夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

近來發現c6同佢話係好朋友嘅人有好多聯絡(电話纪錄和SMS,我相信有啲SMS巳delete), 我仲見到果嗰好朋友sent好多關心我c6的說話.
昨日我發現當c6sent完sms比個好朋友後即時delete.然後我只見到果個好朋友的reply.
於是我問c6是否有外遇或第三者,佢就話係一個在工作上相識了兩個星期的国内同事,而這位同事亦剛剛於上星期五下午返回国內,但昨晚(星期日)見到c6delete sms嘅事.佢仲話從來無個我,亦沒有做出越軌的行為,你会信嗎?
佢delete sms的原因是唔想我誤会,因為佢以前曾試過以sms同一個我都識嘅女性朋友溝通,我當然又以為佢有第三者,所以佢話唔想我唔会喎.
事實上我和c6巳结緍十年,感情亦不大好.但他平日於放工後便回家而又願意同個女玩.
他是否講大話呢?

禁止訪問

大宅

我從我地男性既角度睇...
最大可能係..應該未出事..但唔可以太老定...
最緊要係你地感情好..有咩人出現都無有怕..
講真.你check得幾多..而且如果個男人只係怕左你而唔攪d咩出來..其實都無咩意思..
我反而覺得,可以大家再建立一d更進深既關係...指你同你老公la..再加埋的囡囡...呢d整全既家庭關係,係出面所有野都唔能夠代替.

大宅

有, 我同另一個舊同事成日同其中一個男舊同事sms, 我同佢fd當然覺得呢d好小事, 不過佢老婆有時都會唔高興, 但唔係懷疑我, 係懷疑佢老公同我另一個舊同事
而家佢轉左唔同台所以無得再sms了!~ 不過我都唔會怪佢"怕老婆", 始終佢有家室嘛! 我成日sms我老公都知........我會講笑咁講"我d情人短訊又黎啦"..

大宅

如果丈夫依舊對你同個女好好, 相信佢啦, 無謂自尋煩惱! 俾多d關心同信任, 幾時都咁重要, 夫妻感情鞏固, 不怕風吹雨打。

男爵府

比d信心你同你老公.
信任比任何東西都重要!

複式洋房

回覆 2# 小浣兔媽媽 的文章

佢話巳經唔愛我啦!

複式洋房

原帖由 bill9191 於 09-7-2 18:25 發表
佢話巳經唔愛我啦!

What's wrong?

禁止訪問

有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

洋房

好簡單

兩夫妻都係講個信字既,如果平時大家既感情都好好既,你做C6都對你唔差,而你又覺得幸福既,咁你可以唔好check佢咁多野囉!一黎,你check佢既野,佢對你唔多唔小會反感,2黎,你睇倒d你唔明白既野,你又會唔開心,又會追問佢,咁就會好容易攪到兩夫妻感情唔好『當初我既經驗』,如果,一個男人出面係有女人,要呃你,可以用好多言語上既野去呃你,佢地擺門擺得靚,基本,你就會信...真係有野既,遲早一日會發覺倒,最主要係.....【做好自已先】..唔好做個下下管住哂既老婆...佢玩完都會識返屋企【因為你咩都冇做錯,又肯同佢涯】...如果佢真係要走既..都係佢唔識貨囉...

大宅

回覆 1# lovebabylovefl 的文章

絕對認同,但有時真係忍晤住要CHECK佢

大宅

BILL9191
你老公絕對有可疑,如果無嘢絕對晤需要做呢個動作,男人今日係朋友,明日已经可以上牀

瑪瑙宮

我諗對男人所講o既野, 有保留好 d.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

但你話....

"但他平日於放工後便回家而又願意同個女玩."

咁佢仲邊有時間出去搵女人???

複式洋房

Don't trust in this kind of husband. You can see from my case!!!
THey can be together within office hours! This is the case of me....
原帖由 newcook 於 09-7-6 12:56 PM 發表
但你話....

"但他平日於放工後便回家而又願意同個女玩."

咁佢仲邊有時間出去搵女人???

別墅

愛唔愛同信唔信,
根本係2回事。
如同你愛佢,佢都可以唔愛你,
暗地裡搵第2個。
check佢,
因為要確保自己「知情」,
唔係被蒙騙,
係o係適當時候保護自己。

公爵府

Oh, oh! What happened? Are u okay?

原帖由 bill9191 於 09-7-2 18:25 發表
佢話巳經唔愛我啦!

首頁

尾頁

跳至