自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

子爵府

我覺得佢對眼生得好惡
風雲雷電,天地山海,持世間咒,縱橫世界。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

toffeechoco 發表於 24-6-16 19:52
咩叫藝人血統??

係,我都想知咩叫藝人血統

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

佢今次真係找死,唔死嗰啲都自己搵個窿去死

男爵府

MMVV 發表於 24-6-16 15:50
其實有人foward 返佢條舊片公開話佢老係水上人後,已經好多人話郭離婚正確。邊有人咁公開批評自己老公架。 ...

果條片佢都係吹捧自己有學識。
佢話睇過哈佛研究話乜乜乜。。。
又係咁hyper,好難頂。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

原本以為佢學歷有幾勁?原來只係碩士,就自覺學歷好勁,會唔會井底咗少少

公爵府

selinako^^ 發表於 24-6-16 20:32
係,我都想知咩叫藝人血統

藝人之中佢都算好霉嗰咋,如果唔係痴到佢前夫,今日有邊個仲記得佢?奀星到咁都咁自大,藝人血統

公爵府

egb1020 發表於 24-6-16 19:31
咪就係,讀HKU ……SPACE 嗰啲top up degree / master 就話自己高學歷,真係尷尬嘅係人哋
...

吓 原來仲要係哩啲, 佢敢認自己學歷勁?

大宅

其實最好就係唔好接受訪問,大家都唔好出聲

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

係佢自己一爆完離婚,就不斷滲啲滲啲咁爆家事出嚟啫。唔講冇人話佢啞。

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

bb060908 發表於 24-6-16 20:21
亞旺非常厚道,由醞釀離婚到呢一刻都無講過歐的不是,相反個女人把口唔收,做人亞媽做到咁都幾pk ...

佢直情一講完離婚,就接受訪問,又突然高調,係咁講自己高學歷,仲要扮晒嘢加句「女人真係唔好太叻讀太多書」, 好似全世界得佢一個女人學歷高咁,係叻就唔洗一日掛喺咀邊

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

chuiyeebird 發表於 24-6-16 20:22
一定係 除非唔係 再講佢可能諗自己都照顧左好耐 仲強調一日車出車入仔女八次 而家仲唔想甩身咩!
...

佢哋對仔女都好慘,媽咪因為要識男仔所以唔照顧佢哋

伯爵府

anniekayan 發表於 24-6-16 18:50
其實我只知佢係郭晉安老婆,從來唔知佢唱過歌同咩名

係啦 其實佢邊度走出嚟出道 同埋佢有冇做過戲 全部唔知 只記得郭晉安同佢結婚在廸士尼影相

別墅

water524 發表於 24-6-16 16:35
冇睇佢個訪問,不過都冇興趣睇,記得n年前佢喺電台嘅訪問,佢話自己唱歌似王菲,仲即場唱左首王菲嘅歌, 嗰 ...

睇咗少少頂唔順,講嘢嗶哩吧啦、手足舞蹈,尤其講交友app

伯爵府

美味 發表於 24-6-16 21:10
原本以為佢學歷有幾勁?原來只係碩士,就自覺學歷好勁,會唔會井底咗少少
...

馮盈盈都係碩士,個個都讚到上太空~冇理由佢吾勁

公爵府

tungking 發表於 24-6-16 21:36
馮盈盈都係碩士,個個都讚到上太空~冇理由佢吾勁

人哋點寫控制唔到,咁fyy 起碼無講埋咩女人唔好讀咁多書之類

珍珠宮

pinkcat922 發表於 24-6-16 21:32
佢哋對仔女都好慘,媽咪因為要識男仔所以唔照顧佢哋

仲要話佢失禁到成床系 又暈到頭入左痰盂內個老公都唔理佢
唔知佢既仔女睇到會點諗個老豆呢

講野前用下腦先 好心就唔好坐住左黎講野

公爵府

him-bb 發表於 24-6-16 21:44
仲要話佢失禁到成床系 又暈到頭入左痰盂內個老公都唔理佢
唔知佢既仔女睇到會點諗個老豆呢

依家終於明點解佢前夫唔俾錢佢過手,佢咁鬼無腦,俾人呃晒都未天光

伯爵府

美味 發表於 24-6-16 21:39
人哋點寫控制唔到,咁fyy 起碼無講埋咩女人唔好讀咁多書之類

甘佢..又真係吾知做乜自我膨脹得咁緊要

伯爵府

回覆樓主:

人地郭靄明double master la,人地婚姻不知幾美滿

男爵府

lokpuichan 發表於 24-6-16 21:22
其實最好就係唔好接受訪問,大家都唔好出聲

其實佢都唔係想做藝人啦,何必仲咁樣話個前夫呢。好似嗰陣林曉峰嗰對咁,講完離婚各有各生活咪算囉。

首頁
23456...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊