自由講場

跳至

首頁
45678...15

尾頁

伯爵府

shop_baby 發表於 24-6-15 20:42
其實自己唔舒服點解唔一早睇醫生?同1時間咁多病?做女人就算男人好愛自己都要自愛,自己唔舒服真係得自己 ...

佢話佢已經睇咗3次醫生。
當時仲係19年,喺嗰年,抖唔到氣普通人都會好緊張。
如果佢講嘅係真,最後第二日去咗醫院,張肺片白咗一半,當時嘅情況都緊急。

男爵府

talktime 發表於 24-6-15 18:54
https://ynews.page.link/giWhJ

老婆咁都唔call白車,仲繼續瞓

渣男阿汪.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

baby.kaka 發表於 24-6-16 05:21
本身話已經協議離婚,而不是交惡!
事情亦已經告一段落,正常冇乜人會咁有心計去令到觀眾自己腦補佢啲生死 ...

我覺得佢似比人飛,所以宜家條氣唔順要唱衰人 成日扮到: 冇左你 我仲開心
典型既 被分手果個

郭就似 淡晒 化晒,你做乜我都唔會有感覺,因為你已經比我 del 左

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

talktime 發表於 24-6-15 18:54
https://ynews.page.link/giWhJ

老婆咁都唔call白車,仲繼續瞓

佢冇繼續瞓,佢係去咗Google,仲有煲薑水佢飲。最多話佢冇常識。

要離婚就是緣盡不愛了,其他的都是藉口。

男爵府

penpenvivi 發表於 24-6-15 19:08
我信有咁冷漠嘅男人,我前夫都係一樣,對我病重無動於衷。

我完全明
身同感受,我前夫都一模一樣

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Bloomberg 發表於 24-6-16 08:02
如果佢講嘅係真,最後第二日 ...

睇左3次醫生
咁嚴重醫生冇叫佢入院咩!都係果句 想知佢睇邊個醫生咁缺德

我做女試過 肺積水
唔知記得因咩去政府做超聲波,照照下 果個人話照到我個肺有撻白色野,佢話懷疑係肺積水..照完就走 因為都係驗查,咁我就去睇家庭醫生 安排左照 x ray, 個醫生仲嚇我話 一定要入院,如果唔係會死 第二日就走去睇急症..入院
歐點解可能以咁勁,病得咁勁都仲可以拖

男爵府

女方都唔係咩好人,唔合理,病左自己唔睇醫生?仲好意思講玩交友apps, 留點面子俾仔女吧!

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

歐都唔係弱者,只係扮弱勢求支持啫。

侯爵府

回覆樓主:

睇完稱報道對個女人更反感 「女人真係唔好讀太多書,有啲男士係會驚你。。。。。Profile寫自己咩咩咩,勁得滯係嚇親人,所以盡量簡單啲!」淨呢句已不知所謂,以為自己讀多少少書好勁,井底之蛙。

「她續指試過約高大靚仔見面共進午餐,對方承諾買電腦給她,最終卻連續兩次爽約」無喇喇做乜咁貪人部電腦。

覺得佢唔係好為仔女嘅人,無講想爭撫養權(雖然無財力,但女人會千方百計),仔外國升學爸爸陪。為仔女好都應保護佢地,唔好咁高調。

珍珠宮

回覆樓主:

其實有好多女人,真係挨到仔女大,先敢講離婚!
然後好多人,唔知頭唔知路,就批評個女人話唔要就唔要,無計,社會本來就對女性係刻薄嘅~
我覺得未經他人苦,就唔好駁故,要做好事係有好多選擇嘅~

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

歐似我隻毒菇,後生時不停炫耀幾多男仔追佢,又話太子爺都睇上佢,其實太子爺只係望佢一眼就以為嫁入豪門,佢老公父母算係專業人士有樓,佢老公係低級公務員,等到30幾就屈就嫁咗個佢眼中最廢嘅老男人住公屋。依加嫌人老無收入就嗌離婚。兩母女一樣認錢唔認人無親情,成世人以為自己最靚,有公主病無公主命。不過都係佢性格改變命運

複式洋房

廷廷媽 發表於 24-6-15 19:37
離婚最唔好係公開數對方的不是,同朋友講ok, 係節目講唔係咁好,問題唔會係單方面囉
...

其實好多男人都好自私,單方面有問題都唔出奇

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

ysiadxjt 發表於 24-6-16 10:18
其實好多男人都好自私,單方面有問題都唔出奇

男人自私唔會突然出現,明知個男人自私仲中個頭埋去,仲要捱咁耐又生仔,害埋d 細路

翡翠宮

畀面勳章

26days 發表於 24-6-16 07:20
我睇完個 interview 只覺得太C9,成個3姑6婆咁。好多肢體動作,表達手法誇張,show off 自己學歷
玩交友 a ...

HKU Space,唔知有咩咁值得show off
日日是好日

伯爵府

牛年勳章

Gorgor0612 發表於 24-6-15 21:07
其實今時今日仲有D人對FTM 嘅付出覺得理所當然,有D男人及男家仲睇唔起FTM 覺得FTM 冇貢獻! 嫁著呢D人真係 ...

為持一個家FTM 一定有功勞,但佢算唔算FTM ?好似不斷返學同學其他嘢。
原本都唔興趣睇佢2個分開,但女嘅訪問出咗後搵返之前的新聞。
媽媽好似幾虎媽,爸爸比較冇咁逼小朋友學業,為左小朋友學習2公婆理念唔一樣,有d 唔高興。之後仔仔轉左國際學校就好d. 宜家幾好升到好大學。
佢喺節目上講唔係幾好,好似用公衆壓力。
同埋之前被影相送返學都好似係影到爸爸。想令對方減分?男啱啱出返黎拍劇,仔女又爸爸照顧,係咪前妻嘅咁講,有少少令人聯想其他野。

大宅

但咁樣離完婚數人好似唔係幾好

大宅

Astra00 發表於 24-6-15 20:04
同意呀,其實係啲客觀事情上,例如男方點樣處理財產嘅分配,人哋係有眼見,本身如果女方冇去出聲講呢一啲 ...

但…..我聽得最多係歐讀多左書,識多左男人,所以不甘寂寞

子爵府

nisha 發表於 24-6-16 20:53
為持一個家FTM 一定有功勞,但佢算唔算FTM ?好似不斷返學同學其他嘢。
原本都唔興趣睇佢2個分開,但女嘅 ...

母親天性點都要仔女,如果係我一定攬住對仔女,反而有高學歷怕咩

伯爵府

Bloomberg 發表於 24-6-16 08:02
如果佢講嘅係真,最後第二日 ...

點會呀
19年12月先開始有人知covid咋喎
果時香港仲係講緊唔會既唔會既,唔好盲搶醋、煲鹽

20年2月先開始知知地好大件事,
2月尾3月先如臨大敵咋喎, 同埋香港開頭都未爆

19年仲黑暴緊喎
驚比汽油彈燒膠攻親個鼻都未有人驚肺炎啦

侯爵府

睛靈勳章

BarbaraX 發表於 24-6-15 19:34
如果歐講嘅係真
又真係幾恐怖
完全唔合乎邏輯咁

直頭誇張,睇完感覺佢講嘢好誇張唔係太可信, 今時今日佢哋有咁後生屋企點會有痰罐呢

首頁
45678...15

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊