二手市場

跳至

首頁

尾頁

民房

搬屋出讓現有傢俬 (急讓,特平)
因本人月尾搬屋現有傢俬電器大部分不合新居,因現址是宿舍,物品用的時間都不長,大部份都幾新淨,若有興趣可pm留低email,我會sent 相俾你地。因為29/6就搬,都幾急下,都興趣請盡快回覆。我住在沙田區,家俬電器可以分開買但要自取及拆件。Callvan仔大概幾十蚊,大部分地方都可以送到,請自己家排。
1. 電視組合櫃(IKEA) HKD450(分三部分,主要可以放1.2.電視3精品,可分開,只要1part$180亦可)
2. 鞋櫃HKD200
3.
梳發(軒琴居,貴妃) HKD300
4.
書枱HKD200
6.
書櫃(IKEA) HKD100,有多個
7.
衣櫃HKD300
8.
洗衣機HKD300
9.冷氣HKD450(匹半,只用了幾個月,尚有保養)
10.冷氣HKD300(3/4)

如果買多幾件,價錢可以再減

子爵府

hi,
我朋友有興趣,有相睇嗎??
[email protected]

民房

今晚會寄出相片。
原帖由 anson56 於 09-6-25 18:47 發表
hi,
我朋友有興趣,有相睇嗎??

大宅

回覆 1# ningkay 的文章

書櫃(IKEA) HKD100,有多

photos Pls

男爵府

can i have picture also?

THANKS

大宅

hello..我對好幾樣都有興趣..請問有相嗎..thx

男爵府

可send相給我嗎~thanks

子爵府

Please send photos to [email protected]

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我有興趣[email protected]
thx
感激遇上你~

禁止訪問

伯爵府

hi
pls check PM

大宅

好媽媽勳章

我都有興趣,可唔可以send相比我,
唔該晒

子爵府

畀面勳章

回覆 1# ningkay 的文章

check pm ~~thx
^.^

大宅

好媽媽勳章

can i have picture also?

THANKS

民房

我有興趣,有相睇嗎??
[email protected]:lol

洋房

Please send the photo to [email protected], thanks !
:-P

大宅

please check pm

大宅

[我有興趣,有相睇嗎??[

quote]原帖由 ningkay 於 09-6-25 18:45 發表
搬屋出讓現有傢俬 (急讓,特平)
因本人月尾搬屋,現有傢俬電器大部分不合新居,因現址是宿舍,物品用的時間都不長,大部份都幾新淨,若有興趣可pm我留低email,我會sent 相俾你地。因為29/6就搬,都幾急下,都興趣請盡快回覆。我住在沙 ... [/quote]

首頁

尾頁

跳至