自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

水晶宮

ricky22 發表於 24-6-17 03:21
我覺得何太似以前年代個個陳健康,人人咸打佢!

陳健康好似係害死屋企人添喎

男爵府

首先我尊重言論自由,每個人都可以有不同角度去睇同一個人。

不過拿區同兩個騙子比較,呢D根本就冇任何可比性。我比喻得可能吾恰當,等於你拿一只貓同兩粒老鼠屎比,點比呢?

子爵府

readymama 發表於 24-6-17 05:00
郭太係無問題,因有某d 家人既朋友為預備上市搵人狂做打手,海量既攻擊唔會出現係康子妮身上。請唔好再做d ...

網絡攻擊?佢唔講低B說話攻擊人更本無人會理佢。千魚BB 事件佢其實已經好彩避過負面熱話,留意呢到亦唔見有人找返資料講佢。係佢自己出來挑起事件話自己學歷高而得罪好多人。又话自己昏迷在痰盂中等神話。相反郭生重無主動講佢一句壞話bo..究竟邊個網絡攻擊?

公爵府

2024年龍年勳章

現實中如果我識得一個好似樓主同思維嘅人,我會歸佢同河馬等同為一寶

伯爵府

話九運旺中女,唔通就係旺呢d

大宅

selinako^^ 發表於 24-6-17 08:03
都唔明佢講乜,為唱衰人上市定咩?
公司話上市就上市咁兒戲?
乜野叫...朋友上市抹黑人地老婆? 睇到我一 ...

我係回應#6,自己爬文

子爵府

readymama 發表於 24-6-17 05:00
郭太係無問題,因有某d 家人既朋友為預備上市搵人狂做打手,海量既攻擊唔會出現係康子妮身上。請唔好再做d ...

其實歐的訪問表現人人都可以看到,包括兩年之前佢開口埋口話夫家係水上人家的訪問,及最近的訪問,所有都係佢自己講出來的,香港巿民都可以睇到,睇完之後人人都可以有不同看法。
我估計冇人用支槍指住歐講,尤其是佢自己多次網上交友識男人都講到眉飛色舞,仲有不斷提及自己高學歷,又考什麼船牌飛機牌,又忙到沒時間照顧仔女等等。你認為郭家聘用打手為公司上市向歐作海量的攻擊,呢個說法實在站不住腳,除非你認為歐自己不是自願接受訪談,是在某些惡勢力迫害下向公眾講自己引以為傲的事。至於睇完歐的訪問後,令有些觀眾對歐有負面印象,你又咁肯定是郭家的網軍所為?奇怪點解人人都要buy 歐的言論,唔buy 就是郭家網軍?!你的邏輯很奇怪

瑪瑙宮

mamasprits 發表於 24-6-17 04:40
唔覺得前郭太有咩問題

同意

珍珠宮

puzzledmama 發表於 24-6-17 12:14
其實歐的訪問表現人人都可以看到,包括兩年之前佢開口埋口話夫家係水上人家的訪問,及最近的訪問,所有都 ...

多次網上交友識男人係離婚前?

瑪瑙宮

jaycee_mami 發表於 24-6-17 07:42
這個post擺明用來抹黑歐倩怡,是網絡欺凌,好陰濕!

同意

伯爵府

關郭太咩事。 人哋只係離婚。
要數應該係天發後母

珍珠宮

回覆樓主:

前郭太無權勢身無名牌
有D蒸生瓜
又唔係勾佬生活唔開心離婚有乜問題

男爵府

郭太有咩問題?

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

redhot 發表於 24-6-17 05:31
其實唔係佢自己出嚟做訪問,根本已冇人講佢啦

呢樣真,佢唔上電視就唔會一石激起千重浪,自找的。

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

天貓 發表於 24-6-17 08:36
我係睇過錄影大概講,可能會講漏,佢40歲嗰年,應該係已經大感冒定已經係唔舒服咗一輪,半夜覺得唞唔到氣 ...

呢樣我就係覺得好奇怪,佢講到自己咁嚴重又窒息又失禁,又話失禁一床都係,又話佢老公唔理佢繼續瞓覺…. 我隻貓喺我張床度屙咗一篤尿,我老公係打大雷照瞓嘅人都即刻彈起身,要清理好先再瞓啦,呢樣嘢太唔make sense…

男爵府

回覆樓主:

三個相提並論好似不太適合!
惟一相同之處就係引起廣泛討論嘅女子。
* 河馬及王青霞係騙子!
* 區倩怡係蠢!(有學歷唔等於有智慧)
* 唔同喎!

珍珠宮

麟媽媽 發表於 24-6-17 13:17
呢樣我就係覺得好奇怪,佢講到自己咁嚴重又窒息又失禁,又話失禁一床都係,又話佢老公唔理佢繼續瞓覺…. ...

你話唔make sense係因為你唔信郭會唔理佢…
但我相信係有呢件事,如果任何一個人喺自己咁危急嘅時候,隔籬嗰個都冇即時叫救護車送自己去醫院,已經係一件難以接受嘅事情….

無論就算平時點嗌交,感情幾唔好,呢啲時候都應該知道點做…

翡翠宮

麟媽媽 發表於 24-6-17 13:17
呢樣我就係覺得好奇怪,佢講到自己咁嚴重又窒息又失禁,又話失禁一床都係,又話佢老公唔理佢繼續瞓覺…. ...

所以不太相信!

翡翠宮

RoseRosa 發表於 24-6-17 13:17
三個相提並論好似不太適合!
惟一相同之處就係引起廣泛討論嘅女子。
* 河馬及王青霞係騙子!

歐女士講野氣燄似未入獄前王青霞。自己高人一等、你地識乜咁態度!

男爵府

ngwong2 發表於 24-6-17 13:28
所以不太相信!

有冇可能係郭其實都係好攰,瞓到不省人事,連隔離有人失禁成床濕晒都唔知,而唔係見死不救。
有人一入睡真係雷打不動㗎⋯⋯
如果佢哋張床有6呎,真係完全有可能㗎

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊