自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

good morning~~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

諸天述説神的榮耀,穹蒼傳揚祂的手段~~

天父真係好愛小孩的!!!

話説~~

我地昨天返早堂崇拜,完了出來外面正下著狂風大驟雨,我地都唔知同班細佬去邊度好。。回家休息片刻,見天無甘暗,就同班細佬去長洲博一博啦!

好感恩!!入到去仲出太陽添,踏了兩個小時單車後,就起程回家喇!一下船,外面就落狗x喇!

感謝天父,可以比三隻小豬出去鬆一鬆!!哈利路亞!讚美主!!

珍珠宮

多謝, 蕃薯佬 !! :lol :lol
原帖由 webjen 於 09-7-6 09:03 發表
我無wor,我都唔玩 fb o既 唔通係蕃薯佬

珍珠宮

hehe .......
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-6 02:11 發表
妳係咪想..............

主席公:「老婆,估唔到妳咁愛我,咁關心我!好啦,等我就提早退休,可以日日喺屋企陪住妳.............呀吓 ...

珍珠宮

願主祝福您叔仔,能得著這份禮物!求主賜他有柔軟的心去接受這份珍貴的物價寳!!
原帖由 hehalady 於 09-7-6 03:51 發表
我啱啱打完當天牧師獻唱之歌詞,以便影印並分發給每位來賓 .... 歌曲以普通話唱出,內容感人 ....

有一件禮物

有一件禮物,你收到沒有,眼睛看不到,你心會知道,這一件禮物,心門外等候,是為了你準備別人不能收。

生命有限, ...

珍珠宮

近呀!!!!

好彩我都有換到最後一個Haxxxx,果陣係8:15
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-6 03:20 發表
2個橙色,1個格仔

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

有小偷呀..........

珍珠宮

u are a thief 2!!
原帖由 2jmama 於 09-7-6 17:46 發表
有小偷呀..........

珍珠宮

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

咁多個...
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-6 03:20 發表
2個橙色,1個格仔

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 3littlepigs 於 09-7-6 14:05 發表
近呀!!!!

好彩我都有換到最後一個Haxxxx,果陣係8:15

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 3littlepigs 於 09-7-6 17:56 發表

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

LEE到差唔多要改名啦......小偷瘋人組...
原帖由 3littlepigs 於 09-7-6 17:55 發表
u are a thief 2!!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

唔知仲係唔係儲物櫃呢?
原帖由 小草 於 09-7-6 09:20 發表
儲物櫃黎架~

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

今朝份免費報紙都有講呀...比打個個係5X歲,打人個位好似3X歲....
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-5 11:39 發表
morning ~

我今早就8點半左右去到我屋邨果間百雞,又係諗住換環保袋,不過目的都係為買米,因為買一袋8公斤金御膳送一支豉油,點知去到見門口有人因為爭環保袋攪到大打出手,叫救護車到場 。所以我即刻掉頭走,同包爸改為去銀座果間百雞,去到都人頭湧湧架,排隊比錢條龍長到呢..............好彩後尾都唔執輸

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 3littlepigs 於 09-7-6 13:59 發表
願主祝福您叔仔,能得著這份禮物!求主賜他有柔軟的心去接受這份珍貴的物價寳!!
佢拒絕咗
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

原帖由 2jmama 於 09-7-5 09:37 發表
早晨...:loveliness:

今朝一早去咗百雞買廁紙... 嘩... 我去到 8 點剛開門. 有成 4-50 人企咗係到等... 到我比錢時已經排晒長龍換環保袋...

雖然我都係咁既心去換. 但係如果好似見到走時有 4 行比錢. 但係每行都有成 2-30人 ...

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-5 11:39 發表
morning ~

我今早就8點半左右去到我屋邨果間百雞,又係諗住換環保袋,不過目的都係為買米,因為買一袋8公斤金御膳送一支豉油,點知去到見門口有人因為爭環保袋攪到大打出手,叫救護車到場 。所以我即刻掉頭走, ...

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-6 02:11 發表
妳係咪想..............

主席公:「老婆,估唔到妳咁愛我,咁關心我!好啦,等我就提早退休,可以日日喺屋企陪住妳.............呀吓」 ...

水晶宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-7-6 02:23 發表
咁不如丟咗個焗爐佢啦~

首頁

尾頁

跳至