自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 9594 於 09-6-22 20:34 發表
我老公第一眼望到佢,
已經好大聲咁話..........

佢個下巴係咪假嫁?!?! 咁 ge!!!

我都覺得,不過因為佢唔靚,所以無人話啫 .
佢個下巴似以前個整容明星[係咪叫邵音x]
我返來啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢個下巴係真架﹗佢係大埔人,好多人識佢啦﹗佢讀大埔恩記架﹗
心地係唔錯,把口仲好好添﹗﹗﹗不過,真人同劇中性格一樣,鐘意打死狗講價﹗
做着佢生意,真係想有肉食都難﹗﹗
做就真係畀面佢咋﹗
當年佢做真情時(後期真情),佢已經親口同我講佢離咗婚啦﹗間PUB同佢已無RELATION啦﹗
真人唔靚,不過皮膚好好﹗不過,最殺食O既係佢把頭髮(當時),又長又直又滑,真係可以拍洗頭水廣告架﹗真係好靚﹗
後面望佢,好多男人都吹口哨架﹗﹗﹗
仲有D人會行快二碼望佢架﹗
至於有無失望就唔知啦﹗

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

唔知點解佢而家要用呢個假髮造型?

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 babyellow 於 09-6-22 20:30 發表
個樣...好怪...個下巴好膠咁...
但今晚的故事好好笑....

佢初入電視已經講過下巴係假架,佢講過好似係意外受傷之後裝左個下巴架.

不過唔明點解個醫生要同佢整成咁者,而且整果時好似係好細個架啦.

<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 my005 於 09-6-23 10:10 發表
心地係唔錯,把口仲好好添﹗﹗﹗不過,真人同劇中性格一樣,鐘意打死狗講價﹗
做就真係畀面佢咋﹗
當年佢做真情時(後期真情),佢已經親口同我講佢離咗 ...

佢離左婚呀?我有個朋友同佢拍過檔,所以佢新開間舖我地跟埋一齊去飲野,見佢兩公婆都好好架喎,佢都落手落腳做好勤力架喎.

個天好公平架,佢樣唔靚者,不過佢把聲同身型真係唔差,有d個樣靚又點身材正又點,一開口男人咁,又或者係弧小姐一名,人總唔會完美架.
<br><br>

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔知大家記唔記得佢有套劇有kiss戲, 個男仔, 就係而家做id精英同郭晉安做同事既其中1個, 果場戲睇到我..............

大宅

細細聲講我同佢住同一幢樓, 見過佢幾次. 亦識佢呀哥.

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

越睇好正
有D女星個下巴夠咩 稱為美人

男爵府

畀面勳章

may may年代之前...我淨係知佢係DJ一名...做節目好好聽

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

最殺食O既係佢把頭髮(當時),又長又直又滑,真係可以拍洗頭水廣告架﹗
睇真情, 把頭髮好靚, 做May May入型入格, 演得好賤 不知現在是否都是長髮
原帖由 my005 於 09-6-23 10:10 發表
做就真係畀面佢咋﹗
當年佢做真情時(後期真情),佢已經親口同我講佢離咗 ...

禁止訪問

侯爵府

我記得佢係第二代馬路天使. 當年聽軟硬時, 有兩個馬路天使, 一個係佢, 馬蹄露天使, 一個係馬小靈, 兩個後來都入咗TVB做藝員.

仲記得當年馬蹄露一上場報交通消息, 嘩, 把聲靚到吖! 又甜又吸引, 攪到好多人去CR2等佢想見佢真身! 個死嘢軟硬仲勸諭啲聽眾唔好嚟等馬蹄露, 話希望越, 失望越大! 費事收聽率急速下挫! 又話公司對佢地唔好, 點會俾啲靚女拍佢地, 睇下蘭茜就知喇!

別墅

早幾個月前, 我都係喺旺角撞見到佢, 唔通佢住喺旺角附近嘅? 真人個下巴明顯比起其他人係突出D, 但唔算醜bor, D皮膚仲保持得好好.
[size=small]Cammy

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

尋晚嗰集真係好好笑呀
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

TVB 7:30PM[快d睇啦]

TVB 7:30PM[快d睇啦]
我返來啦

男爵府

馬蹄露究竟叫咩名呢? 佢個古裝樣.....真係幾驚嚇

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

原帖由 小熊帽 於 09-6-23 11:47 發表
細細聲講我同佢住同一幢樓, 見過佢幾次. 亦識佢呀哥.

咁岩...我都係喎...你住幾樓呀?我2樓...不過搬lu...我都見過佢幾次...

大宅

醒目開學勳章

原帖由 木馬 於 09-6-28 21:58 發表

佢好似讀香2局喎~ 住大圓村~

佢唔係住大元村的...

大宅

鄰居你好,

我住左幾個月, 中層, 覺得幾好住, 大廈都算乾淨企理, 地點在巴士站九鐵站中間, 好方便. 附近又有野食, ok.

你有無見過聖班納犬(呀sa), 好大果隻狗. 我好鍾意佢.

原帖由 bubucat 於 09-6-28 23:07 發表

咁岩...我都係喎...你住幾樓呀?我2樓...不過搬lu...我都見過佢幾次...

首頁

尾頁

跳至