自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
好似樣樣最過出面,但coupon已快到期,請問有乜抵買

大宅

lazy_bobo 發表於 24-6-10 15:00
好似樣樣最過出面,但coupon已快到期,請問有乜抵買

上網平少少放出去..

水晶宮

IF入左a/c ,點放?
連a/c 轉手嗎

大宅

咪買家庭用品,實用得著

男爵府

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
唔會好多野都貴過出面, 佢星期2超市價錢, 我覺得佢反而平過出面
無激素雞翼$40有1KG

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

當初點解買?
Anyway, 可唔可以又再買返coupon? 好似延長咁!
買d責野,美容野!

大宅

twcvivian 發表於 24-6-10 15:14
上網平少少放出去..

電子轉售不了

大宅

cy101 發表於 24-6-11 12:38
當初點解買?
Anyway, 可唔可以又再買返coupon? 好似延長咁!
買d責野,美容野!

贈品

大宅

回覆樓主:

買湯券,月餅券,一陣就用哂

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

買熱門電器,唔大件嘅
再放二手

大宅

發表於 前天 08:09 |顯示全部帖子
Charlotte_mom 發表於 24-6-11 15:27
買熱門電器,唔大件嘅
再放二手

都係要蝕啲

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

發表於 前天 09:40 |顯示全部帖子
lazy_bobo 發表於 24-6-11 14:01
電子轉售不了

可以將電子碼轉售的 ,折扣賣給我

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

發表於 前天 10:10 |顯示全部帖子
HKTV mall星期二有唔少特價嘢都抵買吖。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

發表於 前天 11:22 |顯示全部帖子
lazy_bobo 發表於 24-6-11 14:01
贈品

既然贈品,又可必介意物品貴d,都唔使成本!

大宅

發表於 前天 13:28 |顯示全部帖子

回覆樓主:

係囉,既然係贈品,唔洗成本,我就會去周生生買野氹吓自己,3000 coupon應該仲要補錢㖭

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊