嬰兒用品

跳至

首頁
12345...52

尾頁

大宅

Re: TWINS MA MA CLUB(PATR 6)

LEON,

你最近有冇去李鄭屋村附近果檔買衫仔? 我記得jc上年話在果檔買到mothercaxe抓毛bodysuit. 我上年都在紅磡d開倉到買左幾件for 3歲的抓毛bodysuit比jj訓覺著, 上年又長又鬼咁鬆, 諗住可以著埋今年, 點知前幾日一著上身.....真係好'炆'水, 所以想買番幾件4歲size比jj, 佢地半夜勁踢被, 一定要著暖d訓.

男爵府

hi leon,
最近我地收樓了但數埋手指去果shu吾夠三次,樓下club house大部份未開冇點睇到,可謂你仲清楚過我。我地新屋好細,或者你講得無錯,在未肯定孖b有興趣學琴之際,租用佢地琴室都係好方法。

你大仔是否在學琴中?

jc

男爵府

leon / babe,
你兩條友打字真快,我未寫完你地都經已幾個pages?!

jc :mrgreen:

男爵府

hi babe,
咁孖J會選讀邊間為首?九龍是否考培正?

leon,
我同孖b daddy都吾想讀要比錢既小學,因為河包將乾硬化。囡囡我好希望可入到st. mary,係咪好大想頭?囝囝未諗,因為想入果間機會簡直微乎其微! :-|

jc

大宅

jc,

真係誇張....邊有幾個pages? 幾個messages咋卦? :lol: :lol:

下下窒住你, 唔好 我呀, 玩下咋, 因為做野做得太悶. :-|

大宅

babe,
我幾乎日日都經過李鄭屋村附近果檔買衫仔,因為女女係個樹返學,但最近事頭婆冇乜正野,抓毛bodysuit係有但係粉紅色next,買$25同最大好似for2-3歲,大孖著緊仲有鬆!Anyway下星期佢地返學時順便幫你睇睇!

男爵府

hi leon & babe,
搬定後一定去club house〝及及〞咩環境and睇下佢地可有做function room for booking攪party!到時一定通知你地。

jc

大宅

jc0901 寫道:
hi babe,
咁孖J會選讀邊間為首?九龍是否考培正?

jc,

首選仲未諗掂, 諗到我同hb頭都痕埋....九龍是考培正, 唉! 志在參與, 唔敢妙想天開, 好似話有成2xxx人考.

oscar & esther又如何? 考左邊幾間, 應該都有考培正啦.

大宅

LEON 寫道:
babe,
我幾乎日日都經過李鄭屋村附近果檔買衫仔,因為女女係個樹返學,但最近事頭婆冇乜正野,抓毛bodysuit係有但係粉紅色next,買$25同最大好似for2-3歲,大孖著緊仲有鬆!Anyway下星期佢地返學時順便幫你睇睇!

唔該晒

男爵府

hi babe,
培正我地有考,講得冇錯咪係志在參與lor!

leon,
你地d b仲肯著包埋腳仔既body?我對孖吾肯,搵番出來比佢地著,佢地猛要我幫佢地off ?-(

jc

大宅

jc,
大仔冇打算俾佢學琴,唉而家人人都學琴,考到八級已經再唔係d乜野好叻既事!遲d讀小學要佢練琴會好辛苦,我都會好辛苦架,而且生仔知仔性格,佢唔得架!我同hb想左一段時間,最後決定走偏門—學中樂!但佢未夠六歲冇乜中樂班,最後幾經辛苦搵到個老師教佢柳琴,下星期開始學啦!希望佢有興趣,再過多幾年幫佢考入中樂團!

大宅

jc,
我都係昨晚先開始俾佢地著包埋腳仔既body,仲係臨訓個刻先穿,佢地好開心喎仲話自己係白兔!

男爵府

hi leon,
e+ d daddy mami真係好用心良苦,攪盡腦汁搵興趣班比小朋友上,回想以前我地邊有咁?

我囡囡對腳自小冇咩力,up to now都keep住做物理治療所以好想幫佢報名跳ballet,等佢可以keep住做多點exercise,你有冇頭緒去邊到學好?聽講美孚有?你知冇?

babe,
你走左la?

jc

大宅

jc&leon:
咁快去到第四頁,頭先落街真係好凍呀,你地同小朋友記得著多件衫,我而家要去接2s放學呀,bye

大宅

jc,
跳ballet好多地方都有!但好既就要搵下!亞仔個gf學跳舞幾年都話唔錯,下次幫你八d料!

我都閃啦!大孖訓醒lu!

大宅

irene,

咁快有得返學呀!羨慕死我law!

lazy leon ee

男爵府

hi leon,
好,搵到料就話我知tks! all。

jc

大宅

jc,

esther 腳仔唔好就唔好去跳ballet, ballet 好傷腳ga, 不如去學中國舞, 都好考隻腳仔ga, 不過唔會push 到對腳咁盡, 游水都得ga!

marblema

大宅

jc0901 寫道:
babe,
你走左la?

我唔可以長時間捕住

大宅

leon & babe,

marble 都著緊抓毛body, 佢地都係勁鐘意. lee 幾晚就加件薄夾綿背心睡袋.

今晚怕且都要加個長袖厚睡袋俾佢地至得lu!

irene,

2s 好嗎? 學校冇假期定係妳俾佢地係學校暫託?天氣凍凍, 小心小心!

marblema

首頁
12345...52

尾頁

跳至