嬰兒用品

跳至

首頁
23456...52

尾頁

大宅

Re: TWINS MA MA CLUB(PATR 6)

mcdull2003,

There was something wrong with the language setting in my PC. Please check PM again.

大宅

Babe,

OK, got it. Thks. I will ask my husband to deposit $200 to 2kmami account a.s.a.p.

複式洋房

蚊滋媽咪,
恭喜哂!!! 共3個小朋友,家中一定很熱鬧,很有氣芬 !!!
不過我8掛問下你初初懷小B女時,有冇worry又係twins呀!!! Ha Ha !!!

Mrswong,
孖b玩摔角咁頑皮!!! 咁有冇方法分開佢地ga或只有等他們自由發揮???!!!
Anyway, 好彩e家平安無事

To All:
又音樂班, 又畫班, 又跳舞班, 真係少d心机、時間及$$$$$都吾掂!!!! 有冇計過花在孖b身上的$$$$$$天文數字!!!! $10,000 per child per month (including 印印)得吾得呀???
Anyway, it’s getting cold, 各位小寶寶穿多件衫呀!!!! Happy New Year !!!!!
Lilypie Baby Ticker

大宅

babe,

tomlee 個3 歲course 係我朋友話我聽要排好耐隊先得, hk island 得兩個center 有3歲班, 一個係cwb, 一個係wanchai, 我就排wanchai, 如果妳得佢地滿3歲先報, 可能要報4歲班先得wor!

好似中英數咁, piano 幾乎係必修科, 我貪佢對個腦仔發展好(左右手並用), 不過都要marble 鐘意先得, 可能只係當基礎咁俾佢地學

大宅

babe,
之前plan過聖誕去旅行,考慮過sg和布吉,好彩最後決定留港消費.新年看看是否需要和老爺奶奶回鄉探親,否則都會外遊.

肥肥媽,
$10000per head?唔好嚇我!賣身都搞唔掂 :mrgreen: .不過我都無好清楚計過!

男爵府

hi蚊滋媽咪,
我估生產過程人人吾一樣所以不能相提並論,anyway小b女已順利誕生,接踵而來應該是無比喜悅,咩痛楚都忘記
la。三個夠未?仲會嗎?

marblema,
講得岩,未生都吾知養仔女原來要洗咁多錢,簡直心都寒埋。

jc :-|

大宅

marblema:
babe講得啱,2s間學校無乜假期,淨係放紅日ga 咋,放便d返工嘅父母,不過2s今日都無返學,我見今日好凍所以都係留响企好過.

大宅

babe:
你真係醒ga啫,比你一言驚醒夢中人,我已經改左第一頁喇.hehe :lol:

大宅

第一頁後加幾位twins靚媽,我無你地最新資料,可否pm比我更新呢?thanks!

大宅

各位媽咪,

明日and後日得7,8度咋, 記得幫阿B們多加件禦寒衣物.

大宅

Maggie3493 寫道:
肥肥媽,
$10000per head?唔好嚇我!賣身都搞唔掂 :mrgreen: .不過我都無好清楚計過!

Hee...hee...我都冇計過, 打從知道有左BB開始, 已經將全個心比晒佢地, 更何況物質, 就算將來冇回報都唔會後悔...... ?-( 好似講得嚴重左添.

複式洋房

irene
原來共71個 twins families, 真陣容頂盛 !!!! & also pls help to update --> the expected date of delivery for my twins BB girls = 19/5/2005, txs !!! & also pls kindly show me how to load the "count-down BB calendar" as my "signature", many thanks !!!

複式洋房

Maggie & Babe
Totally agree打從BB幾個mm大開始, 就預左付出vs回報不成比列, maybe because I'm a first-time Mom所以感受特別深,好似成個人的想法都變左,什麼都以BB為先!!!!
聽其他bk mothers話 $10000per head冇作大架 la, e.g. 學費, 奶粉, 尿片,玩具, 睇醫生, 衣服鞋襪, 課外活動, 印印, &全職MaMa的人工…….同意嗎????如果d人仔再大d – secondary school / university 的時候就大件事 la !!!

大宅

[size=large]早晨呀各位twins靚媽,見一早靜靜地,等我比d野大家估吓先.
[size=x-small]各位靚靚姨姨,你估吓我係邊個?

大宅

[size=small]見倒我地係咪覺得好暖呢?hehe

男爵府

肥肥媽

"養兒方知父母恩". 有左之後就感受最深. 不講在錢方面, 小B的健康及一齊都已是無價.
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

大宅

Irenepang03,

my details is as follows -
mcdull2003............(21/08/03)孖仔,思宇/思睿

Thank you for your updating.

irenepang803 寫道:
第一頁後加幾位twins靚媽,我無你地最新資料,可否pm比我更新呢?thanks!

別墅

蚊滋媽咪,
恭喜哂!!! 3個小朋友,家中一定很熱鬧!!!
遲D我都會感受到 !
囡囡將來跟媽媽親D,囝囝就.......不敢期望!

原來今胎你都好驚險,依家母女平安,小B女都35週出世,真係有驚無險 !之前咁辛苦,你要好好休養身體啊!

別墅

Irene,
好耐無見2S嘅新相!今次又有新意思喎!
我分唔到家家及心心,買大細嘅話,就估......「心心」la!
兩張新相都顯示,佢地反得好開心 ,唔知我地有孖B嘅,係咪照道理 ,佢地會有伴反 ,雖然嘈嘈吵吵,但開心過只孤單一個仔女呢!

大宅

jc, babe, maggie & 肥肥媽,

以前養育小朋友可以豐儉由人, d 細路咪又係咁大, 咪一樣有成就.

lee 一個generation, 教育背景好

首頁
23456...52

尾頁

跳至