自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

anniekayan 發表於 24-6-16 18:51
送電腦就覺得正,難怪咁多網戀騙案

完美演繹佢係一個 自戀自大貪心既人

大宅

anniekayan 發表於 24-6-16 18:51
送電腦就覺得正,難怪咁多網戀騙案

重點都唔係送乜!而係第一次約,男no show,同一個男再約第二次,佢仲出去,最後男都係no show!佢真係好意思講出嚟……

子爵府

ikioma 發表於 24-6-16 16:06
以前覺得佢幾純品, 而家覺得佢太串,把口又唔收, 好討厭
佢生仔前一直係煙民.

從來都唔覺煙民會有幾純品

子爵府

selinako^^ 發表於 24-6-16 19:03
完美演繹佢係一個 自戀自大貪心既人

感情事無必要拎出嚟公開討論,佢嘅對答令人覺得佢嘅學歷同佢人品不成正比

男爵府

大話精一名

伯爵府

cacandy 發表於 24-6-16 15:03
郭晉安與歐倩怡在5月宣布在2年前已分居,正式結束近18年婚姻。而歐倩怡接受「蝦頭」楊詩敏及連詩雅主持的網 ...

梗係要多謝前夫啦,冇前夫你邊有而家嘅學有所成,冇前夫你邊有一仔一女,冇前夫你又邊有話題~

複式洋房

selinako^^ 發表於 24-6-16 15:52
朱千雪,fyy 都未話自己學歷高,佢就咁 hyper 話自己學歷高,笑死人咩
...

咪就係,讀HKU ……SPACE 嗰啲top up degree / master 就話自己高學歷,真係尷尬嘅係人哋

複式洋房

0ooxoo0 發表於 24-6-16 19:13
重點都唔係送乜!而係第一次約,男no show,同一個男再約第二次,佢仲出去,最後男都係no show!佢真係好 ...

我都係咁諗,無嘢呀?放一次飛機都bad list 啦,仲去第二次? 證明佢張所謂「高學歷」證書無考到智慧同判斷力

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

幾時都話要慎言,依家咁多人圍插佢,讀書幾叻都無用,佢前夫忠粉仲唔借力打力

伯爵府

tungking 發表於 24-6-16 19:27
梗係要多謝前夫啦,冇前夫你邊有而家嘅學有所成,冇前夫你邊有一仔一女,冇前夫你又邊有話題~
...

呢啲女人,執到都喊三聲

男爵府

2024年龍年勳章

kwhkwh 發表於 24-6-16 15:21
學歷太勁-->會不會太睇得起自己?
人地FYY 都未有咁巴閉

咁第日咪唔好俾自己個女讀咁多書囉!

男爵府

佢仔女好慘,D同學可能笑佢哋阿媽app識六個男人。為咗仔女都收吓口啦

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

selinako^^ 發表於 24-6-16 17:48
最難聽係 佢話(藝人)既血統係靚
真係頂佢唔順,藝人血統係靚佢都講得出,證明佢自我感覺幾良好

咩叫藝人血統??

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

granja 發表於 24-6-16 16:18
係囉,仲有雙方都有互相攻擊,一個放暗箭,一個擺明反擊。

男又話傾好哂,女而家咁講,我覺得佢地要諗下仔女感受,網絡係有記憶。

侯爵府

selinako^^ 發表於 24-6-16 19:02
所以, 咁多人鬧佢唔係冇原因

呢度大把人當初話佢跟左郭咁多年,重鄧佢唔抵。

個女人年紀唔細又生過,好心佢安份d,重想釣金(emoji)?無自知之明

大宅

回覆樓主:

暗示完安仔係唔好老公,之後比人插又要兜番

珍珠宮

唔明點解佢要咁高調離婚。

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

但好似離婚之後係俾郭照顧對仔女,我諗咗好耐點解歐唔自己照顧返,睇完呢篇報道就知道歐可能想識男人所以連對仔女都唔照顧

男爵府

回覆樓主:

亞旺非常厚道,由醞釀離婚到呢一刻都無講過歐的不是,相反個女人把口唔收,做人亞媽做到咁都幾pk

珊瑚宮

pinkcat922 發表於 24-6-16 20:05
但好似離婚之後係俾郭照顧對仔女,我諗咗好耐點解歐唔自己照顧返,睇完呢篇報道就知道歐可能想識男人所以連 ...

一定係 除非唔係 再講佢可能諗自己都照顧左好耐 仲強調一日車出車入仔女八次 而家仲唔想甩身咩!

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊