自由講場

跳至

首頁
23456...36

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

天貓 發表於 24-6-15 14:41
佢係多個內臟發炎發得好犀利,但係佢係自己塞咗個頭落去個痰罐暈咗成晚,已經覺得係肌肉鬆弛晒 ...

佢有冇講
點解內臟會發炎

侯爵府

唔知的以為佢牛津博士畢業

男爵府

扮哂嘢,假到死嘅女人

水晶宮

天貓 發表於 24-6-15 13:40
我有聽埋之後佢講嘅嘢,佢就係經歷咗40歲嘅生死關頭改變咗佢對人生嘅睇法,佢係第二朝先至入醫院檢查,發 ...

咩事入院?無睇內容

珍珠宮

fivebeanrice 發表於 24-6-15 14:49
我就係非常唔明白呢點!而shiga 同蝦頭都好似唔敢響鏡頭前,問點解會等到第二朝醒返先去醫院,兩個主持人 ...

我覺得係唔想再一次傷害佢,大家都知佢嘅感受

珍珠宮

JChan 發表於 24-6-15 14:54
佢有冇講
點解內臟會發炎

咁又冇,可能係急病,但如果佢暈一刻,唔係即時應該送咗佢去醫院咩? 仲有得佢喺個頭響痰罐度一晚,係咪好過分呢?

珍珠宮

emilylam 發表於 24-6-15 15:09
咩事入院?無睇內容

佢突然間半夜唞唔到氣,咁另一半俾啲嘢佢飲,仲俾埋個痰罐佢嘔,佢暈咗,但第二朝先入院check咩事,係多個器官發炎…

伯爵府

JChan 發表於 24-6-15 14:54
佢有冇講
點解內臟會發炎

係咪敗血症呀?

我咁既症狀, 特別成個人抽哂, 又全身器官感染, 我淨係諗倒敗血症/細菌入血咋喎

男爵府

我有睇過訪問,其實佢都係間接話俾大家聽佢另一半係幾令人心淡。

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

我反而覺得佢未玩夠,未見識夠個世界,就結婚生子女,結左婚之後成個人生圍住家庭轉,而家離左婚,形象上無太多包袱,所以做自己喜歡的事。

緣份的天空    發表於 24-6-17 12:35

象牙宮

回覆樓主:

咁佢自己咪又係走去讀書

子爵府

力神 發表於 24-6-15 14:45
記得佢另一半2019年患上抑鬱,2人冷戰達半年之久,講到另一半好像無咩反應咁,唔知有無關係
...

印象係拍致命復活先話拍到抑鬱、冷戰,但套劇2016年播出的,應該唔會2019年

珍珠宮

fivebeanrice 發表於 24-6-15 13:43
真係一家唔知一家事,我唔明點解可以第二日先去醫院,正常瞓響隔離見對方咁辛苦,都會即call 白車
...

係囉
所以我覺得佢係暗示自己就快死都無人理
立心要離婚
片入面佢的確唔似大方的女人 似個c9咁
語氣又大
佢講女人唔好讀咁多書個到大家唔好斷章取義
睇哂先明

郭應該係古老男人信偏方
好討厭

珍珠宮

cgefamily 發表於 24-6-15 14:13
我覺得佢話女人唔好讀咁多書呢句說法太落後。
讀多啲除了可以提升工作競爭力,亦係增加知識同與修養。
女人 ...

佢根本唔係呢個意思
佢只係指學歷影響佢搵男人啫
無歧視成份
因佢本身都鍾意讀書啦

翡翠宮

畀面勳章

fivebeanrice 發表於 24-6-15 14:52
佢當時另一半見到個老婆咁危險,唔該點都打左999先死埋一角抑鬱啦!唔該!

打個電話唔影響佢抑鬱卦?!抑 ...

冇睇個訪問,但好奇如果係半夜發生,當事人太辛苦叫唔到個老公,又或者兩人已經分房瞓,前夫唔知又唔出奇喎。

我咁講因為試過有晚我「責」醒左,發現老公唔係床上面,行出廳見到佢好辛苦咁係梳化度,我先知佢有事,如果好好瞓,真係會唔知成件事
日日是好日

伯爵府

天貓 發表於 24-6-15 15:20
咁又冇,可能係急病,但如果佢暈一刻,唔係即時應該送咗佢去醫院咩? 仲有得佢喺個頭響痰罐度一晚,係咪好 ...

佢有講出事之前有重感冒之類,睇醫生後好耐都未好,我估可能因為咁,病菌入侵左肺,產生肺炎,再擴散多個器官……

珍珠宮

fivebeanrice 發表於 24-6-15 16:11
佢有講出事之前有重感冒之類,睇醫生後好耐都未好,我估可能因為咁,病菌入侵左肺,產生肺炎,再擴散多個 ...

咁我可能聽漏左,總之之後都係大件事,如果唔係都唔會突然呼吸唔到

伯爵府

mother904 發表於 24-6-15 16:10
冇睇個訪問,但好奇如果係半夜發生,當事人太辛苦叫唔到個老公,又或者兩人已經分房瞓,前夫唔知又唔出奇 ...

唔係,佢話當時另一半響佢側邊,歐拍醒佢,話透唔到氣,開頭另一半叫佢唔好玩啦!之後先見到歐好似唔對路,就即刻上網search下點醫,睇到話飲紅糖水醫到,即入廚房拎比歐飲,歐話當時佢透唔到氣,仲點飲到野

跟住歐都係咁易勉強飲左1小啖,之後已經想嘔同失禁,佢另一半比左個痰盂佢嘔,佢一想嘔就中左個頭入痰盂暈左,第二朝先醒返

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

天貓 發表於 24-6-15 13:11
佢真係比較奇怪…..我認我老土,接受吾倒比較年長嘅重交友app約朋友…..如果係我啲仔女,一定比我拍扁咗:c ...

根本wet妹一名,失禮仔女

珍珠宮

mother904 發表於 24-6-15 16:10
冇睇個訪問,但好奇如果係半夜發生,當事人太辛苦叫唔到個老公,又或者兩人已經分房瞓,前夫唔知又唔出奇 ...

叫咗老公 老公俾紅糖水佢飲之後無理佢

mother904    發表於 24-6-15 16:37

首頁
23456...36

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊