自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我要passion 發表於 24-5-27 17:00
冇帶仔?

有,帶咗2個

男爵府

我要passion 發表於 24-5-27 17:00
冇帶仔?

有,帶咗2個

大宅

我要passion 發表於 24-5-27 16:58
講真,佢有 gimmick。態度好 d,唔好遲到失場,長做長有。

呢樣係真!既然佢小食店,廚房都去做得!大陸有人請佢登台,即使酒吧仔,商場仔,唱兩首歌,點都起碼有5位數收入……係唔明佢老婆做乜成日好似世界末日咁!宜家就老公俾人笑,第日啲小朋友大個,會唔會好憎佢?
講真,我如何個男嘅欠債同性上癮,都已經有改變……欠債冇能力還,性上癮,起碼冇俾人影到出去偷食先喇……

水晶宮

0ooxoo0 發表於 24-5-27 16:59
真係好癡線!我講緊佢老婆……日日喺社交平台要生要死要離婚,但就長期俾人話見到佢哋一齊出街,又唔覺關 ...

佢老婆今日在ig終於唔係踩佢老公啦,出story係讚佢肯搵錢比屋企

水晶宮

LekGirl 發表於 24-5-27 17:03
大陸市場真係好大,就算每一次唱歌唔係搵得太多錢,咪唱多幾場囉!慢慢收入就穩定。 如果人哋覺得佢係認真 ...

所以佢老婆今日開post冇發癲,仲少有地讚添

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

佢老婆真係癲 好心佢啦!個老公有工開就收檔,出少句聲當幫忙啦!呢個女人由始到終其實心知自己都係做唔知幾多奶先爭到個老公番黎,個老公有d樣又鹹濕,勁驚剃人頭者人亦剃其頭,所以猛咁上床猛咁生仔,又唱到個老公形象衰晒驚個老公番身見到其他靚女就比人搶走。計我話,史提芬應該快d執番正,瘦身減肥練番肌肉,去拍電影拍野唱歌走埠,見番d世面。雖然寧教人打仔莫教人分妻,但佢老婆真係太衰,一日痴住呢個癲婆個男人唔會有運行,史提芬去番娛樂圈佢咁識講野又靚仔一定搵到第二個,搵到錢咪照顧番四個親身骨肉就得,到時個癲婆講咩都唔洗理。
attach0/tmp/phpOTkYhK

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

藝人最重要個look, 一肥毀所有呀!

男爵府

2024年龍年勳章

0ooxoo0 發表於 24-5-27 16:55
其實,我對佢唔係咁反感……
圈中大把呢啲人,只係有冇俾人指名道姓爆出嚟咁啫……
最多覺得佢唔應該生咁 ...

雯雯自己唔知自己咩事咩,講靚女,史提芬以前d女幾靚都有,佢雖然唔係太差但比起佢老公以前d女友,真係唔係果一皮,講身材就更加唔洗講,鍾舒漫長腿,莊端兒大胸,april有才華...佢自己就咩都無,連學歷都無,唔驚就有鬼啦!見史提芬鹹濕應該易溝,話晒都叫明星丫,雖然過氣,起碼都叫有人識,出到街咪好威囉 所以根本幾多奶佢都無問題,幾多隻船佢都唔緊要,有性上癮仲岩,佢可以密密做人生仔綁住個老公(佢以為 ,其實佢都傻,狠心起上黎十個仔都可以唔要),佢份人其實真係好幼稚睇野好短視。

複式洋房

複式洋房

veronicahung102 發表於 24-5-27 17:16
佢老婆真係癲 好心佢啦!個老公有工開就收檔,出少句聲當幫忙啦!呢個女人由始到終其實心知自己 ...
雯雯都幾癲,精神分裂咁,言語打壓佢老公的人係佢自己喎,同埋一有批評佢就覺得受逼害咁,下下都嗌生嗌死,好恐怖。

珍珠宮

mickeyeva 發表於 24-5-27 12:24
竟然有人揾佢北上登台, 咁咪好囉!

好囉,佢d細路有飽飯食啦

水晶宮

回覆樓主:

有錢唔好再qr code

翡翠宮

支持!加油!做個頂天立地嘅男人
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

肯做就好

珍珠宮

回覆樓主:

佢有冇一路唱緊時一路伸個收款碼出黎,微信收款仲快靚正

子爵府

kittylam 發表於 24-5-27 15:43
根本就係佢老婆怕留唔住個老公,踩到老公係地底泥,寧願乞都唔想個老公做返本行。
...

我都覺得係

子爵府

veronicahung102 發表於 24-5-27 17:24
雯雯自己唔知自己咩事咩,講靚女,史提芬以前d女幾靚都有,佢雖然唔係太差但比起佢老公以前d女友,真係唔 ...

佢老婆真係有問題,懷疑有思覺失調。佢自己踩佢老公就得記者寫佢老公就唔得

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

foggyao 發表於 24-5-27 14:56
原來仲有人會搵佢登台。有得做,又肯去做,咪好。個老婆唔好再唱衰個老公,同四圍行乞了
...

佢兩個似做大戲,唔突出點會有人睇佢地。

大宅

希望佢太太唔好成日唱衰佢

複式洋房

veronicahung102 發表於 24-5-27 17:16
佢老婆真係癲 好心佢啦!個老公有工開就收檔,出少句聲當幫忙啦!呢個女人由始到終其實心知自己 ...

好似唔比路阿史提芬行嗰個係佢老婆自己,勁attention seeking,下下公開私隱大鬧特鬧,情緒勒索不斷,成日「邊個夠我慘」咁係咁嘈。同埋最頂唔順佢扮有愛心,真係有愛心就會做咗規劃先去製造同照顧其他生命啦,有少少愛心都會有責任感,唔係整埋一堆响度先話唔識點處理,無論人或狗都一樣。冇能力養但又去生其實已經明顯係冇愛心、不負責任嘅表現。結婚唔係唔得,但搵返個正常人啦,呢件正常人程度嘅公關都冇,你仲要係公眾人物。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊