自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我覺得另一隻牌子的防曬乳液幾好喎,搽左冇咩味,但又有用,我係人肉蚊香機黎架,好餵蚊的,所以用過好多防蚊產品,有的真係好難聞

大宅

好媽媽勳章

用雙妹嘜啦!唔臭又有效。

大宅

我都買左,好難聞囉,搽左覺得好熱

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

邊隻呀?講嚟聽吓?起邊度有得賣?幾多錢左右?

原帖由 muimuimao 於 09-6-24 14:51 發表
我覺得另一隻牌子的防曬乳液幾好喎,搽左冇咩味,但又有用,我係人肉蚊香機黎架,好餵蚊的,所以用過好多防蚊產品,有的真係好難聞

別墅

我覺得咁多隻, 都係"雙妹嘜"最好用
[size=small]Cammy

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 @iris@ 於 09-6-24 01:32 發表
我買左走珠嗰隻來用,包裝話全天然成份既,但我搽左就覺得手既皮膚有d發熱,而手既內側皮膚比較薄既地方仲紅左,覺得有d嗱,不過腳就無事。

請問有無人買左,搽左後會覺得嗱架,我想知係我自己比較敏感?定係支蚊怕水根本就有d問題 ...

我老公就話有種火燒的感覺,而我同女女用就沒有
琴日我同女女落公園,用呢隻野,但係係沒用的.照比蚊針左好多

別墅

原帖由 cathy_1118 於 09-6-24 16:09 發表
邊隻呀?講嚟聽吓?起邊度有得賣?幾多錢左右?

歐X呀,萬0同屆人寺都有架

大宅

好媽媽勳章

嘩!咁多人用完都熱辣辣,係咪有問題呀?要唔要投訴吓?

男爵府

好彩無買,都係繼續用寶寶金水算喇!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我搽過(走珠庄)的, 冇興的感覺; 雙妹嘜是指花露水嗎?
用過幾隻, 最有效都係寶寶金水, 不過陣味難頂D。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

首頁

尾頁

跳至