自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Carriegerrard 發表於 24-6-16 15:23
你講嘅呢兩間都會考
反而九龍其實我唔太熟
但有得報都會報

大包圍報左先,到時候再取捨。

伯爵府

Astra00 發表於 24-6-16 16:19
不熟呢區。

但泓都係實用率低的。(雖然叫新淨)

明白!謝謝!

伯爵府

esmehouse 發表於 24-6-16 15:30
加惠臺係唔係好近公眾殮房

係?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

lalalumlum 發表於 24-6-16 17:35
係?
睇咗地圖,對海嘅一定望到

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

esmehouse 發表於 24-6-16 17:52
睇咗地圖,對海嘅一定望到

西環公眾殮房無「營業」好多年
不過要介意嘅始終會介意

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Charlotte_mom 發表於 24-6-16 19:03
西環公眾殮房無「營業」好多年
不過要介意嘅始終會介意
前兩年我才去過,幾時冇架?
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

esmehouse 發表於 24-6-16 19:09
前兩年我才去過,幾時冇架?

哎呀我記錯西環屠場,唔好意思

寶石宮

Charlotte_mom 發表於 24-6-16 19:14
哎呀我記錯西環屠場,唔好意思
OIC

男爵府

Roblox 發表於 24-6-16 12:51
我都想講,自從結婚後去另一半親戚屋企拜年,喺北角,去完一次都怕怕,啲樓又殘又多斜坡,周圍馬路環境污 ...

太多斜路,同埋路面窄

男爵府

Yeelim 發表於 24-6-10 00:16
我反而覺得東涌幾好、 D樓唔高、 樓與樓之間空間夠多!出中環都好快呀!
...

住過反而住唔返出面,不過依家好多工程,沙塵滾滾,以前靜靜地既時候係幾好住

子爵府

上水D圍村,朋友搬咗入塱原村屋,約我哋入去燒嘢食,沿路啲村民惡型惡相,朋友話啲原居民不太友善,應該住一年會搬。

珍珠宮

jollyma 發表於 24-6-9 17:11
將軍澳,多人

我鍾意將軍澳

男爵府

2024年龍年勳章

Roblox 發表於 24-6-16 12:51
我都想講,自從結婚後去另一半親戚屋企拜年,喺北角,去完一次都怕怕,啲樓又殘又多斜坡,周圍馬路環境污 ...

咁可能同深水埗有得fight

公爵府

好媽媽勳章

kit2004 發表於 24-6-9 17:23
東涌真係去邊都太遠

唔係吖,去青衣,屯元天,去機場,過珠海澳門都好快

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

將軍澳太潮濕

侯爵府

回覆樓主:

SSP