自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

mamasprits 發表於 24-6-17 04:40
唔覺得前郭太有咩問題

總有離別的時候

珍珠宮

Forgetmenot999 發表於 24-6-17 22:49
話佢唔係騙子我只同意一半,當初郭供佢讀書嗰陣,佢有無坦白同郭講啲學費要嚟為日後儲心積慮離開佢同個家庭 ...

又唔可以咁講枉,佢唔係忍到佢出聲話要離婚嗰刻,都仲可能有彎轉…你估離婚真係一個咁開心嘅決定?唔係有大問題都唔會走到嗰一步..

咁佢做家庭主婦,一啲都冇付出為啲細路?好似佢咁講,車啲細路出去上堂,一日都八次啦⋯⋯要用幾多時間?佢讀營養學,但係根本冇得話事,每一日要煮啲乜嘢,話事權唔喺佢嗰度….可能買餸嗰啲就要…

如果郭有咁多物業,一啲都冇轉自己名,有幾多個女人又可以?佢冇付出咩?

男爵府

天貓 發表於 24-6-17 22:57
又唔可以咁講枉,佢唔係忍到佢出聲話要離婚嗰刻,都仲可能有彎轉…你估離婚真係一個咁開心嘅決定?唔係有 ...

以上所有嘅嘢都係區小姐一面之詞及傳媒報導,可真可假,JM真係唔好信到十足。
最尾嗰段,你都識得講如果囉,咁即係冇人真係知道事實真相,除咗佢哋兩個前夫妻啦。
你太為區小姐費心啦⋯⋯

侯爵府

畀面勳章

ricky22 發表於 24-6-17 03:21
我覺得何太似以前年代個個陳健康,人人咸打佢!

係呀,呢隻肥野簡直係面目可憎。

Nice to meet you!

男爵府

又唔可以咁講枉,佢唔係忍到佢出聲話要離婚嗰刻,都仲可能有彎轉…你估離婚真係一個咁開心嘅決定?唔係有 ...

無轉自己名咁有無將物業寫比歐嘅父母?假如人地無物業送贈,咁人地比埋地方比歐嘅父母住,咁多年啲租金相信都隨時數百萬啦!仲有佢讀咁多嘢學費又係郭比哂喎!咁仲未夠?啲物業要寫上自己名下先至算數?
attach0/tmp/phpFs8TU8

珍珠宮

RoseRosa 發表於 24-6-17 23:07
以上所有嘅嘢都係區小姐一面之詞及傳媒報導,可真可假,JM真係唔好信到十足。
最尾嗰段,你都識得講如果囉 ...

做得父母,點會唔使理細路啲嘢,一般都好忙㗎啦….幼稚園冇咁忙,小學都忙到飛起⋯⋯

呢兩日真係講親都係佢哋

男爵府

啲細路佢有份喎!車出車入唔通郭無做過?

珍珠宮

Forgetmenot999 發表於 24-6-17 23:11
無轉自己名咁有無將物業寫比歐嘅父母?假如人地無物業送贈,咁人地比埋地方比歐嘅父母住,咁多年啲租金相信 ...

有咁又點? 所以而家就俾人話呃,同騙子個名相提並論….

珍珠宮

Forgetmenot999 發表於 24-6-17 23:16
啲細路佢有份喎!車出車入唔通郭無做過?

咁佢唔係冇做,佢都有盡力做好喎點解話佢呃呢?

男爵府

天貓 發表於 24-6-17 23:19
咁佢唔係冇做,佢都有盡力做好喎點解話佢呃呢?

「話佢唔係騙子我只同意一半,當初郭供佢讀書嗰陣,佢有無坦白同郭講啲學費要嚟為日後儲心積慮離開佢同個家庭而鋪定後路呢?佢所做嘅嘢明顯係計畫咗好來,我諗如果郭早知佢有咁計畫就唔會供佢讀書囉!某程度佢都算係一個騙子,係呃咗郭嘅錢去進行佢個大計」

以上講過,不重覆啦

大宅

其實真係唔駛樣樣代佢發言,代佢解釋,咁樣唔係幫緊佢

珍珠宮

Forgetmenot999 發表於 24-6-17 23:21
「話佢唔係騙子我只同意一半,當初郭供佢讀書嗰陣,佢有無坦白同郭講啲學費要嚟為日後儲心積慮離開佢同個家 ...

你再睇返我嘅回覆啦,我都唔講啦

男爵府

天貓 發表於 24-6-17 23:16

有咁即係物業係有送贈比歐嘅屋企人啦!
「如果郭有咁多物業,一啲都冇轉自己名,有幾多個女人又可以?佢冇付出咩?」

珍珠宮

Forgetmenot999 發表於 24-6-17 23:24
有咁即係物業係有比歐家人啦!
「如果郭有咁多物業,一啲都冇轉自己名,有幾多個女人又可以?佢冇付出咩? ...

係借俾佢住….唔係屬於佢

大宅

報導有好有唔好,為何只選擇只看到某啲報導,某啲又視而不見

公爵府

天貓 發表於 24-6-17 23:25

你點知?佢同你講㗎?

男爵府

天貓 發表於 24-6-17 23:25

你會唔會買層千萬樓借比你老公父母住呢?新聞係寫送贈字眼,就假設唔係送贈啦!咁多年租出去都足以收返幾百萬有突啦!為乜要蝕比佢父母先,就係因為郭顧家

珍珠宮

alau2021 發表於 24-6-17 23:30
你點知?佢同你講㗎?

報紙睇到係有買物業俾佢哋住…

公爵府

天貓 發表於 24-6-17 23:16

佢仲衰過騙子,騙子都醒過佢,講埋晒啲白癡嘢仲以為自己好叻

公爵府

天貓 發表於 24-6-17 23:32
報紙睇到係有買物業俾佢哋住…

你點知唔係送俾佢哋?

首頁
45678...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊