自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

版主

2020勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

世紀賤男 :
1. "趙" 完唱
2. 重要係唱一個死左的人, 死無對證, 你話MUD 都得
3. 已經攞左人幾十億, 而家重要同人 "慈善基金" 爭產
4. 重要幾兄弟一齊上庭

真係厚顏無恥, 人人得以插之 !!!

男爵府

2020勳章

我唸呢件騎呢怪都可以算係香港開阜以嚟第一次全港市民咁一面性想打殘佢嘅賤精。
宜家對爭產呢單官司唔係最大興趣,熱切期待下一單佢比人告佢偽造文件,再之後比稅務局告佢逃稅。。。佢呢啲口噴毒氣嘅,簡直垃圾不如。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

真係想叫齊hk7百幾萬人,每人甲$10............我出夠$100又點話
順順利利 大吉大利       

大宅

呢條茂利直頭引發晒社會嘅負能量呀!

子爵府

人在做, 天在看............:;pppp: :;pppp: :;pppp:

伯爵府

畀面勳章

佢咁貪,真係會有報應...
....
若然未報,時辰未到.....

洋房

貪財...貪字..得個貧

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Baby_Cute 於 09-6-29 23:12 發表
日日聽新聞/睇新聞都見陳生講d咁嘔心既野
真係想打佢,佢真係cheap到呢~~~~~~~~~~~~~~~~

如果有人organize 打wok金呢件蛋散, 我第1個報名 !

民房

風水聰.....你老婆就應該一早知你Cheap o架o勒. 但你D小孩重要面對好長o既路, 比小小人性啦.

或者吹大D....話自己有天眼or 係上天下來的神先, 所以"皇太后"都要聽你點. 不過我覺得你真係似"神""先",
"神棍"同無$(先都唔先吓).....

大cheap精...有"望"想病,就快D see Dr.啦.

大宅

小甜甜話愛佢老公, 所以有遺產.
最後, 享這遺產卻命不久.

陳生其實有眼睇. 佢都係用小甜甜個招.
擺到明會現眼報, 佢都睇唔到. 無人幫到佢.....

.
.
.
.

原帖由 牛精仔 於 09-6-30 01:25 發表

如果有人organize 打wok金呢件蛋散, 我第1個報名 !
津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)

子爵府

2020勳章

最公道叫"如心"番生同佢對質lor.

禁止發言

洋房

禁止訪問

子爵府

2020勳章

呢條pk佬真係好唔要面子,真係難為個仔,有個咁嘅老竇,我相信呢條pk佬一定有報應

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

好想睇佢有一無所有果一日!:tongue: :tongue: :tongue:

水晶宮

2020勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

案情去到最後, 會唔會好似電視劇咁,
陳先生嘅枕邊人企出來反佢

如果係就真係人生如戲

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

真係好離譜!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

其實你睇下龔如心生前好多照片,
都係著紅色衫嘅(或點都有D紅色野响身)
個神棍同埋佢班出庭嘅律師,
都係有紅色野响身,
咁如果你話要整到同龔如心似著情侶裝又有咩難度呢?

我真係覺得佢話龔如心鐘意佢先送錢俾佢,非常不知所謂!咁有錢嘅人都要貸款先俾到錢你,你話邊有人信真係送嘅,要送嘅話送少D都得喇,點會專登借黎送俾佢,仲要係三次。

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

正一死 CHEAP 精、賤男 :;pppp:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁
12345...6

尾頁

跳至