影視娛樂

跳至

首頁
12345...50

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 JHmami 於 09-7-2 00:04 發表
SORRY 呀 !
原來我按錯制 mix埋 YOU Tube.... 百萬個對唔住 , 俾番隻靚歌大家.... Sorry again ...

x_15tALSO5M

唔駛sorry...哈哈!!
我諗如果搵到彩排有唱歌真係好難...
因為我諗d人會留番佢,要黎搵多錢...
不過最近好似話彩排時拍下的6影...
有可能會出碟...
希望真係出...
咁就可以再一睹佢既...舞姿...靚聲...
雖然唔多唔少都估到就算真係有呢樣野...
亦應該唔會係成首歌唱晒/成隻舞跳完...
但可以重溫佢最後跳住舞唱住歌...已經好好~

禁止訪問

子爵府

I miss MJ so much!

子爵府

我提供MJ香港Fan club嘅網址得唔得?
http://mjhkfc.marlito.com/
我已經入咗會啦!

男爵府

無論點都好
Michael Jackson 我讀書個時都喜歡睇佢
佢的mv 會令我全神投入 坐定定佢睇
到最近佢死左
我好心痛
有捨必有得 有得必有失

大宅

謝謝提供呢 d 網站,可能就此令我愛上 MJ!
原帖由 WinChi 於 09-7-2 08:47 發表
無論點都好
Michael Jackson 我讀書個時都喜歡睇佢
佢的mv 會令我全神投入 坐定定佢睇
到最近佢死左
我好心痛
[img align=right]C:\Documents and Settings\pangpang\My Documents\My Pictures\2004-02-19, BB[/img]

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

我都係近來對mj多左了解,由細到大我只知邊個叫mj,但佢好多野我都唔知,唔明解,睇完佢既報導,感覺到mj無左童年,雖然佢係一個無人唔識既天皇巨星,但就付出大多啦,最起碼佢無左正常小朋友既生活,係好可悲既一件事

不過人都死左啦,放過佢好嗎?比佢安息啦,d仔女唔係佢親生又如何呢?mj依然咁痛錫三個仔女,好多親生既都不外如是,就算親生媽咪daddy一樣去傷害自己既仔女啦,但mj對仔女既愛係無條件付出

伯爵府

佢終於結束了佢痛苦的人生......
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

有無人可以話我知
mj有無出過自傳?
另今日去唱片店睇過
有隻dvd成399$一隻
好貴
大家有無因為佢o既關開想買佢d碟?
我有~但未捨得買
好貴

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 揚莉煒媽咪 於 09-7-2 17:19 發表
有無人可以話我知
mj有無出過自傳?
另今日去唱片店睇過
有隻dvd成399$一隻
好貴
大家有無因為佢o既關開想買佢d碟?
我有~但未捨得買
好貴
Maybe later on the price will fall a little. You know this is seafood price.

BTW, JHmami and Kawaii928,

I totally support this thread. The more I watch his interviews the more I love MJ. My love for him increases day by day.

It doesn't matter if some ppl have negative opinion about MJ. Juz like my hubby, he keeps on offending when he finds that I play the MJ music and interviews in the past few days. I told him, "JUz ignore and leave me alone if you don't share the same interest!" It's alright if somebody doesn't like him as long as each side pay respect to one another.

Keep going.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 沙沙 於 09-7-2 01:45 發表
我無乜佢既野...但佢既歌...我應該係有齊...由細個至大既都應該有...如果妳地想要..我可以咩咩比大家...另外有佢隻精選history...都係如果想要...我都可以咩咩既...但要比返隻碟同郵費我就ok.. ...

pm me pls

大宅

我本來對mj無咩感覺,只係識'beat it'、moonwalk同埋整容,其他一d都唔識,但我老公好鐘意佢,自從佢過咗身同埋睇咗呢個topic各朋友提供片段後,我好似著咗魔咁,係咁serarch佢各方面嘢資料,愈來愈鐘意佢,點算!

律己以嚴 待人以寬  仍在努力中

男爵府

原帖由 eeyore0511 於 09-7-2 22:27 發表
我本來對mj無咩感覺,只係識'beat it'、moonwalk同埋整容,其他一d都唔識,但我老公好鐘意佢,自從佢過咗身同埋睇咗呢個topic各朋友提供片段後,我好似著咗魔咁,係咁serarch佢各方面嘢資料,愈來愈鐘意佢,點算! ...

me too
我日日開電腦就係睇mj,愈來愈掛住佢呀!

大宅

請留意有新加在第一版 .
Thanks
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

禁止訪問

男爵府

原帖由 eeyore0511 於 09-7-2 22:27 發表
我本來對mj無咩感覺,只係識'beat it'、moonwalk同埋整容,其他一d都唔識,但我老公好鐘意佢,自從佢過咗身同埋睇咗呢個topic各朋友提供片段後,我好似著咗魔咁,係咁serarch佢各方面嘢資料,愈來愈鐘意佢,點算! ...

我就由唔識佢,唔知佢有咩歌,到上左黎睇左d 資料,
再睇埋片,就變左好鍾意佢..
一天多過一天!!!!
日日都係咁睇佢d嘢..
佢個人實在太好....

大宅

Yes, the more I know, the more I love him and his songs..... can't help....

子爵府

Michael咁多年黎點樣比人對佢...
如果真係有留意開佢既人都會知道...
但佢咁多年黎仍然保持住自己...
仍然咁愛小朋友...咁愛呢個world...
就算佢容貌點變...
我鐘意既,欣賞既係佢個人,佢個心,愛心,善心,童心...

其實佢個樣係變左,但...唯一冇變既係佢個心...
重有.我想話...佢笑果時真係好靚,個樣點變佢個笑容都冇變過...
每次講起小朋友...
佢就會笑得特別開心...
睇得出係發自內心架...
就如我地對住自己仔女...
見證佢地既每一個成長階段我地既快樂都會發自內心...
但佢係對全世界小朋友都係咁,唔單止佢3個仔女~

我真係好想講...佢真係一個好好既人!!
I Miss Him So Much...

子爵府

JHmami,

另外請問可否幫忙張下面既視頻...
亦放到第一個post...

即係加在由Paris所提供的視頻下面?
可以比大家選擇睇邊個...
因為我提供呢個係全個正式版既視頻~
希望你可以幫忙也加上呢個全長版...
因為呢個有埋中文字幕的~
非常感謝!

Michael在1993年領取格林美傳奇獎的頒獎禮...
http://www.tudou.com/programs/view/S4NIgZrxHpw/

禁止發言

首頁
12345...50

尾頁

跳至