自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

男爵府

yanswy 發表於 24-6-16 22:00
其實佢都唔係想做藝人啦,何必仲咁樣話個前夫呢。好似嗰陣林曉峰嗰對咁,講完離婚各有各生活咪算囉。
...

我都諗起呢對。初初對佢哋離婚冇感覺,普遍認為男嘅原地踏步,女嘅想不斷進步(真心覺得女嘅又靚又叻,佢絕對值得得到更好),大家離婚都冇數落大家不是,呢啲係叫氣量,做了人父母,更加要顧及子女感受,而唔係把口唔收公然數前夫。歐小姐真係要檢討吓自己

男爵府

kc_01k 發表於 24-6-16 21:28
佢直情一講完離婚,就接受訪問,又突然高調,係咁講自己高學歷,仲要扮晒嘢加句「女人真係唔好太叻讀太多 ...

娶著呢啲女人真係前世

翡翠宮

tungking 發表於 24-6-16 21:36
馮盈盈都係碩士,個個都讚到上太空~冇理由佢吾勁

Fyy 個碩士同佢個碩士唔同級數

子爵府

畀面勳章

佢梗係要多謝郭生啦,佢婚後住匡湖居時,出咗本蛋糕書,記者訪問佢,佢自己都話唔係嫁咗比郭生,佢唔會有呢啲生活,唔係有郭生,可能都冇人知佢係邊個!

願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

伯爵府

其實佢都唔係想做藝人啦,何必仲咁樣話個前夫呢。好似嗰陣林曉峰嗰對咁,講完離婚各有各生活咪算囉。
...

邊個話佢唔想做藝人

佢係港台電視有節目
https://www.rthk.hk/tv/dtt31/programme/childrenkeepfitcenter

佢之前係古巨基老婆個youtube channel又有節目
果時2021年, 都仲未分居

古太在古巨基的公司旗下開了經理人公司,並有網上短片平台,其中歐倩怡會拍攝關於營養學的短片,她是古太首先簽的兩位藝人之一。

果時已經係係想走健康節目youtuber kol路線
2021年既報道已經係咁寫

補充返,
其實佢上蝦頭個節目受訪條片, 個channel都係古巨基老婆做經理人

ChillGOOD TV是香港一個YouTube頻道,由古巨基太太陳英雪與拍檔合資開設,並由陳英雪主理,定位為生活資訊節目頻道。

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

SKLH 發表於 24-6-16 15:45
本身個樣都串串貢,無觀眾緣

由其是對眼

男爵府

tiramisu_hk 發表於 24-6-17 00:12
佢梗係要多謝郭生啦,佢婚後住匡湖居時,出咗本蛋糕書,記者訪問佢,佢自己都話唔係嫁咗比郭生,佢唔會有呢 ...

訪問仲講到識揸船沾沾自喜,住匡湖居好多屋有私人碼頭,大把鄰居識揸船啦

伯爵府

...

2021年果時報道講到時佢復出娛樂圈

正當郭晉安在內地拍新劇《白色強人2》之際,郭太歐倩怡有新動作,一方面發放重新演繹的小丸子歌曲《問題天天都多》,又簽了古巨基太太做經理人,宣布復出娛樂圈。

別墅

其實兩個人夾唔到, 生活唔到一齊, 無話邊個啱邊個唔着, 佢離開得佢自然有佢嘅寃屈, 單评論歐不是也太偏頗, 不是當事人不會明白她感受的, 大家還是放過她吧, 她需要空間從新出發.

翡翠宮

Fatima_melanie 發表於 24-6-17 00:26
訪問仲講到識揸船沾沾自喜,住匡湖居好多屋有私人碼頭,大把鄰居識揸船啦
...

佢個所謂船主牌好易考,c6都有,理論派

子爵府

呢位前郭太真係好有趣!難得佢自己感覺良好到令全香港人都好同情郭生甩難!
真係映衰晒女人!最搞鬼係網上勾搭陌生男人,仲要打晒鑼周圍講驚死人唔知道,沾沾自喜

伯爵府

回覆樓主:

睇到2015年編報道,安仔係一個好老公好爸爸好女婿,咁多年零緋聞,呢個女人生在福中不知福,連隻河馬都好過佢,離婚都會帶住個仔
attach0/tmp/php21VCbr

attach1/tmp/phpPdmgt7

attach2/tmp/phpkFt4KN

attach3/tmp/phpxDC22t

複式洋房

water524 發表於 24-6-16 16:35
冇睇佢個訪問,不過都冇興趣睇,記得n年前佢喺電台嘅訪問,佢話自己唱歌似王菲,仲即場唱左首王菲嘅歌, 嗰 ...

佢除左唱小丸子外,真係吾知有咩歌令人記得。

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

兩公婆既事我唔評論
我硬係覺得佢個樣有啲串串地

男爵府

Breadfruit 發表於 24-6-17 00:32
其實兩個人夾唔到, 生活唔到一齊, 無話邊個啱邊個唔着, 佢離開得佢自然有佢嘅寃屈, 單评論歐不是也太偏頗, ...

如果歐吾係咁高調出黎講野, 大家唔會咁大反應喎, 係佢自己攞嚟嘅

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

toffeechoco 發表於 24-6-16 19:52
咩叫藝人血統??

blue blood

子爵府

回覆樓主:

至鬼怕d兩公婆/情人/partner公開互數
仲要有下一代,好心收口啦!

公爵府

granja 發表於 24-6-16 16:18
係囉,仲有雙方都有互相攻擊,一個放暗箭,一個擺明反擊。

公爵府

美味 發表於 24-6-16 21:10
原本以為佢學歷有幾勁?原來只係碩士,就自覺學歷好勁,會唔會井底咗少少
...

因為以前會考得幾分,突飛猛進麻,而家咪以為自己好勁 lor

大宅

ikioma 發表於 24-6-16 16:06
以前覺得佢幾純品, 而家覺得佢太串,把口又唔收, 好討厭

純品,係因為無學識,串,係因為讀多兩年書

首頁
34567...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊