自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Amyamyamychan 發表於 24-6-17 05:38
唔明,朋友上市抹黑人地老婆做乜?
抹黑人地老婆自已股價會高啲?

都唔明佢講乜,為唱衰人上市定咩?
公司話上市就上市咁兒戲?
乜野叫...朋友上市抹黑人地老婆? 睇到我一舊雲

大宅

ngwong2 發表於 24-6-17 06:20
X2。自取其辱!

呢d 識左3個月,就急急脚走去同居的女人。。。。

男爵府

redhot 發表於 24-6-17 05:31
其實唔係佢自己出嚟做訪問,根本已冇人講佢啦

我都覺,既已各行各路,專心做好自己專業,就冇嘢啦⋯⋯

男爵府

BKFinder 發表於 24-6-17 07:10
同意郭生親人同傳媒勁熟,好多報導有可能側重一方洗市民腦

同甘比 vs 呂小姐個case一樣 ...

其實又唔會被洗腦,大家都係睇區小姐直播嘅,由佢自己演繹出嚟嘅

侯爵府

mamasprits 發表於 24-6-17 04:40
唔覺得前郭太有咩問題

Agree

珍珠宮

readymama 發表於 24-6-17 05:00
郭太係無問題,因有某d 家人既朋友為預備上市搵人狂做打手,海量既攻擊唔會出現係康子妮身上。請唔好再做d ...

我覺得佢慘,呢個網已經大部份人認為佢昏迷咗係唔駛被送醫院,仲要質疑人哋講大話….我相信講大話唔使咁樣講…

girlbear    發表於 24-6-17 15:20

珍珠宮

DIMDIM2011 發表於 24-6-17 07:13
郭太個男人唔愛佢

呢樣嘢係好肯定

珍珠宮

sugarbean 發表於 24-6-17 06:23
前郭太點同另外2位,郭生明顯唔信佢連-句感激都冇。何太和青霞,就算呃人起碼男人信晒佢地
...

侯爵府

redhot 發表於 24-6-17 05:31
其實唔係佢自己出嚟做訪問,根本已冇人講佢啦

x2,前郭太係自己衝出嚟講㗎喎,唔通佢係郭生打手??

珍珠宮

天貓 發表於 24-6-17 08:23
呢樣嘢係好肯定

冇跟開,郭生點唔愛佢?
因報紙一面倒講到郭生勁慘

伯爵府

天貓 發表於 24-6-17 08:23
呢樣嘢係好肯定

喺啦,話佢病到咁,仲可以瞓到天光自己爬去醫院,好多資產冇同老婆分享,唔怪之得佢努力向上啦,比著我都會揾路走 男人太自私

大宅

BKFinder 發表於 24-6-17 07:10
同意郭生親人同傳媒勁熟,好多報導有可能側重一方洗市民腦

同甘比 vs 呂小姐個case一樣 ...

其實今次係女人自己接受訪問先攪成咁喎

珍珠宮

BKFinder 發表於 24-6-17 08:25
冇跟開,郭生點唔愛佢?
因報紙一面倒講到郭生勁慘

我係睇過錄影大概講,可能會講漏,佢40歲嗰年,應該係已經大感冒定已經係唔舒服咗一輪,半夜覺得唞唔到氣,跟住就同郭講,郭就攞咗啲紅糖水俾佢飲,佢味左少少,跟住想嘔,郭攞個痰罐俾佢嘔,之後佢昏迷咗,應該係個頭中咗落個痰罐,就咁保持個頭喺痰罐成晚,到第二朝先去返睇醫生,有照肺就有一個範圍白左,多個器官有發炎,總之係有菌入咗去,跟住就食咗半年藥先好返….

我就覺得應該有人響佢昏迷之後即刻送佢去醫院,唔係等到第二日朝頭早….比着就算見到陌生人暈咗,周圍嘅人我諗都會咁做⋯⋯

不過好多人質疑區講大話….

大宅

虎到金來勳章

puzzledmama 發表於 24-6-17 01:09
呢三個奇女子,起碼為網絡帶來過億流量,大家平淡生活都冇咁枯燥!
三個共通點:都係咁不知所謂:i ...

前郭太點同另外兩個?即使結左婚,生埋小朋友,憑自己實力進修成為營養師,再講,3人裡面得佢有為對方生小朋友,如果另外兩個肯為對方生仔,我就信係真愛。
歐講野係直爽,冇修飾,我反而覺得仲順耳,唔似其他假猩猩雙面人,寶寶前寶寶後...

girlbear    發表於 24-6-17 15:24

珍珠宮

呢三個奇女子,起碼為網絡帶來過億流量,大家平淡生活都冇咁枯燥!

歐有咩問題,結左婚成10幾20年,又無車大炮,香港地離婚好常見者,佢又吾系嫁個亞伯(佢地結婚時亞旺都系40歲)講真,一離婚就會諗起前度有咩缺點加啦

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Jessy 發表於 24-6-17 07:37
其實前郭太唔做訪問,大家已經忘記咗呢單野,但佢個訪問內容又咁爆,我都竟然忍唔住睇晒 ...

如果佢唔係想抹黑前夫,佢直情係多餘,佢又唔係藝人,離婚已公開了,就應該句號啦!佢唔再出嚟張揚,根本已經唔記得佢離婚單嘢,郭又不是在香港發展,一個月就唔記得啦,佢出嚟真係唔知博乜

珍珠宮

kiki523 發表於 24-6-17 08:34
喺啦,話佢病到咁,仲可以瞓到天光自己爬去醫院,好多資產冇同老婆分享,唔怪之得佢努力向上啦,比著我都 ...

咪係囉,但係啲人仲質疑佢講大話,我就覺得佢幾慘,另一半冇即時送佢去醫院,講真心都淡晒…之後,都明佢點解離婚……同埋有時佢表面咁開心,唔係真係咁開心囉,可能做啲嘢唔係咁理智,好似連有上交友網佢都講埋出嚟,佢唔係咁有機心,直播都係想講返自己冤屈出嚟…..

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

樓主三觀都好有問題哦.
歐倩怡在郭晉安未係好紅嘅時候嫁佢, 18年, 生咗對仔女, 做全職媽媽在家湊小朋友, 宜家婚姻破離, 只是女方的問題?

如果你咁都得三個有共通點, 我都覺得你同何伯一樣, 飲咗迷湯

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

子爵府

遇見晨曦 發表於 24-6-17 08:38
前郭太點同另外兩個?即使結左婚,生埋小朋友,憑自己實力進修成為營養師,再講,3人裡面得佢有為對方生小 ...

佢唔係營養師

公爵府

DIMDIM2011 發表於 24-6-17 07:13
郭太個男人唔愛佢

係呀比着我係佢都會離婚,因為睇得出已經冇愛,不過離婚之後我唔會再講,大家好來好去,各走各路,各自安好。

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊