自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

siu-miu 發表於 24-5-23 09:33
唔認得佢係明星已經嬲左,再比人覺得係工人唔係太太更加大受打擊
...

如果校長講,太太,you come here,咁咪冇事囉

珍珠宮

PonyoBB 發表於 24-5-23 08:40
其實人哋只係講咗句「姐姐,you come here」

就係咁? 咁吾算冇禮貌, 係認錯左姐

子爵府

乜水?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

被認錯係姐姐係死罪

珍珠宮

唔知佢係邊個

大宅

PonyoBB 發表於 24-5-23 08:40
其實人哋只係講咗句「姐姐,you come here」
你又知?

珍珠宮

2024年龍年勳章

siu-miu 發表於 24-5-23 09:33
唔認得佢係明星已經嬲左,再比人覺得係工人唔係太太更加大受打擊
...

好心佢咁瘀皮就咪揚出去啦

公爵府

judycyk 發表於 24-5-23 09:06
完全唔知佢係邊個噃

之前又係做妺仔角色

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ginyu 發表於 24-5-23 08:31
岑潔儀素顏湊仔被當工人姐姐遭校長呼喝!

岑潔儀嬲爆說:「個校長質素原來係咁?作為一個校長 ...

唔知佢乜水,上網search 佢個名,介紹係前tvb 藝人,但新聞就只得呢單,如果話係自爆新聞,都幾勁,一單嘢打晒鑼咁既

伯爵府

redhot 發表於 24-5-23 10:03

即係街市比人叫靚女,好過叫呀姐

伯爵府

bopomofo2405 發表於 24-5-23 09:20
校長英文

反而想知邊間學校

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

唔識佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

邊位
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

redhot 發表於 24-5-23 10:03

應該會啦,報導寫佢事後講番都稱呼校長做短髮阿嬸
內文""指自己送兒子去「面試班」上堂,在校內遭一名短髮阿嬸喝停「姐姐,You come here!」""

原文網址: 富貴人妻岑潔儀素顏帶仔仔返面試班 遭校長當外傭兼無禮呼喝 | 香港01 https://www.hk01.com/article/1021890?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

唔好上啦, 講到咁。

珍珠宮

回覆樓主:

講白啲,佢係介意“姐姐”這個詞
下次唔想比人叫姐姐
咁你咪化妝落街囉

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

仲唔快d轉校?!!

子爵府

Skytree1000 發表於 24-5-23 11:00
反而想知邊間學校

睇佢講嘅英文,真係當咗佢係姐姐

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁學校又搞笑啲既, 如果禮貌啲咪冇咁樣囉

珍珠宮

peaceaa1122 發表於 24-5-23 11:09
應該會啦,報導寫佢事後講番都稱呼校長做短髮阿嬸:
內文""指自己送兒子去「面試班」上堂,在校 ...

原來係面試班嘅校長

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊