自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

條片用黎推銷婚姻..成唔成功真係唔知......我只想到兩個字.....珍惜

男爵府

Thanks! It reminds me to treasure your family!
A parent's life is a child's guidebook.

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

"不完美得很美"
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

好媽媽勳章

Thanks!!!!!!!!

男爵府

not only touching, it's also inspiring.

當我們對伴侶.....甚或身邊的任何人/事有所抱怨時, 應該想一想, 生命原來就由這些的不完美而來.

大宅

Tks for your sharing, I will send to my C6.

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

好touching 呀....
2/6/2005 : 2.59 KGS8/6/2005 : 2.66 KGS15/6/2005 : 2.72 KGS20/6/2005 : 2.86 KGS4/7/2005 : 3.33 KGS12/9/2005 :4.78 KGS   57CM23/9/2005 : 5.16 KGS  60CM27/10/2005 : 5.53 KGS 61.5CM14/11/2005 : 5.52 KGS 63.5CM13/2/2006 : 6.37 KGS

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

洋房

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

睇到個女人講完之後,D人摟住她.
果幕我喊左出來..

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

坦白講. . . .比較懶, 同埋我好怕睇字/睇文章 (msn/bk除外)

所以, 我其實只係抽樣睇咗下面呢一小節:

「有些晚上,他放屁放得太大聲,還會被自己驚醒!」全場更是會意的笑了,她說,「大衛會驚慌的問,那……那是什麼聲音?」

「這時候我會說,親愛的,是隔壁的老狗在放屁啦,放心繼續睡吧!」鏡頭轉到好幾個太太笑得摀嘴,坐在旁邊的老公面露尷尬。

台上的寡婦,此時語氣一轉。

「你會覺得,這很好笑是嗎?」她緩緩的說,「不過,當大衛真的病得很重時,這些聲音至少讓我知道,我的大衛『仍然活著』。」

她轉頭望向大衛的遺照,哽咽了:「現在
……我終於再也無法在睡前聽到這些聲音……
全場有如冰凝。

到生命的最後,」鏡頭轉向這位寡婦孤單的身驅,看到她緩緩的說。
總是這些小小的事情,讓我們永遠記得。
」(In the end, it ' s these small things that you remember. 「是這些小小的不完美』,一起組成生命的『完美』。」(It ' s these little imperfections that make them perfect for you.

不過剩係呢一段, 己經攪到我鼻都酸埋,要係公司忍住d眼淚...

條片我唔敢睇住, 我驚如果睇埋, 唔知忍唔忍到唔喊...

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好感人
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

好感動......
睇完我老公個樣即刻浮出來.....
可能始終結咗婚一段時間, 有時反而唔會體恤大家的感受, 爭吵, 不滿多了.
看完這段片, 好像突然睇通了.....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

好媽媽勳章

個廣告...

講鼻鼾時, 我即刻諗起我老公 d 鼻鼾聲....
跟住 , 即喊 ~~~
我都係唔好成日 罵老公 d 鼻鼾聲嘈住我同仔訓覺.....
由晚晚罵, 改為 隔日啦.......

伯爵府

個廣告拍得好到肉~~
大b駿逸細b駿晞

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

個導演好勁 用咁既角度拍出哩個話題

別墅

我已經將條片加到我的最愛了...
下次同C6嘈交,即刻播o黎睇,可以「下火」咯

首頁

尾頁

跳至