美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

又多一間..

大宅

吓!真架, 我重有幾次foot massage未做喎

不過, 我都無時間去, 算把啦......

原帖由 CYT0408 於 09-7-8 17:14 發表

又多一間..
上主是我的牧者, 我實在一無所缺
祂使我臥在青綠的草場, 又領我走近幽靜的水旁
還使我的心靈得到舒暢
祂為了自己名號的原由, 領我踏上了正義的坦途....
祢的牧杖和短棒, 是我的安慰和舒暢........
在我一生歲月裡, 幸福與慈愛常隨不離
我將住在上主的殿裡, 直至悠遠的時日

侯爵府

呢間野...咁 sell野法...我都唔去啦~

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 beaclem 於 09-7-8 17:29 發表
吓!真架, 我重有幾次foot massage未做喎

不過, 我都無時間去, 算把啦......

我又係咁, 成日買左d course, 就算間野唔執笠, 我都無時間去用埋佢....

所以決定以後都唔會再買 course, 寧願逐次俾錢.
貴左都好過懶係有優惠, 但最尾根本係side左.

禁止訪問

男爵府

下.....我d瑜咖未做哂呀,

珍珠宮

原帖由 CYT0408 於 09-7-8 17:14 發表

又多一間..

Oh My God

係咪真架 ?!
我重有coupon呀.........

男爵府

香港美容業總會已回覆我查詢, 該會可協助CAESAR客人轉介去其他美容院完成療程, 可聯絡:

香港美容業總會秘書處 (電話號碼︰3579 2579)。

如各位覺得轉介去其他美容院完成療程是其中一個方法, 請大家準備購買療程的單據, 以作証明. 如已遺失單據, 可試試以銀行過數單作証明.

至於YOGA的course, 我都諗緊去邊度求助.

轉貼by http://www.beautyexchange.com.hk/revamp/forums/read.php?1,6246747,page=2

珍珠宮

畀面勳章

I were their old customer. But I hate their hard selling methods, so just used up all the coupons already and refused to buy anymore

公爵府

其實壹週刊幾年前已經有文章寫預呢間同埋現X咁樣sell package法, 到你買晒package又不斷叫你upgrade, 唔upgrade就等你book唔到時候扣飛/格仔, 之後你d coupon又夠期, 夠期佢地又會叫你補錢買多d去續.(有間仲係sell自己上埋市, 咁大間公司唔怕執笠)係會爆煲, 話佢地吸夠水, 就會執笠, 到時d客欲哭無淚.

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

好危險,以後都唔會再買任何course!!

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我有成60次BODY未用. VISA分期可唔可以唔供? 重有8期未供.

原帖由 ching師奶 於 09-7-8 21:02 發表
好危險,以後都唔會再買任何course!!
綽盈媽咪 ;-)

男爵府

E問野系現xo個老板,o個前夫同埋他們兄弟姐妹開架麻!

大宅

So, what should I do? I have a lot of body massages still not yet finished....

原帖由 綽盈媽咪 於 09-7-8 22:14 發表
我有成60次BODY未用. VISA分期可唔可以唔供? 重有8期未供.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

別墅

I also have lots but I gave up few years ago, so afraid of their selling.

大宅

原帖由 Carmen2004 於 09-7-8 23:28 發表
So, what should I do? I have a lot of body massages still not yet finished....

我都係受害者, 打電話問了銀行, 我們分期冇得唔供, 因為佢地銀行是一筆數比咗凱撒, 現在是我們欠銀行, 我們唯一途徑是去消會救助or美容總會, 但兇多吉少
我有classic, 另一貴facial和body, classic我用淨幾張, body唔記得, 好似用了大半, 唯獨是貴facial上年買, 分24期供, 用咗好少
我以後都唔再join美容院的facial course, 所以modern beauty我肯定唔join
大那那唔見成皮

大宅

原帖由 alik 於 09-7-8 20:01 發表
其實壹週刊幾年前已經有文章寫預呢間同埋現X咁樣sell package法, 到你買晒package又不斷叫你upgrade, 唔upgrade就等你book唔到時候扣飛/格仔, 之後你d coupon又夠期, 夠期佢地又會叫你補錢買多d去續.(有間仲係sell自 ...

佢地係hard sell, 但你唔買佢地又唔會唔比你book, 講真, 我係灣仔做facial做得好好, 我話夠, 唔買upgrade course佢地冇黑面, 真係用淨好少我才買, 最貴我都係買$400那一種, 佢地都好nice
佢地環境幾好, ba又手勢好, 我join咗有8年, 見佢地做唔來真係好可惜

禁止訪問

別墅

我都仲有套票未用, 其實講真我幾鍾意係灣仔嗰間做真係幾好, 我專做Collegen隻facial因為做完真係好白滑, 好多時我臨時打去book佢地都盡量安排比我, 又無hard sell過我, 所以呢間宣布結業都好可惜

首頁

尾頁

跳至