自由講場

跳至

首頁
12345...36

尾頁

公爵府

adaleung717 發表於 24-6-15 13:18
https://www.youtube.com/watch?v=zL0yNxms0fE&t=1415s&ab_channel=ChillGOODTV

13:35 開始講佢玩交友App ...

佢咁講專登落老公面

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

其實留意佢每次接受訪問都好hyper 好急於表現自己,既然宜家回復單身,希望佢能活出連自己都羡慕嘅模樣!決定離婚嘅女人經歷過什麼?盡在不言中

伯爵府

天貓 發表於 24-6-15 14:19
我覺得係呀,佢表現咁開心係想掩飾佢嘅唔開心,佢喊苦喊忽又會俾人哋講第啲嘢,佢家人亦會擔心,藝人要面 ...

同意呀!而且佢又唔係因為第三者離婚,唔明點解外界對佢咁多批判既聲音

我對佢一向無太大感覺,純粹覺得兩公婆走到離婚呢步,非旁人可以定論誰對誰錯

琥珀宮

cgefamily 發表於 24-6-15 12:47
本來對佢冇乜特別comment,離婚都係佢私事,但佢咁講真係有啲頂唔順。佢可以代表什麼?

很多有良好教育的 ...

佢兩公婆本身都有問題

伯爵府

katherine.k 發表於 24-6-15 14:20
佢咁講專登落老公面

佢身邊已經不存在老公呢個人了!訪問講下點識異性實屬無可厚非,人之常情

珍珠宮

fivebeanrice 發表於 24-6-15 14:23
同意呀!而且佢又唔係因為第三者離婚,唔明點解外界對佢咁多批判既聲音

我對佢一向無太大感覺,純粹覺得 ...

我其實本身都冇留意咁多,但聽埋佢40歲經歷生死,感覺佢另一半唔係好緊張佢,有乜事都會話係因為佢自己身體唔好……

我諗比何一個女人,遇到呢啲情況,都會心灰意冷,有時不是需要另一半送什麼物質上比自己,但如果有咩頭暈身㷫會緊張啲自己,已經會好窩心…

發生咗咩事到離婚一步真係佢哋兩個先最清楚

伯爵府

回覆樓主:

覺得佢好扮野,講野亦唔似一個有學問的人,成個師奶仔咁,把聲超嘈,我要較低音量,又係劉珮玥陳慧琳玲玲姐d聲,同埋佢好cheap ,周圍約男人出街,見人話送電腦比佢就應約,話係測試,覺得佢想周圍比仔溝就真,飢渴的女人,睇佢幾時玩出火

伯爵府

廢柴孖條 發表於 24-6-15 14:18
但之前bk好多jm話歐結婚就唔應該讀書,搞到照顧唔到小朋友、唔係好媽媽
...

但係佢話每日揸車接送小朋友返學,一日來回8 次,西貢去九龍。我覺得佢好勁

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

天貓 發表於 24-6-15 13:40
我有聽埋之後佢講嘅嘢,佢就係經歷咗40歲嘅生死關頭改變咗佢對人生嘅睇法,佢係第二朝先至入醫院檢查,發現都幾大鑊,可能已經覺得係死過翻生,要及時行樂,學自己覺得應該學嘅嘢去保護自己….. 令自己唔會白過餘下嘅人生….咁每個人有每個人嘅選擇,未必要個個認同,但唔影響到第二個人就ok啦…...

1335 開始聽咗五分鐘
醫院檢查發生乜事?

伯爵府

奇奇媽媽 發表於 24-6-15 13:59
我覺得係圈子問題,未婚讀得書多,做野叻,社交圈子好唔同,我以前打開tennis,班波友隻帶隻,唔係MBA就係 ...

我覺得進修係好事,未必話係要為升職。可以為興趣學自己喜歡嘅嘢,充實自己

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

fivebeanrice 發表於 24-6-15 13:43
真係一家唔知一家事,我唔明點解可以第二日先去醫院,正常瞓響隔離見對方咁辛苦,都會即call 白車
...

我都有啲個想法,正常見對方咁辛苦透唔到氣,唔call 白車都即刻車佢去醫院啦⋯⋯我都覺得佢死過翻生發現身邊個個唔係咁愛自己,所以即刻增值自己步處離婚⋯⋯

珍珠宮

JChan 發表於 24-6-15 14:34
1335 開始聽咗五分鐘
醫院檢查發生乜事?

佢係多個內臟發炎發得好犀利,但係佢係自己塞咗個頭落去個痰罐暈咗成晚,已經覺得係肌肉鬆弛晒,第二朝醒返先去醫院檢查,成晚個頭就喺痰罐度……你如果唔聽到落尾唔會有咁深感受

如果只係聽嗰5分鐘,你會覺得佢有啲輕佻,聽埋落去先知成件事

子爵府

好媽媽勳章

wlhpks 發表於 24-6-15 14:35
我都有啲個想法,正常見對方咁辛苦透唔到氣,唔call 白車都即刻車佢去醫院啦⋯⋯我都覺得佢死過翻生發現身 ...

記得佢另一半2019年患上抑鬱,2人冷戰達半年之久,講到另一半好像無咩反應咁,唔知有無關係

男爵府

回覆 天貓 的帖子

痰礶? 宜家仲有既咩? 如果佢冇講假話,咁我覺得佢離婚得太遲。
老公吾理佢,吾過大錢俾佢,仲有屋企有痰確?????

男爵府

sorry, 連‘痰罐’都寫錯,真係幾十年都冇再見過

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

証明佢根本唔係個有內涵既人。
2公婆真人串。

珍珠宮

GreenMaDad 發表於 24-6-15 14:46
回覆 天貓 的帖子

痰礶? 宜家仲有既咩? 如果佢冇講假話,咁我覺得佢離婚得太遲。

佢本來可能用來嘔,點知暈咗,塞咗個頭落去成晚

伯爵府

天貓 發表於 24-6-15 14:41
佢係多個內臟發炎發得好犀利,但係佢係自己塞咗個頭落去個痰罐暈咗成晚,已經覺得係肌肉鬆弛晒,第二朝醒 ...

我就係非常唔明白呢點!而shiga 同蝦頭都好似唔敢響鏡頭前,問點解會等到第二朝醒返先去醫院,兩個主持人嗰刻都有d dead air, 但又唔敢問咁款

其實去到失禁嗰一刻已經係生死一線間,但側邊嗰個人好似無感咁,又真係好可怕

大宅

女人就算冇學問都可以選擇離開唔愛錫自己嘅人嘅,佢離婚係放過大家,趁年輕重新出發對成個家庭未必係壞事

GreenMaDad    發表於 24-6-15 15:26

伯爵府

力神 發表於 24-6-15 14:45
記得佢另一半2019年患上抑鬱,2人冷戰達半年之久,講到另一半好像無咩反應咁,唔知有無關係
...

佢當時另一半見到個老婆咁危險,唔該點都打左999先死埋一角抑鬱啦!唔該!

打個電話唔影響佢抑鬱卦?!抑鬱唔代表智力唔正常喎!

首頁
12345...36

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊