興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

邊部好D?
panasonic leica鏡 G10 wide angle
quality 又點比呢?燃
2部價錢又一樣...

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

韓國買攝影器材真係平過HK, 抵

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

真係各有各好,
LX3 細部D, 鏡頭又Wide d,
G10 高ISO 又好少少, 用轉盤來改setting 又方便d

睇下有無幫助 :
http://digital.xy.hk/news/?postid=1539

大宅

請問相機上的Display是否英文?韓文不懂看啊!

原帖由 talkative 於 09-6-20 23:05 發表

如果你打算買G10的話, 而咁岩又會去韓國的話, 我建議你去韓國機場禁區入面買, 因為平好多, 我4月頭去韓國時, 在機場等上機回港之際, 我老公在商舖睇相機, 5D mark II加埋個grip及一舊電池, 竟然平香港3千元, 而 ...

男爵府

原帖由 talkative 於 09-6-20 23:05 發表

如果你打算買G10的話, 而咁岩又會去韓國的話, 我建議你去韓國機場禁區入面買, 因為平好多, 我4月頭去韓國時, 在機場等上機回港之際, 我老公在商舖睇相機, 5D mark II加埋個grip及一舊電池, 竟然平香港3千元, 而 ...

嘩!咁D團費咪返晒黎。

首頁

尾頁

跳至