自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

複式洋房

子爵府

ngwong2 發表於 24-6-17 06:20
X2。自取其辱!

因為簽咗經理人公司,make noise

珍珠宮

麟媽媽 發表於 24-6-17 15:57
傻啦,如果個撫養權歸女方,唔到男方唔俾贍養費仔女嘅,就算衰到羅琳個前夫咁,為母則強,歐講到自己咁高 ...

話俾贍養費啫,佢經濟能力點會有郭咁好? 啲仔女跟咗郭讀書使費嗰啲一定鬆動啲….如果佢真係想點都得,之前都應該可以請工人幫手啦….

開公司嘅人好多人幫佢計數嘅,如果唔係報紙都唔會話佢轉咗啲股份,實情係點真係佢哋兩個先知….我有朋友前夫家好有錢,但唔多理公司仲出邊搞小三小四,佢哋開公司好識計數,物業資產都係公司名下,我朋友一星期返七日咪又係離婚一毫子都冇,但我朋友自己有學歷,平時跟啲客跟得好貼,自己開公司,啲客跟佢走晒去新公司…始終有學歷有經濟先可以自己話事…

佢喺個節目嗰度講嗰啲,某程度上都係好激氣想去寸人發洩….講返晒佢自己個情況出嚟,當然對自己冇利嘅野都講埋出嚟,佢係心直口快,所以我信佢真係講真話,有昏迷咗,好激氣自己身邊人冇送自己入醫院….

珍珠宮

回覆樓主:

大仔已去英國升學遲下好快到細女
又唔係幼稚園階段
撫養權歸邊個都無所謂
留港日子短眨下眼就18歲

大宅

puzzledmama 發表於 24-6-17 01:09
呢三個奇女子,起碼為網絡帶來過億流量,大家平淡生活都冇咁枯燥!
三個共通點:都係咁不知所謂:i ...

你同郭生好好朋友架?定你唔係女人黎?一個女人做家庭主婦就係冇付出㗎啦?好心你話郭生啦.男人老狗乜都唔寫老婆名,仲要離婚前轉晒啲股份俾家姐。佢直頭刷新咗我對婚姻嘅睇法。

子爵府

呢三個奇女子,起碼為網絡帶來過億流量,大家平淡生活都冇咁枯燥!

咁多錢收無人去返工喇

男爵府

cyyiu 發表於 24-6-17 14:29
無睇歐講乜,純分享下自己!
我都係嗰d天冧都唔醒嘅人,阿女細個,半夜想去廁所、流鼻血、有乜冬瓜豆腐 .. ...

歐話女人唔好讀咁多書,有啲男士係會因你學歷勁得劑嚇到唔夠膽追...佢最近開始玩啲交友app,portfolio寫自己勁得滯係會嚇親對方,所以應盡量寫得簡單咁話

珍珠宮

selinako^^ 發表於 24-6-17 08:03
都唔明佢講乜,為唱衰人上市定咩?
公司話上市就上市咁兒戲?
乜野叫...朋友上市抹黑人地老婆? 睇到我一 ...

係咪掉轉,人哋上市,歐自己不甘寂寞,引人注意,想抹黑前夫。

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

香港三太寶

珍珠宮

麟媽媽 發表於 24-6-17 15:21
兩個人離婚,當中一定有怨恨,如果唔係都唔使分開啦,不過我始終覺得佢哋仲有兒女,既然已經離咗婚就唔應 ...

章小惠個仔跟佢,女係跟阿B

後來章安排咗個仔讀美國唔知咩軍校,好似係寄宿嗰類學校。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

karshing 發表於 24-6-17 20:38
係咪掉轉,人哋上市,歐自己不甘寂寞,引人注意,想抹黑前夫。

似係

水晶宮

Forgetmenot999 發表於 24-6-17 19:17
歐話女人唔好讀咁多書,有啲男士係會因你學歷勁得劑嚇到唔夠膽追...佢最近開始玩啲交友app,portfolio寫自 ...

咁...我係欣賞佢讀書充實自己,但佢嘅學歷 .... 同會考/高考/dse考n個A,然後靠呢d成績入本地/海外大學,有一段距離吧!
同埋早排睇過郭晉安訪問,佢超醒,關於離婚,乜都唔講!

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章

歐點都未至於淪落到要同後2個比掛

珍珠宮

cyyiu 發表於 24-6-17 20:51
咁...我係欣賞佢讀書充實自己,但佢嘅學歷 .... 同會考/高考/dse考n個A,然後靠呢d成績入本地/海外大學, ...

你講得中肯啲,我都係欣賞佢努力充實自己,起碼佢而家係搵到一份工可以養活自己,但要拎佢同騙子比,就真係唔應該

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

天貓 發表於 24-6-17 21:03
你講得中肯啲,我都係欣賞佢努力充實自己,起碼佢而家係搵到一份工可以養活自己,但要拎佢同騙子比,就真 ...

唔知歐呃咗郭晉安咩嘢,9個物業又無加歐名,公司股份又轉咗俾郭晉安家姐,歐做咗十幾年C9,話佢用郭嘅錢讀書忘本,講到歐完全無為家庭付出, 如果自己嘅C6咁對自己,BK唔知有冇人會跳掣 郭唔多言真係好醒

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我最憎最憎就係啲人不分是非黑白,一味只會識講女人點會唔幫女人、女人何家苦難為女人
彷彿所有真理、事實喺同性幫同性嘅角度都不再重要,男人一定要分身家比女人先至叫男人,女人做家庭主婦貢獻比任何一個崗位都高,懶理得佢有冇請工人佢都好偉大
其實呢啲感性行先、道理放兩邊嘅網民覺得佢哋真係可以說服到其他人同佢哋一樣唔用腦咩?

珍珠宮

amy730 發表於 24-6-17 21:15
唔知歐呃咗郭晉安咩嘢,9個物業又無加歐名,公司股份又轉咗俾郭晉安家姐,歐做咗十幾年C9,話佢用郭嘅錢讀 ...

我都覺得佢好醒

別墅

mamasprits 發表於 24-6-17 04:40
唔覺得前郭太有咩問題

我都覺得前郭太無問題, 大家相處唔到離婚好正常, 佢要上進進修離開一個不適合過下半生的人無錯, 離婚後才識男仔有問題咩?!而且佢犧牲咗自己青春幫郭生生咗幾件, 不能跟果兩個相題並論

大宅

其實大家都唔係當事人,不必信曬是旦一邊,不必幫曬一邊,公道啲,傳媒係咪話有9個物業無份,大家點知有沒有其他物業,現金或其他係俾女方。

男爵府

天貓 發表於 24-6-17 21:03
你講得中肯啲,我都係欣賞佢努力充實自己,起碼佢而家係搵到一份工可以養活自己,但要拎佢同騙子比,就真 ...

話佢唔係騙子我只同意一半,當初郭供佢讀書嗰陣,佢有無坦白同郭講啲學費要嚟為日後儲心積慮離開佢同個家庭而鋪定後路呢?佢所做嘅嘢明顯係計畫咗好來,我諗如果郭早知佢有咁計畫就唔會供佢讀書囉!某程度佢都算係一個騙子,係呃咗郭嘅錢去進行佢個大計

首頁
34567...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊