自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
昨天趁放假食左,正

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

哈哈哈,我今日都去食咗
attach0/tmp/php0lSjjy

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

回覆樓主:

食過,只屬一般,相比下我覺得B仔榴槤Pancake好食啲。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

cubybyj 發表於 24-6-9 21:38
麥記好食嗎? 覺得偏貴小小。
早幾日行ikea, 比錢時聞到幾臭(利申: 我鍾意食榴蓮), 原來小食部好多人食緊。 ...

我兩間都食過,麥記個榴槤蓉大球好多

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

大宅

aaaiqc 發表於 24-6-12 18:25
我兩間都食過,麥記個榴槤蓉大球好多

昨天試左ikea榴槤新地, 榴槤蓉細細地好味, 新地個人就與得甜左小小。
搵日試埋麥記先。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
上次大賣,3天就賣晒
今年未試,睇食評個個都話姨媽好味過M記

男爵府

發表於 前天 19:38 |顯示全部帖子
今日試了,咁啱見到,又唔洗排隊

首頁

尾頁

跳至