自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

OK, 大把錢真羨慕.
世上只有!!!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 ching師奶 於 09-6-23 09:21 PM 發表

ME TOO
但大大下又覺得張國榮原來仲正!!

我不嬲都麻麻阿倫, 哥哥先至係我的至愛....

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 primary2007 於 09-6-23 09:23 PM 發表
佢個仔讀邊間中學同小學?

有錢人應該讀國際學校啦....

大宅

真係餅印咁wor..

珍珠宮

原帖由 catjeffcat 於 09-6-23 21:15 發表

咁如果佢係學佛應該唔會計較呢 D, 或者有可能係經佢同意咁寫得 29 同仔可以見光.... 內情係點都係得佢地幾個知.... 雜誌講的就當得啖睇下算啦....

如果你有聽當日淑梅姐個節目譚生剖白就知楊女仕係'哽'落去,佢話件事發生咗,你都要接受架喇,所以聽完成個節目後,作為跟佢咁多年嘅fans我,即刻心都死埋.
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

原帖由 nz 於 09-6-23 09:50 PM 發表

如果你有聽當日淑梅姐個節目譚生剖白就知楊女仕係'哽'落去,佢話件事發生咗,你都要接受架喇,所以聽完成個節目後,作為跟佢咁多年嘅fans我,即刻心都死埋. ...

我無聽到.... 咁如果佢選擇唔離開就要接受, 呢個係事實亦都無辦法改變. 男人就係咁衰, 有錢的就仲更加衰

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 nz 於 09-6-23 21:50 發表

如果你有聽當日淑梅姐個節目譚生剖白就知楊女仕係'哽'落去,佢話件事發生咗,你都要接受架喇,所以聽完成個節目後,作為跟佢咁多年嘅fans我,即刻心都死埋. ...

唔好理d大人攪咩,呢d書咁大隻字登成咁害左個小朋友,比人做目標就慘啦,好心呢本書唔好害個細路啦.
<br><br>

珍珠宮

原帖由 catjeffcat 於 09-6-23 21:53 發表

我無聽到.... 咁如果佢選擇唔離開就要接受, 呢個係事實亦都無辦法改變. 男人就係咁衰, 有錢的就仲更加衰

就係呢樣先慘,個個都以為佢信彿就四大皆空,但........唉!!!!我都唔識講,總之見過佢以前點幫譚生既,會明囉!
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

大宅

原帖由 mclam 於 09-6-23 19:04 發表
譚詠麟後生都幾靚仔, 我都曾經係佢fans!!

我宜家都仲係佢fans

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我記得Alan接受訪問話大果個知道件事嘅時候,日日係咁鬧。

子爵府

真係幾靚仔喎
原帖由 w_p_l 於 09-6-23 21:50 發表
真係餅印咁wor..

http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

翡翠宮

2019新春慶豚圓

幾靚仔啊, 最好不要似爸爸不夠高就好喇..
btw, 2奶是好傳奇地做alan的女朋友的..她好似是歌迷會會長, then, 做做下做了2奶.. 她跟alan時十分年青的..

瑪瑙宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 catjeffcat 於 09-6-23 21:48 發表

我不嬲都麻麻阿倫, 哥哥先至係我的至愛....
me 2 哥哥型仔好多

珍珠宮

原帖由 appleyuen 於 09-6-23 10:14 PM 發表
me 2 哥哥型仔好多

係呀... 哥哥好有型格.... 唱得跳得做戲都好得.....

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Icy_babe 於 09-6-23 19:52 發表

我冇買.....

但見到封面就係話...大婆..2奶惡鬥...

咩亞倫仔....繼承五億身家...!!!!!

...

29母憑子貴, 當大婆死架 ? 譚詠麟呢d咁嘅男人, 都係賤果批 !

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

變左如果係老婆勾佬, 佢會唔會咁講 ?! 不知所謂

大宅

唔好信8婆雜誌咁多野,9成都係作野多,我冇買雜誌好多年,就算買, 明周比較正氣一d
其他個d雜誌不知所謂

男爵府

小少OK啦

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

靚仔喎!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

原帖由 PUIPUI28 於 09-6-23 23:29 發表
唔好信8婆雜誌咁多野,9成都係作野多,我冇買雜誌好多年,就算買, 明周比較正氣一d
其他個d雜誌不知所謂

依家唔係信唔信8婆雜誌問題, 而係你睇到個"果"
佢係偷情通x下所生, 俗語話x種, 呢個係事實
鳳凰花只開兩季  一季緣來一季緣散   緣來緣去終會散  花開花敗總歸塵

首頁

尾頁

跳至