自由講場

跳至

首頁
12345...36

尾頁

水晶宮

個訪問顯得佢有啲巴渣
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

cgefamily 發表於 24-6-15 12:47
本來對佢冇乜特別comment,離婚都係佢私事,但佢咁講真係有啲頂唔順。佢可以代表什麼?

很多有良好教育的 ...

乜嘢佢講晒啦!神又妳鬼又妳。

男爵府

我有睇呢個訪問,覺得佢講嘢好假成個訪問睇完無無養份~佢唔係交心講嘢,睇得出蝦頭佢哋問啲野都好表面~

珍珠宮

回覆樓主:

冇學識,點保障自己??

男爵府

佢點解要咁講嘢呢?可以話自己唔好讀咁多書,而唔係女人唔好讀咁多書,呢句說話得罪好多人,身為公眾人物更加要注意自己言行舉止。
既然係單身,玩交友app我又覺得冇問題。

ying_mail    發表於 24-6-18 01:19
cgefamily    發表於 24-6-15 14:17

伯爵府

bopomofo2405 發表於 24-6-15 13:25
冇睇內容。唔評論歐。

不過我身邊婚姻唔好嘅朋友, 都係覺得佢哋嘅婚姻唔好,係因為佢哋讀咗好多書,女人 ...

我覺得係圈子問題,未婚讀得書多,做野叻,社交圈子好唔同,我以前打開tennis,班波友隻帶隻,唔係MBA就係PhD, 家庭背景通常都係幫屋企手做生意;到我結左婚,我老公學歴都多過我,但話唔中意我再進修,話女人蠢蠢地,重心放係屋企會好啲,所以我明

伯爵府

天貓 發表於 24-6-15 13:44
係囉,我諗當時佢真係好唔開心

梗係啦!瀕死邊緣喎!直情心寒添啦!

子爵府

本來對佢冇乜特別comment,離婚都係佢私事,但佢咁講真係有啲頂唔順。佢可以代表什麼?

太長冇睇曬,但女人唔好讀咁多書就講錯嘢!不過交友app我又覺得冇乜嘢,年紀大朋友自然少,想識過男人都好正常,咁冇人介紹咪玩下交友app,我有朋友離婚後第二春都係咁識返來!
仲有病點解枕邊人唔call 白車,失禁又唞唔到氣,唔驚佢c咩

珍珠宮

fivebeanrice 發表於 24-6-15 14:02
梗係啦!瀕死邊緣喎!直情心寒添啦!

我覺得佢啱啱離婚,未必係佢表面睇到佢咁開心,但係經歷咗啲咁唔開心嘅時刻,做返自己令自己開心嘅嘢,亦都無可厚非

男爵府

adaleung717 發表於 24-6-15 13:18
https://www.youtube.com/watch?v=zL0yNxms0fE&t=1415s&ab_channel=ChillGOODTV

13:35 開始講佢玩交友App ...

「女人唔好讀太多書」佢意思係佢玩交友app,profile入面寫到學歷好勁,交往男士會打退堂鼓

大宅

cgefamily 發表於 24-6-15 13:02
回覆 天貓 的帖子

真係要向佢“虛心請教”
尋晚睇左條片
見到下面d留言一面倒鬧爆歐
今朝睇條片關閉埋留言

saladhk    發表於 24-6-16 02:42

伯爵府

天貓 發表於 24-6-15 14:08
我覺得佢啱啱離婚,未必係佢表面睇到佢咁開心,但係經歷咗啲咁唔開心嘅時刻,做返自己令自己開心嘅嘢,亦 ...

有d人會用表現得開心hyper狀態,間接話比人聽自己無事,其實真實係點只有佢自己知

珍珠宮

今早睇咗,好多人鬧爆,而家就已經關閉咗留言功能

伯爵府

Gorgor0612 發表於 24-6-15 13:31
佢係咪比人話過無咩讀書??

做女時冇乜墨水,婚後主力照顧細路~前夫又支持到佢讀返書…甘。(讀咗好耐)
唔知佢係咪以為自己叻咗,仔女大咗….又嫌老公老… (感官不良好)

大宅

我覺得佢話女人唔好讀咁多書呢句說法太落後。
讀多啲除了可以提升工作競爭力,亦係增加知識同與修養。
女人學歷高工作能力強,地位高或者會影響家庭生活,但亦乎個人對家庭和婚姻觀的價值。
而現今讀完一個碩士亦都不是什麼特別,
每年香港小姐都總有好幾個。
god bless you

大宅

回覆 babytt2 的帖子

well said
god bless you

男爵府

回覆樓主:

睇左佢個訪問,雖然讀左好多書,但個格好市井

仲要玩交友app見都未見就話要人送電腦,然後仲話人係伏,其實應該掉番轉個男人驚係騙案

子爵府

cgefamily 發表於 24-6-15 14:13
我覺得佢話女人唔好讀咁多書呢句說法太落後。
讀多啲除了可以提升工作競爭力,亦係增加知識同與修養。
女人 ...

但之前bk好多jm話歐結婚就唔應該讀書,搞到照顧唔到小朋友、唔係好媽媽

珍珠宮

fivebeanrice 發表於 24-6-15 14:11
有d人會用表現得開心hyper狀態,間接話比人聽自己無事,其實真實係點只有佢自己知
...

我覺得係呀,佢表現咁開心係想掩飾佢嘅唔開心,佢喊苦喊忽又會俾人哋講第啲嘢,佢家人亦會擔心,藝人要面對離婚壓力真係會比平常人大…. 要面對俾人評頭品足機會更多….

佢講自己40歲佢經歷過生死,其實都係一種佢自己宣洩情緒嘅方法….俾少少空間佢啦

子爵府

cgefamily 發表於 24-6-15 13:02
回覆 天貓 的帖子

真係要向佢“虛心請教”

塊面好緊原來宜家好多人都會埋線泰國才$5000

首頁
12345...36

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊