母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

恭喜chingchingmom

chingchingmom的女兒在12月27日下午四時許出生了,重六磅十安士,母女平安。
chingchingmom住了兩晚已經出院,目前在休養當中,我還未與她談話,僅和chingchingdad傾了幾句,知道chingching對妹妹很好,很錫妹妹,恭喜恭喜。
該用戶已被刪除

Re: 恭喜chingchingmom

男爵府

祝chingching妹妹身體健康,
chingchingmom要小心身體,天氣轉冷,唔好冷親啊

茵茵,
靜候佳音 :-P

子爵府

醒目開學勳章

恭喜! 恭喜!

男爵府

cheers!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

恭喜!恭喜!
最重要係大細平安健康!
My Two Princess

伯爵府

chingchingmom:

恭喜恭喜! :mrgreen:
bb女 = 恩祺媽 :-)

子爵府

chingchingmom

Congratulations! :mrgreen:
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

大宅

Chingchingmom,
恭喜! 恭喜!
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

大宅

恭喜!

繼譚媽媽後這裡
又多添一個 "好" 字 !
母乳餵哺
健康成功第一步

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

chingchingmom
恭喜你
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

別墅

chingchingmom,

恭喜你!!多d休息呀!!

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

恭喜啊! 又多一個母乳寶寶啊!
願chingching妹妹一家的母乳路走得順暢歡欣!
【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

大宅

多謝晒各位呀!!! 仲要唔該晒譚媽媽, 幫我話畀大家聽 呢胎生得快過上次好多, 仲快上奶好多添呀! 希望一直係咁順利啦......

茵茵:
我都祝你早日從心所願!

小米米:
多謝關心! 除左覆診同去健康院, 我都唔敢出街, 不斷開住個暖爐, 好彩響屋企內, so far都唔覺好凍. :-P 唔係掀起件衫餵奶就大件事!

pigpig:
請check PM

Glad:
暫時都算暢順, 希望可以一帆風順啦.

師奶仔:
幾時到你呀?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊