夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

仲記唔記得同另一半係點樣識既呢?入黎分享下啦

我同佢行左4年了,第一次見佢,係我個朋友叫我去灣仔飲野時識既,最攪笑係我地去個間仲係同志吧黎,(不過佢唔係)傾傾下計先知原來佢都係住元朗,仲係我小學既司兄tim,跟住就開始傾下電話,之後就一齊左lol~~~~

禁止訪問

Re: 仲記唔記得同另一半係點樣識既呢?入黎分享下啦

伯爵府

ICQ too

男爵府

friend介紹....
但係我係o係icq識佢個friend o家!!
識左佢個friend幾年先識到我宜家個老公

民房

classmate.But leave school 3yrs then dating.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Nightcat 寫道:
ICQ too

我都係icq呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我就去korea旅行識.

翡翠宮

andreaaaa782004:
乜原來你又係係icq識另一半架!!!
我又係喎!!
原來我地唔單止脾氣有少少相似,連同另一半相識的途徑都一樣~~~

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

同事

男爵府

kitkit218 寫道:
同事

我都係!!!

禁止訪問

翡翠宮

andreaaaa782004:
我咁多留言,點記得哂咁多呀!!!
我有時只係睇人地的post,無留意人地叫乜野名架!!!
不過,有d都記得既,依架我認得你喇!!!因為近排你有好多留言,而好多都同我諗的野一樣,證明我好多的諗法同你都好相似 :mrgreen:

禁止訪問

子爵府

ICQ.仲係我小學 and secondary school 既司兄.
我個寶貝仔係屎撈B

別墅

朋友介紹

伯爵府

我老公係我以前男朋友的好朋友黎.

男爵府

我會考時,剛同前度男友分手,溫書溫到悶,就落街行下,見到快餐店裡有個幾可愛o既肥仔,就亂稔o野:呀~~如果我男朋友係呢一類型都幾好呀~~
會考後,機綠巧合,入o左快餐店做暑期工,就識到我老公啦,到我中六開學時,我老公同佢前度女友剛分手,之後就同我拍拖了~~ :mrgreen:

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

以前係隔離鄰舍,細過個陣佢亞媽會幫手湊我,我亞媽又會幫手湊佢(我老公),大咗之後無咩傾過偈,係7年前既聖誕節我哋見番,跟住無幾耐之後就拍拖。

複式洋房

同事~

伯爵府

好媽媽勳章

全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

首頁

尾頁

跳至