得太窄太辛苦

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

cara.mak 發表於 24-5-23 08:31
就咁睇兩邊都係辛苦

張椅i 後咗,後面果個事實係好辛苦,請問坐最尾果個位是否有得i後?

有呀!你平時無留意?

伯爵府

我會大力地狂督,督足3hrs,

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

babyboy2013 發表於 24-5-23 08:44
我坐過好少次六個鐘以上,十個鐘以上仲少,全部都係經濟倉,最bad experience 只係我唔肯讓自己換到的特選 ...

佢以為佢係邊個呀? 一定要讓畀佢㗎咩?而家啲人真係惡!

珍珠宮

pauline_c 發表於 24-5-23 09:00
有呀!你平時無留意?

真係無為意,我自己唔會挨後嘅人。

印象見過某明星坐最後,後面係板,凳貼板,唔覺可以有唉後!可能我睇錯啦,都二十年前

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

cara.mak 發表於 24-5-23 15:30
真係無為意,我自己唔會挨後嘅人。

印象見過某明星坐最後,後面係板,凳貼板,唔覺可以有唉後!可能我睇 ...

平時飛日本嗰 d 短途,我都唔會挨後,長途十幾個鐘,點都要瞓覺,坐到直一直點瞓?

珍珠宮

虎到金來勳章

pauline_c 發表於 24-5-23 15:35
平時飛日本嗰 d 短途,我都唔會挨後,長途十幾個鐘,點都要瞓覺,坐到直一直點瞓?

...

我搭飛機係瞓唔到,如果前面挨到最低,我又瞓唔到又睇唔到戲,真係唔知點過

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

我會同空姐講。

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊