自由講場

跳至

首頁
34567...36

尾頁

公爵府

fivebeanrice 發表於 24-6-15 13:43
真係一家唔知一家事,我唔明點解可以第二日先去醫院,正常瞓響隔離見對方咁辛苦,都會即call 白車
...

係,前夫咁好恐怖

伯爵府

namnamnamlolo 發表於 24-6-15 16:24
叫咗老公 老公俾紅糖水佢飲之後無理佢

原來係紅糖水,謝謝指正

子爵府

天貓 發表於 24-6-15 14:41
佢係多個內臟發炎發得好犀利,但係佢係自己塞咗個頭落去個痰罐暈咗成晚,已經覺得係肌肉鬆弛晒,第二朝醒 ...

其實有冇可能係誇大咗, 佢呢個訪問係為佢離婚解釋:
1) 交友app: 想證明自己不是因為第三者離婚,回應番坊間指責佢勾佬。
2)肺炎: 話昏迷但第二朝又可以自行去醫院, 可信度低。想用呢朝指責郭, 從而洗底離婚原因
3)話自己好緊張仔女。 回應坊間話佢掉低仔女唔理。
如果真係好緊張子女, 跟本唔會離婚, 更不會掉低仔女離婚。

Culaccino    發表於 24-6-15 17:10

珍珠宮

popocat 發表於 24-6-15 16:17
根本wet妹一名,失禮仔女

我覺得如果就咁睇表面,去交友網識人的確唔係咁好,比較傳統嘅人都不會認同….但佢肯去進修,又唔係Wet妹會有嘅上進心,起碼肯去學嘢…..我個人覺得有內情,兩個人相處,外人又點會知實際情況,佢係藝人,要講40歲發生嘅事出嚟其實都好唔容易,真係要勇氣,或者真係受咗好多冤屈,個頭塞喺痰罐成晚喎

但如果佢唔講出嚟,就會困住喺不開心嘅情緒,不過呢啲我個人嘅睇法啫⋯⋯

伯爵府

gallygally 發表於 24-6-15 16:28
1) 交友app: 想證明自己不是因為第三者離婚,回應番 ...

下……就係一句為左仔女,就算比老公打到飛起,又或者賭到要賣個老婆落火坑之類,都唔離婚呀?

大宅

bopomofo2405 發表於 24-6-15 13:25
冇睇內容。唔評論歐。

不過我身邊婚姻唔好嘅朋友, 都係覺得佢哋嘅婚姻唔好,係因為佢哋讀咗好多書,女人 ...

唔關性格事,即係關心態事?
當初結婚又係關咩事?

伯爵府

天貓 發表於 24-6-15 16:30
我覺得如果就咁睇表面,去交友網識人的確唔係咁好,比較傳統嘅人都不會認同….但佢肯去進修,又唔係Wet妹 ...

呢度d人相對比較保守,當然現實就唔知啦!上網識人已經早響十幾年前流行,新一代更加覺得平常,所以呢度既家長,就算仔女2、30歲,都要睇緊d,嚴禁仔女網上交友了

男爵府

回覆樓主:

好好醜醜都曾經係兩夫妻,走到婚姻盡頭,有時是非都說不清,況且公眾人物,仲有子女,仲有親情,不如唔再講啦,愈蠢嘅人,才越嚟越將彼此遮羞布扯下,真係娛樂眾人咋。
不甘寂寞,又俾大眾食花生了。

子爵府

奇奇媽媽 發表於 24-6-15 13:59
我覺得係圈子問題,未婚讀得書多,做野叻,社交圈子好唔同,我以前打開tennis,班波友隻帶隻,唔係MBA就係 ...

咁你啲朋友嘅婚姻點呀?

子爵府

1) 交友app: 想證明自己不是因為第三者離婚,回應番 ...

我究竟睇緊D乜嘢,2024年為咗仔女乜都要啞忍?冷暴力/出軌都唔可以離婚

翡翠宮

畀面勳章

fivebeanrice 發表於 24-6-15 16:15
唔係,佢話當時另一半響佢側邊,歐拍醒佢,話透唔到氣,開頭另一半叫佢唔好玩啦!之後先見到歐好似唔對路 ...

咁恐怖
日日是好日

子爵府

0ooxoo0 發表於 24-6-15 16:32
唔關性格事,即係關心態事?
當初結婚又係關咩事?

關佢哋叻事囉。

子爵府

fivebeanrice 發表於 24-6-15 16:30
下……就係一句為左仔女,就算比老公打到飛起,又或者賭到要賣個老婆落火坑之類,都唔離婚呀? :surprised ...

咁郭又冇咁衰喎, 佢似睇唔起郭多啲。

珍珠宮

1)我真係唔知枉,佢自己先知自己係咪因為第三者,交友網咪係識人囉,有冇機會識咗個第三者?佢講出嚟,如果你話呢個原因就好似有啲自相矛盾。

2)佢係暈過耒,塞咗個頭喺個痰罐度成晚,第二朝先去睇醫生,咁我真係唔知佢有冇講大話喎,除非佢成件事都係講大話…

3)可能同仔女嘅年紀有關,仔女細年紀通常看得好貼,但到佢哋去青春期,可能就唔使跟咁貼…..或者仔女根本唔俾你跟到咁貼….

緊張仔女唔等於唔離婚,每個人嘅情況都唔同…

大宅

天貓 發表於 24-6-15 13:40
我有聽埋之後佢講嘅嘢,佢就係經歷咗40歲嘅生死關頭改變咗佢對人生嘅睇法,佢係第二朝先至入醫院檢查,發 ...

無可否認,死過返生,對人生有另一睇法係正常!但既然要講,咪坦白講囉……又只有片糖水,痰罐,暈咗,第二朝醒就喺個痰罐伸返個頭出嚟!直頭講郭生無視佢生死呀嘛!

伯爵府

gallygally 發表於 24-6-15 16:37
咁郭又冇咁衰喎, 佢似睇唔起郭多啲。

無話郭有咁衰,只係就你呢句:為左仔女唔應該離婚呢句,作出疑問啫!

點解佢似睇唔起郭?你從咩途徑或根據,令你有呢個感覺呢?

男爵府

0ooxoo0 發表於 24-6-15 16:39
無可否認,死過返生,對人生有另一睇法係正常!但既然要講,咪坦白講囉……又只有片糖水,痰罐,暈咗,第 ...

郭生點回應?唔通又將上演一出互撕爛劇,娛樂一班食花生大眾了好忙呀!

男爵府

fivebeanrice 發表於 24-6-15 16:15
唔係,佢話當時另一半響佢側邊,歐拍醒佢,話透唔到氣,開頭另一半叫佢唔好玩啦!之後先見到歐好似唔對路 ...

其實歐係咪要生要死好多次,所謂嘅一哭二鬧三上吊,攪到郭都唔係想點理佢,否則歐話透唔到氣,點會郭答佢唔好玩啦

侯爵府

回覆樓主:

睇左,佢好串,唔抵同情。

子爵府

天貓 發表於 24-6-15 16:38
1)我真係唔知枉,佢自己先知自己係咪因為第三者,交友網咪係識人囉,有冇機會識咗個第三者?佢講出嚟,如 ...

第二點: 講緊如果真係嚴重肺炎, 暈左應該冇咩可能醒得番, 仲可以白車都冇call, 行到去醫院果下先勁

首頁
34567...36

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊