自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 Bigfamily 於 09-6-25 14:22 發表
我好憎佢笑個樣!想打爆佢掤牙!!:;pppp: :;pppp:

真係比你個post笑死, 不過呢個人真係short short哋, 喺電視新聞睇見佢嘅結婚証書報佢嘅職業係貿易商人(但係當時佢係冇錢), 報佢阿爸係教授 真係睇到我O哂嘴

禁止訪問

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

I feel sorry for his wife.

Money money money can distort a person's dignity.

大宅

審完之後要捉佢入青山 !!!

大宅

死無對證, 佢講乜都得啦.

民房

水晶宮

Oh my God! What's wrong with him???
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

睇佢填結婚證書,就知呢D人唔知乜野叫誠信. 講大話已經係與生俱來,MEET 唔甩架喇.
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

禁止發言

伯爵府

原帖由 Bigfamily 於 09-6-25 14:22 發表
我好憎佢笑個樣!想打爆佢掤牙!!:;pppp: :;pppp:

me 2

禁止訪問

大宅

佢百分百係"腦殘"

大宅

佢老婆一擔擔, ng洗爭, 佢老婆一早就知la, 睇$份上, 由個老公去做鴨, 搵大把錢, ng係點可以住山頂?! 呢件事上, 任何人都ng抵爭(包括小甜甜)
原帖由 zxzx 於 09-6-25 17:27 發表
I feel sorry for his wife.

Money money money can distort a person's dignity.

子爵府

原帖由 Sania 於 09-6-25 13:42 發表
他搬到譚妙清的藍田公屋,與她及其父母同住。陳振聰承認,他沒有支付家用,但有「買吓嘢食」

原來佢一早就有食軟飯基因. 可惜佢無食軟飯既條件, 可能係咁所以耿耿於懷. 一於屈亞甜甜叫自己做老公. 唔好俾我聽到, 即使俾 ...

果句「買吓嘢食」"窺" 佢講得出口

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我未睇大家嘅 post. 但單睇字面, 阿陳咪 通姦 ?

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Fion710 於 09-6-25 13:01 發表
本報訊】「本人陳振聰,謹以至誠,據實聲明及確認,本人所作之證供,均屬真實,及為事實之全部,並無虛言。」自從華懋集團主席龔如心去世,爭產案開打,全城均靜待風水富豪陳振聰出庭宣誓作供。果然,他昨日首度作供,已語出驚人。他指妻 ...

呢隻太監, 人地叫佢"公公" ja wa

大宅

以陳生呢啲機心咁重嘅人,點會唔錄音呀?

男爵府

畀面勳章

原帖由 gloriatwins 於 09-6-25 14:35 發表

哈哈!哈哈!:lol 我都係! 想打爆佢掤牙!!

me too......hehe

別墅

He looks like a dog. he doesn't looks like a man. I don't like it. Making use of (婚外情+鹹招手段公諸於世) to openingly get more immoral money is extremely shameful to him and his whole family as well as 200% immoral.

I don't understand why some barristers will serve such a dog.

I also can't imagine how he and his wife can teach their sons, how their family can face school teachers in view of such a very good moral model.

原帖由 casllsac 於 09-6-25 13:09 發表
個男人真係不知所謂.

首頁

尾頁

跳至