自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

angiehouse 發表於 24-6-21 09:05
重細路,我估仔女都成年啦,有咩可能離婚手續未完結呀,系未未完結分佢身家咋,尼個錢姓女人講到生活困難 ...

話唔定佢啲"細路"帶女/仔上屋企嘅次數仲多過佢地老豆

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

my005 發表於 24-6-21 09:26
佢唔係冠軍,佢本係季軍,但當年冠軍既羅佩芝做假,變左亞軍勞錦裳補上冠軍,錢補上亞軍喇。

所以錢係亞 ...

佢講緊林果個
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

dodo322 發表於 24-6-21 08:49
港姐冠軍林鈺洧近日驚爆多次出入名人馬清揚的半山豪宅,還於中環撐枱腳,前日馬清揚就事件首度開腔認單身, ...

離婚唔係就咁簽個名就成事?
放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cattz288 發表於 24-6-21 09:36
佢講緊林果個

原來佢講緊林,我搭錯線添﹗

同佢sorry先,亦多謝你指正。

講開又講,林,我都覺佢成個男人咁,我都唔認同佢攞冠軍。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

冇跟開, 錢之前點貪法?

大宅

野原美冴 發表於 24-6-21 09:01
男人有錢都係揀年青女人 專一嗰d只係因為無錢

係呀!十個男人九個滾,淨低一個重諗緊

珍珠宮

回覆樓主:

錢無物業? 無錢過手?
好耐之前錢有自己舖做生意,可能已執咗。

伯爵府

cy101 發表於 24-6-21 09:08
同意,佢咁講仲以為仔女得幾歳
再者佢哋d屋你估好似平民蝸居咩,各人都有自己空間!又唔 ...

同意。
話住劏房就避無可避唧,話明係豪宅,玩捉迷藏重得。

伯爵府

cattz288 發表於 24-6-21 09:36
離婚唔係就咁簽個名就成事?

好似傾緊贍養費,雙方膠住,可能未簽。

男爵府

子女應該見慣不怪啦

象牙宮

rello 發表於 24-6-21 09:45
好似傾緊贍養費,雙方膠住,可能未簽。

咁有排傾喎,3個人唔夠空間
放下自在

公爵府

港姐冠軍林鈺洧近日驚爆多次出入名人馬清揚的半山豪宅,還於中環撐枱腳,前日馬清揚就事件首度開腔認單身, ...

做左闊太咁多年
自己無儲下錢架咩

如男的都攪緊離婚 咁同林一齊都ok啦
都唔駛等到手續完成才識第二個卦

侯爵府

其實個男人可能仲窮過大美人老公,咁多兄弟一定分薄咗。而家地產市道又唔好,家族仲唔知洗淨幾多

侯爵府

kaka80 發表於 24-6-21 09:39
冇跟開, 錢之前點貪法?

好似係佢父母貪。

男爵府

回覆樓主:

錢都唔係好人,之前介入甄妮傅聲嘅婚姻,做第三者。

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/936824/%E7%94%84%E5%A6%AE%E6%89%B9-%E6%B8%AF%E5%A7%90-%E5%86%87%E6%84%8F%E7%BE%A9-%E7%88%86%E6%9B%BE%E8%A2%AB%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%B0%8F%E5%A7%90%E4%BB%8B%E5%85%A5%E5%AE%B6%E5%BA%AD-%E5%A5%B9%E7%9A%84%E7%B5%90%E5%B1%80%E4%B9%9F%E4%B8%8D%E5%A5%BD

男爵府

RoseRosa 發表於 24-6-21 09:47
子女應該見慣不怪啦

一定啦,我鄰居係離婚女人同幾個中學仔女,成日有唔同男人嚟過夜,仔女只要見慣就會不怪

伯爵府

個男好鍾意呢類型,我覺得而家呢個同前妻好類似咁當然而家呢個嫩口d, 婚姻就係咁有錢更加,當初錫你就好地地,分開要打官司攞錢真係幾核突,但我其實唔係好明佢做咁多年豪門少奶奶點會一啲錢都冇,或者其實佢係想貪多啲

水晶宮

回覆樓主:

做咗咁多年闊太,錦衣美食,打本做生意都敗過幾次,真係窮成咁?離婚次次行出來就係講無錢,每月贍養費48萬.....好肉酸。

男爵府

我就係專一果個

珍珠宮

snoopy 發表於 24-6-21 09:08
我就諗到當年佢父母都係同記者數佢個女、唔比家用佢! 成家眼中都係$$$$$$$
...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊