自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

話咁快又到7月,大家嘅子女都因為人類豬流感而紛紛提早放暑假,希望暑假完結之後,並冇因為疫情影響,可以開開心心迎接新學年啦!

祝各位小瘋人有個愉快嘅Summer Holiday! Yeah~~~

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

first horse
小瘋人就當然開心啦,大瘋人真變瘋人

原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-3 03:49 發表
話咁快又到7月,大家嘅子女都因為人類豬流感而紛紛提早放暑假,希望暑假完結之後,並冇因為疫情影響,可以開開心心迎接新學年啦!

祝各位小瘋人有個愉快嘅Summer Holiday! Yeah~~~http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_2 ...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

2nd horse
路遙知馬力,日久見人心!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早早~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

哇!要等咁耐架﹖得唔得都好,早d知早d有安排麻,咁而家有咩可以做呀﹖
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-3 03:03 發表
聯招要等今個月29號至有結果,平常心........:-|

版主

唔覺喎...
著衫會留意多左好唔好睇,但唔覺佢玩減肥...
好既咪叫樂天囉,唔好既咪怕越來越...
唯有成日提住佢啦~
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-3 03:08 發表
阿囡升中之後有冇玩減肥呀?呢個年紀嘅佢哋,應該開始注重外觀lu wor

版主

有講呀,起碼我建議左買 desktop 丫~

如果砌機,去旺角or深水埗大把套餐揀,有平有貴~
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-3 03:32 發表
講咗等如冇講~

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Good morning~~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

原帖由 JENNYSKY 於 09-7-3 07:33 發表
first horse
小瘋人就當然開心啦,大瘋人真變瘋人

珍珠宮

您又傻得堆~:lol :lol

叫我地唔好玩野,咪拍烏蠅嚕~~
原帖由 小草 於 09-7-2 21:07 發表
認真既問題唔識答~ :lol

有人話,唔識電腦就買行機啦,識既就砌機啦,用行機,有乜衣郁攞隻系統還原碟 FORMAT 部機當新機用,砌機呢,方便自己加野,有咩事要自己搞,或者抬部機去番間舖整...

如果部腦唔駛拎黎拎去,我個人 ...

珍珠宮

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

原帖由 JENNYSKY 於 09-7-3 07:33 發表 小瘋人就當然開心啦,大瘋人真變瘋人
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

你地估佢認識定認自己唔識呢
原帖由 小草 於 09-7-2 21:07 發表

有人話,唔識電腦就買行機啦,識既就砌機啦,用行機,有乜衣郁攞隻系統還原碟 FORMAT 部機當新機用,砌機呢,方便自己加野,有咩事要自己搞,或者抬部機去番間舖整...

珍珠宮

你傻得太堆啦
原帖由 3littlepigs 於 09-7-3 09:50 發表

珍珠宮

尋晚去屋企附近屋村藥房想買濕紙巾,平時 3 包裝 $55,尋晚果間藥房無貼價錢,我問哥仔幾錢...問完即刻嚇到放番底,佢話 $39
$55 VS $39 有無差咁遠,我怕係假野唔敢買,之後同工人講,佢話未必係假,但有可能係洗

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 3littlepigs 於 09-7-3 09:50 發表

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小草 於 09-7-3 09:19 發表
有講呀,起碼我建議左買 desktop 丫~

如果砌機,去旺角 or 深水埗大把套餐揀,有平有貴~
有條茂利搭到天地線幫我刮到幾部平價處女 LCD Monitor .... 既然解決咗個 Monitor 嘅問題 .... 娜媽就多數會砒機 gar lar becos 鍾意點砌就點砌 .... 最啱我呢亭識人頭豬嘅人
路遙知馬力,日久見人心!

珍珠宮

包媽,
見到醫管局護士學校招生,唔知包包有無讀過 biology 呢?
如果合資格,又有興趣,護士真係幾好o既專業黎,雖然辛苦 d!http://www2.ha.org.hk/nursing/hahdnursingc.html

珍珠宮

親愛的番薯)))

您真係博學多才o既jet...連天灸您都曉

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章