跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 LeungBBB 於 09-6-18 14:28 發表

我唔打牌, 整係傾下偈, 食下野, 得唔得架??

我都唔打架
不過識得食 haha.... 同埋好多野講

禁止訪問

複式洋房

我冇o向出面照, 之前2次產檢都好似結構o甘睇晒, 醫生都話ok, 我信佢, 唔通佢有$都唔賺咩
擇日? 我諗我問下家人先, 擇左好日, book 到咪早d book, 冇都冇計, 總之唔係乜野"大破日"就ok

原帖由 babeBBDoll 於 09-6-18 12:05 發表
To: littlewaiwai
你係咪法國生呀 ? 我都未交 deposit ..下次產檢先交 ..... 我預產期係 26 Nov, 我唸緊擇唔擇日呀 !! 醫生都話好日會早d full 佢話七,八月要通知佢 .......
你有冇係出面照結構呀 ??
咁你會唔會擇 ...

禁止訪問

大宅

原帖由 yan00 於 09-6-18 14:37 發表

128或者大陸牌...咩都得

我都好想打呀...
小嵐*要健康快樂咁長大呀!!!

禁止訪問

複式洋房

原帖由 babeBBDoll 於 09-6-18 14:39 發表

我都唔打架
不過識得食 haha.... 同埋好多野講

咁不如出黎飲茶啦

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都會食菜同埋生果,我之前都有飲朱古力奶,但我老公唔知聽邊個講話唔好飲朱古力奶wo~~話飲咗bb出世會黑wo~~真係討厭~
其實我現在都食多咗野啦~~希望慢慢改善~~
多謝關心~~
原帖由 babeBBDoll 於 09-6-18 14:36 發表

食菜,生果, 飲下朱古力奶同少少豆漿得唔得呀 ? 你真係要食多少少野呀 .....
2009年11月15日8點半穿水入醫院,11月16日凌晨2點半在QE生咗 囡囡。 囡囡有3.21kg~

複式洋房

原帖由 TOBYYAN 於 09-6-18 14:42 發表

媽媽世界 D褲好似都幾貴 .... 我暫時都係著緊之前果 D LEGGING 咋 ...都仲得 ...
你想去邊度買先 ...

我都唔知去邊買呀....想行下街買下衫.....我D T恤依家好細件啦

男爵府

我係手寫ga~~~
原帖由 TOBYYAN 於 09-6-18 14:40 發表

個凸字點打嫁?
2009年11月15日8點半穿水入醫院,11月16日凌晨2點半在QE生咗 囡囡。 囡囡有3.21kg~

大宅

原帖由 TOBYYAN 於 2009-6-18 14:40 發表

個凸字點打嫁?

速成
SU 凹
BS 凸

男爵府

牛年勳章

梗係得啦...
鍾意打咪打囉, 唔打嘅可以傾吓計啫...
原帖由 LeungBBB 於 09-6-18 14:28 發表

我唔打牌, 整係傾下偈, 食下野, 得唔得架??

男爵府

我都覺得媽媽世界比較貴,我之前係010買過D胸圍,平過媽媽世界好多,唔知D衫褲會唔會平D,你可以去睇睇~~
原帖由 yan00 於 09-6-18 14:43 發表

我都唔知去邊買呀....想行下街買下衫.....我D T恤依家好細件啦

大宅

原帖由 vicki23126 於 09-6-18 14:35 發表
我個肚已經凸過我個胸啦~

咁真係好勁喎...

係呢, 大家開始用託腹帶未呀?? 依家食飽野個肚好墜, 條腰好似申唔直咁

禁止訪問

男爵府

好勁呀,我係肚臍位度就33’’,可能係視覺效果問題,度咗都係個胸大~
原帖由 TOBYYAN 於 09-6-18 14:40 發表

...唔係掛, 咁勁?

大宅

原帖由 saltato 於 09-6-18 12:18 發表

鹽焗好似唔係咁好喎, 太多鹽份容易水腫, 我買左鯉魚門o個隻, 無鹽架。

係咪紹香園, 我都係食紹香園, 原味有分連殼或沒有殼的, 沒加鹽或糖, 比較健康~~而且都好新鮮~

大宅

原帖由 yan00 於 09-6-18 14:37 發表

128或者大陸牌...咩都得

哇..我未試過打128..肯定好刺激...我最多都係打64..平時同d朋友仔個個星期玩就打32囉~~ 64係同d好耐先打一次既人玩既..haha

大宅

岩岩係QE照完結構返嚟啦....所有野都正常...YEAH....又過一關啦....

不過....sigh.....bb都未出世就已經比人罰咗留堂...我老公話佢真係naughty...haha...所以我今日照咗2次呀...hehe...仲開心....

個醫生好好好好人....講解得好詳細...仲幫我睇埋係仔定女....但都係未confirm到.....不過so far 個個醫生都話係似女...唔理lou...當係女啦...哈哈....當醫生照bb時...bb第一時間係同我地say halo...隻手好似bibi咁...好得意...醫生話個bb好多動作...不停咁郁...好active...仲有...照隻腳仔時...醫生話佢對腳仔踏埋一齊....好c文....好好笑....哈哈....

男爵府

搞錯添~~係33吋~~
原帖由 myshadow 於 09-6-18 14:48 發表

咁真係好勁喎...

係呢, 大家開始用託腹帶未呀?? 依家食飽野個肚好墜, 條腰好似申唔直咁

首頁

尾頁

跳至